Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:na tvn style dzieciaki z chorobą dwubiegunową.. jak to kogoś interesuje
"agresywne dziaciaki bipolarne"
Mantissa - nielat ( nie mylić z nielotem) to osoba niepełnoletniaAmy lubi tę wiadomość
-
Ide so sklepu bo mi się staropolanka skończyła a ja bez niej żyć nie mogę.
Tylko kurcze tak wieje że się boje że mnie dmuchnie gdzieś od tyłu i się potocze jak kuleczka.
ps. Post zawierał lokowanie produktu.CzaryMary, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMary ja oglądam
aż sobie przypomniałąm koszmar pracy w Placówce Intewencyjnej. Miałam takiego zaburzonego chłopca, wpadał w furię i pamiętam, jak stałam z nim na korytarzu i czekałam aż się uspokoi, trzymał za plecami nóż i nie wiedziałąm, czy zaraz mnie zaatakuje, czy nie daj boże siebie... -
Uff zamowienie poszło:)
Całe 230zł ale mam już wszysciutko:)
Jak przyjdzie pościel i to zamówienie to mogę powiedzieć że jestem w 100% gotowa na przyjscie młodej na świat! Jestem happy i kamień z serca spadł że już mam wsio:)
Nooo wózek jeszcze ale to się już nie stresuja nim. Pójdę zamowie i czesc:)
Mantissa super brzucho:)
Ją mam ciemną karnacje a ani linii nie ma ani pepek już na pewno nie wyjdzie, jest tylko spłaszczony:) tak miałam w poprzedniej ciąży i teraz też tak na pewno bedzie:)
a linia wyjdzie na chwilę tylko przed porodem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 16:26
Ida, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy co Ty mówisz... Ehhh ja bym nie wiedziala jak się zachować w takiej sytuacji ale Ty pewnie przeszkolona jesteś w tym temacie. Brrrr
Robotka-gratulacje:-) mnie szal zakupowy jakos opuścił i brakuje mi wielu rzeczy ale jakoś staram sie nie schizowac...
A tak a propos zaraz usiade i zamowie buteleczkiRobotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość