Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyżal mi dupe ściska, jak widzę te wszystkie piękne ubranka dla dziewczynek
Mam jakieś lekko różowe półśpiochy więc nie omieszkam Olka w nie odziaćsylvia007, CzaryMary, mantissa, weronika86, liloe, Fasia, Gosha, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liwi wrote:Shimmer wyrazy współczucia.
Sylwia to pepcowe? Bo kupiłam takie samye półśpiochy w pepco ale zakochałam się w tym pajacu a u nas takich nie ma w pepco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:15
liwi, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:żal mi dupe ściska, jak widzę te wszystkie piękne ubranka dla dziewczynek
Mam jakieś lekko różowe półśpiochy więc nie omieszkam Olka w nie odziać
Mam to samo
Mój ma niejedno różowe ubranko wiec chciał nie chciał będzie musiał w tym biedak paradowacale niech się cieszy ze kucykow nie zamierzam mu robic.
Amy, mantissa, Fasia, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Mam to samo
Mój ma niejedno różowe ubranko wiec chciał nie chciał będzie musiał w tym biedak paradowacale niech się cieszy ze kucykow nie zamierzam mu robic.
mój mi na to nie pozwoli, ale cieszę się że głównie będzie w pracy więc pudrowe półśpiochy na Olkową dupinę wcisnęLwica, CzaryMary, sylvia007, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ello.
Chory facet w domu to armagedon-stęka,jęczy,kicha,prycha -konieć świata.
Mnie coś gardlo pobolewa ;/
Dziewczyny prośba o uzupełnienie danych o najbliższych wizytach w naszym Kwietniówkowym arkuszu.
Widzę że bardzo mało jest uaktualnień.
Kciuki za jutrzejsze wizyty:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:51
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Dziewczyny ubranek mi już chyba wystarczy na początek. Tylko kupowała same 62, a tak teraz myślę, że mogłam jeszcze póki są wyprzedaże, kupić też 68 kilka sztuk, no ale nic, zawsze jeszcze przez internet mogę coś wybrać. Zauważyłam, że w smyku internetowym jest większy wybór niż u nas w Mega Store. A i kupiłam dzisiaj jeszcze 2 paluszki flanelowe, zapomniała tylko o kocyku i ręcznikach, no ale trudno, następnym razem kupię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:55
-
Ida wrote:A czy któraś jeszcze pracuje??
Generalnie to ja, ale w domu i tylko jak jest konkretne zlecenie, więc prawie jakbym nie pracowała.
Ja nawet nie patrzę na dziewczęce ubranka, bo nie dość, że żal tyłek ściska, to jeszcze prawie łzy w oczach. Nadal. ;/ No nie odżałuję chyba. Za to wmawiam sobie, że przynajmniej oszczędzę, bo dziewczęcych to bym tony kupowała, a chłopięce mi się prawie żadne nie podobają, więc nie ciągnie.
Własnie, uzupełniać listę w Excellu, dziołchy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:56
Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny ubranek mi już chyba wystarczy na początek. Tylko kupowała same 62, a tak teraz myślę, że mogłam jeszcze póki są wyprzedaże, kupić też 68 kilka sztuk, no ale nic, zawsze jeszcze przez internet mogę coś wybrać. Zauważyłam, że w smyku internetowym jest większy wybór niż u nas w Mega Store. A i kupiłam dzisiaj jeszcze 2 paluszki flanelowe, zapomniała tylko o kocyku i ręcznikach, no ale trudno, następnym razem kupię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:09
mantissa, Gosha lubią tę wiadomość