X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    Dziewczyny uzywala ktoras platki mydlanych do prania dla dzieci? Wczoraj dostałam od koleżanki opakowanie.
    dołączam się do pytania, co z tymi płatkami :)

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida ciężko mi jak mam siedzieć w domu np w święta od razu mi gorzej się robi a jak idę do pracy to super

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:27

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    dołączam się do pytania, co z tymi płatkami :)
    Bo opinie czytałam na necie ze zapychają węża pralki bo ciężko się rozpuszczają chyba tylko w praniu ręcznym będę stosować skoro to już mam

Amy lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:52

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juutro wizyta ale sie ciesze! :-) ciekawe ile moja mała waży :-) jutro mam miec 3D jestem podjarana :-) kupilam dzis sudocrem do pupki, puder, oliwke z bambino wzielam i 2 mydelka z oliatum stwierdzilam ze m e bede kupowac tych plynow tylko mydelka i o wiele tansze sa zobaczymy jak beda sie sprawowac i wzielam jeszcze z nivea krem po kapaniu pisze zeby raz dziennie skore dziecka nim smarowac.W tej aptece gemini zakupie jeszcze pare masci te z linomagu z filtrem na slonce i cos dla siebie na sutki, wkladki laktacyjne widzialam ze tam w tej aptece z jonhsona 50szt sa po 15zl a ja w aptece kupowalam wczoraj za 28zl..bardzo mi siara leci w nocy przescieradlo zaplamilam.. Sa zaschniete plamy pizama to samo:-( z kosmetykow dla malej jeszcze na pepuszek jeszcze musze zakupic i gaziki i chyba tyle najwyzej cos maz mi dokupi jeszcze jak bede potrzebowala. Ostatnio w piatek bylam w biedronce i zakupilam te chusteczki z dady sensitiv 4 opak. Plus to pudelko mam nadzieje ze nic Karolci nie bd po nich bo na sam poczatek mam z pampersa chusteczki. Pampersow jedynek mam 3opak jak myslicie starczy mi czy moze za duzo tego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 19:09

sylvia007, Angela89, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa i zapomnialam wam napisac ze w nocy z czwartku na piatek tak mam sie brzuch napinal co chwile i bol krzyza nawet mocniejszy niz na okres juz mialam budzic meza i jechac do szpitala.. Nie moglam zasnac wogole, mala sie wtedy ruszac malo co ruszala.. Magnez biore 4x1 a i tak zdarzaja mi sie te bole krzyza.. Wydaje mi sie ze to te skurcze BH ale jutro i tak powiem lekarce o tym. I o tej siarze bo wydaje mi sie ze za duzo jej leci.. :-\

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja rozumiem, że niektórzy bez pracy nie mogą żyć, ale pytałam o to czy dajesz radę fizycznie właśnie. Bo takie masaże czy tego typu rzeczy, które robisz wymagają fizycznej sprawności i siły, której teraz, w zaawansowanej ciąży jest raczej mniej. Nie boli Cię kręgosłup, brzuch się nie napina od wysiłku? Ile godzin dziennie pracujesz?
    różnie pracuje zalezy jaki dzien i jak sobie ustawie klientow mąż mi też pomaga bo to wspólny gabinet:) ale właśnie nic mnie nie boli, nogi nie puchną, właśnie we wcześniejszych miesiącach 1-3 bardziej to odczuwałam teraz fajnie sie pracuje:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:53

• haneczka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Przeglądałam co tu się działo w weekend i jest mi mega smutno, że cała ta afera wpłynęła na konflikty między nami. :/

Czytałam opinię OvuFriend, która brzmi wiarygodnie oraz opinie nielicznych dziewczyn, które mają kontakt z Helą i jej ufają.
    Uważam, że jest to normalne, że pozostałe dziewczyny (w tym ja) czują się zdezorientowane i nie ma potrzeby oceniać kogoś za poglądy skoro mamy tylko słowo przeciwko słowu.
    Prawda jest taka, że tak samo można podważyć wiarygodność OvuFriend jak i wiarygodność Heli, która pisze tylko do kilku z nas i nie mamy pewności, że mówi prawdę. Może to brzmi przykro dla tych, które Heli ufają bezgranicznie, ale nie ma potrzeby oceniać pozostałych, bo zaufanie do kogoś jest kwestią indywidualną, a nie mamy w tej sprawie żadnych dowodów.

Wybaczcie, że wróciłam do tematu. Więcej już nie zamierzam. Ale miło byłoby zobaczyć tu z powrotem wszystkie Was gadające o pierdołach.

Krysti, wracaj do nas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:59

hwesta, Ida, Angela89, mantissa, Lali, Ewelcia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No to tylko pozazdrościć tężyzny fizycznej :)
    hi hi oby się przy porodzie potwierdziła!!!:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile czekałyście na paczke z apteki gemini bo ja zamowienie i przelew zrobilam 6.01. i jeszcze nie mam, myśle ze jutro to już przyjdzie!! a co do jutro glukoza mnie czeka bleee nie wiem jak to zniose bo głodna się wczas robie i mnie z głodu aż naciąga ja muszę jesc!!

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:53

KASIAB lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    a ile czekałyście na paczke z apteki gemini bo ja zamowienie i przelew zrobilam 6.01. i jeszcze nie mam, myśle ze jutro to już przyjdzie!! a co do jutro glukoza mnie czeka bleee nie wiem jak to zniose bo głodna się wczas robie i mnie z głodu aż naciąga ja muszę jesc!!

Dasz radę. :) Tylko nie kaszl, bo skończysz jak ja. :P Generalnie, ja za drugim podejściem dałam z 10 kropel cytryny (bo mi pielęgniarka powiedziała, że mam dać ile chcę, jak najwięcej) ale w ogóle jej nie czułam. :P Jak dla mnie nie ma różnicy czy z cytryną smak czy bez. Tak i tak znośnie. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze żeby wynik dobry wyszedl,wszystko da się przeżyć :)

KASIAB lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta, ja miałam Ci napisać, że Twój nowy awatarek mnie rozczula za każdym razem gdy go widzę :-)

Militta110816 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glukoza nie taka straszna :) dla mnie końcówka była najgorsza do przełknięcia. Później mi się tylko odbijało :)

KASIAB lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia007 uwielbiam kotki :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Sylvia007 uwielbiam kotki :)
    Ja też :-)
    Dziewczyny właśnie weszła na nasze pierwsze strony i powiem wam, że trochę dziewczyn się z nami rozstało. Pamiętacie. MałąCzarną? Beszke? Z reszta nie tylko one

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta mi tez siara leci mocno,ja śpię z wkładkami laktacyjnymi żeby nie brudzic prześcieradła i koszul codziennie

‹‹ 1966 1967 1968 1969 1970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ