Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:kurcze ale mi smaku na cole narobilyscie a nie mam w domu buuuu, i jeszcze ksiadz dzidsiaj popoludniu podobno [przychodzi ale postanowilismy zaszalec i go przyjac wiec sie szykujemy
U mnie był ksiądz 2 dni temu, pod wpływem % i jeszcze zamiast modlić się do krzyża to rozglądał się po ścianach. Jeszcze chyba się zawiódł bo nie dostał koperty. Ale ostatnio w Tv widziałam program gdzie ksiądz wypowiadał się że koperta to obowiązek więc stwierdziłam że mam ich jeszcze bardziej w nosie bo mnie nikt nie spyta czy mam.Amy, Bambi85, KasiaKwiatek, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:To oliwka nie wystarczy? Boże jaka na ciemna masa jestem ;(
Ja już sama nie wiemPlanuje się dowiedzieć na szkole rodzenia.
Tak samo kupiłam płyn do kąpieli i chyba to wystarczy nie muszę już kupować żelu bo przecież dziecko się brudzi że trzeba je szorować ?Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:no na to licze
Amy hih albo moze chociaz cole bedzie miał
no chociaż tyle by mmógł dać
Ja mam uraz do księży - nie skreślam wszystkich, bo poznałam też takich super, którzy wybrali swoją drogę z czystego powołania...
Ale kilka lat temu był u nas ksiądz po kolędzie. Pomodlił się, poświęcił mieszkanie, pobłogosławił, po czym usiadł wyciągnął swój zeszyt i sprawdza.... wertuje po czym mowi od X lat państwo nie wpłacili ani grosza na kościół... mnie zatkałó, modliłam się tylko żeby tato czegoś nie walnął, ale grzecznie powiedział - jakbym miał to bym dał, mnie się nikt nie pyta czy mam za co rodzinę wykarmić. Ksiądź nic nie powiedział - koperty nie dostał i poszedł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:no chociaż tyle by mmógł dać
Ja mam uraz do księży - nie skreślam wszystkich, bo poznałam też takich super, którzy wybrali swoją drogę z czystego powołania...
Ale kilka lat temu był u nas ksiądz po kolędzie. Pomodlił się, poświęcił mieszkanie, pobłogosławił, po czym usiadł wyciągnął swój zeszyt i sprawdza.... wertuje po czym mowi od X lat państwo nie wpłacili ani grosza na kościół... mnie zatkałó, modliłam się tylko żeby tato czegoś nie walnął, ale grzecznie powiedział - jakbym miał to bym dał, mnie się nikt nie pyta czy mam za co rodzinę wykarmić. Ksiądź nic nie powiedział - koperty nie dostał i poszedł
U mojej koleżanki była podobna sytuacja tylko ona poszła po zaświadczenie aby być chrzestną.I ksiądz też wyjął swój kajecik i czyta że nie dawali nic na koledzie od kilku lat. To ona mu powiedziała czy ktoś zainteresował się tym że jej siostra ma zanik mięśni jej ojciec jest taksówkarzem a mama kelnerką i nie mają skąd dawać. Ksiądz wypisał grzecznie zaświadczenie nawet nie poprosił o co łaskę.
-
nick nieaktualny
-
Ida ale Ty nie pijesz 2 litrów dziennie
a poza tym to nie wiadomo czy to łożysko było takie od coli przecież
luz, wszystko jest dla ludzi a ciężarówka też ludź
Rudzia ja tam nie kupuję ani kremu ani balsamu do całego ciała bo jak będę dolewać jakiś delikatny płyn do mycia i kilka kropelek oliwy do wody to już niczym nie bedę nacierać. Krem tylko na mróz kupuję i z filtrem na słoneczko, coś do pupy i tyle. Całego malucha nie bedę smarować kremami. Nawet tą oliwkę będę co kilka dni dolewać albo wtedy kiedy coś będzie się działo ze skóra
I mam moją ukochaną czekoladę z całymi migdałamio taką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2ad51213dcd.jpgRudzia, KasiaKwiatek, Ida, Bambi85, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Laski co tu się działo jak mnie nie było? Jestem od dwóch dni na bierzaco i takie spiny??? No nie....
Alfabetycznie proszę się ustawić w kolejce bo robię grupowe lanie dupska!!
Amy stawia pierwsza!
A swoją droga jestem około 2 lata na forum i przyznam że nieraz wiury leciały, kurwy się sypały, laski się obrażały nawzajem ale nigdy nie uraczylam obecności admina gdziekolwiek:)
Tak że szacun kwietniowki jesteście wielkie:)
Podejrzewam zr jak będzie trzeba ti samego diabła tu ściągnięcie:))) haha
Hehe mówicie że od coli się spędzić nie możecie? A pamiętam nasze mądrości na początku ciąży co zdrowe a co nie:) i o coli się wszyscy negatywnie wypowiadali:)
Prawda taka że ciążą się rządzi swoimi prawami i weryfikuje nasze wcześniejsze założenia jak chce:)
Ją tam cole.też lubię, napije się jak jest ale bardziej wolę mleko którego wcześniej nie lubilam:)Angela89, shimmer_lip, Amy, liloe, KasiaKwiatek, Ida, Bambi85, CzaryMary, misia83, mimka84, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:U mojej koleżanki była podobna sytuacja tylko ona poszła po zaświadczenie aby być chrzestną.I ksiądz też wyjął swój kajecik i czyta że nie dawali nic na koledzie od kilku lat. To ona mu powiedziała czy ktoś zainteresował się tym że jej siostra ma zanik mięśni jej ojciec jest taksówkarzem a mama kelnerką i nie mają skąd dawać. Ksiądz wypisał grzecznie zaświadczenie nawet nie poprosił o co łaskę.
Oni dostają pieniądze z kurii, to nie jest tak, że to my mamy im za wszystko płacic- za świstek papieru, cokolwiek. Kolęda wpisuje się w ich "zakres obowiązków". Rozumiem, że jak są remonty np kościoła, to ludzie powinni dać - ale na wszystko powinno być potwierdzenie wpłaconego datku, powinni wyfakturować się z kosztów itd.
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:A ja naprawdę nie mogę odgonić się od coli! Matko, co mam zrobić dziewczyny? No nie mogę się oprzeć i koniec... Jak jakaś głupia, jakbym w buszu mieszkała i nigdy coli nie piła... A po każdym łyku mam wyrzuty sumienia...
Skąd ja to znamhihi
Generalnie to ja się nie boję 'złego wpływu coli' pod względem zdrowia, ale w związku z moją cholernie szybko rosnącą wagą
Powiem Ci, że przez 3 dni WALCZYŁAM ze sobą żeby się jej nie napić ani trochę, zabroniłam mężowi kupować (bo on kochany czasem mi przynosił - chyba zamiast kwiatków bo wiedział ze większe wrażenie na mnie zrobi cola niż kwiatkiem) i jakoś teraz mnie już nie ciągnie, właściwie wcale. Jakby była to bym się pewnie napiła, ale że nie ma to jakoś nie mam specjalnej potrzeby biec natychmiast do sklepu - a wcześniej niestety tak było
Angela89, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny