Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy wrote:nie
szykowałam się do zabrania dupy stąd
Amy, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Głupia jesteś ? Do konca dziecko mózg Ci zabrał ?! Ja wiem że chcesz aby Olek był mądry no ale bez przesady ! Dawaj mi tu kaczkę ! Bo ja Cię zaraz spakuje !
luzczęsto działam pochopnie, więc sobie odpuściłam póki co pakowanie szmat
MartaAlvi, KasiaKwiatek, Angela89, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Hehe mówicie że od coli się spędzić nie możecie? A pamiętam nasze mądrości na początku ciąży co zdrowe a co nie:) i o coli się wszyscy negatywnie wypowiadali:)
Prawda taka że ciążą się rządzi swoimi prawami i weryfikuje nasze wcześniejsze założenia jak chce:)
Ją tam cole.też lubię, napije się jak jest ale bardziej wolę mleko którego wcześniej nie lubilam:)a cola to samo zuo ale jak dzięki niej mogłam rzygnąć o jeden raz mniej była moim cudem w szklance
PS. jutro się nie wysramRobotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Mój mąz na kolędzie sypnął: "Czy można księdzu dać pieniążki?" hahahahaa myślałam ze padnę trupem!
Ksiądz na to z oburzeniem: "ale jakie pieniążki?!"
Mąż: nooo za kolędę!
Ksiądz: Kolęda jest bezpłatna!
Ja: Mąż się źle wyraził, czy przyjmie ksiądz datek na Kościół?
Ksiądz: a, na Kościół... oczywiście!
Mój tato dla odmiany na odchodne powiedział do księdza: to do zobaczenia za rok! na co ksiadz: mam nadzieję, że zobaczymy się trochę wcześniej - w kościele!
A teściu zapomniał kolejny rok z rzędu dać księdzu tą cholerną kopertę i znów musiał czekać na niego na klatce
Jak to się mówi: dzieckiem i mężem się nie pochwaliszAmy, KasiaKwiatek, Ida, CzaryMary, mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Ja to w ogole mysle, ze taka koleda co roku to po co? Raz w zyciu powinno sie poswiecic dom i chyba wystarczy nie?
ale był spoko, pożyczył nam szczęścia w remoncie, poświęcił panów od glazury i poszedł
Amy, liloe, KasiaKwiatek, Lali, mantissa, misia83, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:U mnie ksiądz był tylko raz (mieszkam z teściową i ona sobie nie życzy) jak był remont kuchni i rozpierdziel masakryczny lodówka u nas w pokoju, kuchenka w przedpokoju, no kipisz i księdzu otworzyłam z piwkiem w dłoni bo się go nie spodziewaliśmy
ale był spoko, pożyczył nam szczęścia w remoncie, poświęcił panów od glazury i poszedł
Padlamz piwkiem w reku
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny na szkole rodzenia Wam powiedzą... Im mniej kosmetyków tym lepiej.
Rudzia płyn do kąpieli wystarczy, po niej możesz smarować oliwką - włącznie z główką to ciemieniuchy nie będzie. Cienką warstwą żeby nie tluscic bwz potrzebypotem wyczesywanko szczotką do włosów i git będzie
Krem możesz używać ochronie do twarzy wychodząc, na mróz lub słońce i tyle.
Do dupci są kremy i maści, maść jest po prostu bardziej płynna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:25
Amy, shimmer_lip, Angela89, Rudzia, misia83, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo wizycie na ip,prawdopodobnie przeszłam rotawirus,crp przy normie do 10 mam 30. Morfologia sie polepszyla,ktg skurczy brak. Szyjka 30 mm zamknieta- z lekarzem pessar rozważyć. Dostałam tez skierowanie do poradni diabetologicznej na 20 stycznia. Mała waży pomiędzy 1200 a 1400 gram.
shimmer_lip, Ida, KasiaKwiatek, Angela89, CzaryMary, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Po wizycie na ip,prawdopodobnie przeszłam rotawirus,crp przy normie do 10 mam 30. Morfologia sie polepszyla,ktg skurczy brak. Szyjka 30 mm zamknieta- z lekarzem pessar rozważyć. Dostałam tez skierowanie do poradni diabetologicznej na 20 stycznia. Mała waży pomiędzy 1200 a 1400 gram.
to super
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Amy a jak ją robiłaś bo mam w domu i czeka na zamiłowanie
Po godzinie wyłączyłam i miałam ją robić z pomidorami, szpinakiem, czosnkiem i natką piertuszki.. ale jak ją skosztowałam to cały dzień podjadałam garściami i niewiele mi zostało więc odpuściłam szpinakową ucztę
KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Po wizycie na ip,prawdopodobnie przeszłam rotawirus,crp przy normie do 10 mam 30. Morfologia sie polepszyla,ktg skurczy brak. Szyjka 30 mm zamknieta- z lekarzem pessar rozważyć. Dostałam tez skierowanie do poradni diabetologicznej na 20 stycznia. Mała waży pomiędzy 1200 a 1400 gram.
Hwesta a czemu pessar? kurde ja mam 33mm i mi ginka mówi ze bardzo dobrze.
Jutro mam wizyte to poprosze zeby znowu zmierzyła i powiedziała czy to w końcu dobrze czy nie.
A do tego 20 stycznia masz jakieś specjalne zalecenia odnośnie diety?