Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:ja tam kupuję większość wyprawki dla Ali
jestem zadowolona z tej apteki, korzystamy od dwóch lat i nigdy nie zawiedli.
Info dla posiadaczek AZS (wiem, że są takie wśród nas) - kupuję tam atoperal (emulsja do ciała i żel do mycia ciała) w dobrych cenach. Zastanawiam się, kiedy zostanę posądzona o handel detaliczny, bo emulsji zamawiam ilości nieziemskie
PS. Czuję, że ktoś mnie zgłosi
na gemini faktycznie jest za 9,90 ale szkoda, że ważność ma tylko do 14 lutego, ale jak komuś nie przeszkadza, to można się fajnie zaopatrzyć -
no i po kolędzie...ufff oczywiscie coli nie mial, koperte chetnie wzial. Dopiero jak wyszedl maz sie przyznal co tam wlozyl, specjlanie bylismy wczoraj w bankomacie zeby miec gotowke a ten moj glupek wlozyl 300 koron czeskich, bo jak ukladalismy znalezlismy po jakims wyjezdzie i zastanawial sie co z tym zrobic, mowilam zeby schowla kiedys sie przyda. A ten jak tylko zamknely sie drzwi mowi mi z duma ze w ostatniej chwili wymyslil zeby zamiast zlotowek dac te korony . Przez sekunde zalala mnie zlosc ale za chwile zaczelam sie smiac. No i oczywiscie MARTA moj maz tez walnal na odchodne ksiedzu do zobaczenia za rok i uslyszelismy ze chyba wczesniej w kosciele of course.
A i jakas koperte gotowa z napisem "danina na kosciol" i miejscem na imie i nazwisko tez dostalismy wiec Amy miala razje ze koperte dostaniemy, ale nie wspomnialas kochana ze pustą. Nie no powaznie slyszalam ze w niektorych parafiach tak jest ale do dnia dziejszego sie z tym nie spotkalam- porazka.
mantissa, shimmer_lip, CzaryMary, Ida, MartaAlvi, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Amy a jak ją robiłaś bo mam w domu i czeka na zamiłowanie
Ja wynalazłam ostatnio taki przepis, mam zamiar robić w tygodniu.
http://www.onelittlesmile.pl/2014/06/zdrowy-obiad-pieczona-kasza-jaglana-z.html
Ja oliwki nie zamierzałam kupować, zwłaszcza, że mam jeszze prawie całą tą dla mam i dla dzieci z Babydream.
Ida, na gemini wysyłka kurierem bodajże 12 zł, więc i tak bardzo się opłaca, bo to się przy kilku rzeczach uzbiera z różnicy cenowej, a nie trzeba latać i szukać.Amy, KasiaKwiatek, Ida, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Bambi - pustą? mąż powinien wybiec za księdzem i powiedzieć, ze zapomniał wypełnienia do koperty
i że możecie się kopertami wymienić ponownie
Amy lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Nie jadam szynek, więc nie pomogę. Ja mam parowar
Ale dobre szynki też można dostać. Tylko kosztują...taka własnej roboty piersiczka z indyczka
podobno soczyste wychodzi tylko w formie sklepowej, bardziej jak kupna wędlina
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Amy serii Baby nie znam
ja stosuję tą zwykłą dla dorosłych AZSowców
:
http://www.aptekagemini.pl/atoperal-emulsja-do-ciala-400ml.html
http://www.aptekagemini.pl/atoperal-zel-do-mycia-ciala-400ml.html