Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juutro wizyta ale sie ciesze!
ciekawe ile moja mała waży
jutro mam miec 3D jestem podjarana
kupilam dzis sudocrem do pupki, puder, oliwke z bambino wzielam i 2 mydelka z oliatum stwierdzilam ze m e bede kupowac tych plynow tylko mydelka i o wiele tansze sa zobaczymy jak beda sie sprawowac i wzielam jeszcze z nivea krem po kapaniu pisze zeby raz dziennie skore dziecka nim smarowac.W tej aptece gemini zakupie jeszcze pare masci te z linomagu z filtrem na slonce i cos dla siebie na sutki, wkladki laktacyjne widzialam ze tam w tej aptece z jonhsona 50szt sa po 15zl a ja w aptece kupowalam wczoraj za 28zl..bardzo mi siara leci w nocy przescieradlo zaplamilam.. Sa zaschniete plamy pizama to samo:-( z kosmetykow dla malej jeszcze na pepuszek jeszcze musze zakupic i gaziki i chyba tyle najwyzej cos maz mi dokupi jeszcze jak bede potrzebowala. Ostatnio w piatek bylam w biedronce i zakupilam te chusteczki z dady sensitiv 4 opak. Plus to pudelko mam nadzieje ze nic Karolci nie bd po nich bo na sam poczatek mam z pampersa chusteczki. Pampersow jedynek mam 3opak jak myslicie starczy mi czy moze za duzo tego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 19:09
sylvia007, Angela89, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Aa i zapomnialam wam napisac ze w nocy z czwartku na piatek tak mam sie brzuch napinal co chwile i bol krzyza nawet mocniejszy niz na okres juz mialam budzic meza i jechac do szpitala.. Nie moglam zasnac wogole, mala sie wtedy ruszac malo co ruszala.. Magnez biore 4x1 a i tak zdarzaja mi sie te bole krzyza.. Wydaje mi sie ze to te skurcze BH ale jutro i tak powiem lekarce o tym. I o tej siarze bo wydaje mi sie ze za duzo jej leci..
-
Ida wrote:Ja rozumiem, że niektórzy bez pracy nie mogą żyć, ale pytałam o to czy dajesz radę fizycznie właśnie. Bo takie masaże czy tego typu rzeczy, które robisz wymagają fizycznej sprawności i siły, której teraz, w zaawansowanej ciąży jest raczej mniej. Nie boli Cię kręgosłup, brzuch się nie napina od wysiłku? Ile godzin dziennie pracujesz?
-
Cześć dziewczyny. Przeglądałam co tu się działo w weekend i jest mi mega smutno, że cała ta afera wpłynęła na konflikty między nami.
Czytałam opinię OvuFriend, która brzmi wiarygodnie oraz opinie nielicznych dziewczyn, które mają kontakt z Helą i jej ufają.
Uważam, że jest to normalne, że pozostałe dziewczyny (w tym ja) czują się zdezorientowane i nie ma potrzeby oceniać kogoś za poglądy skoro mamy tylko słowo przeciwko słowu.
Prawda jest taka, że tak samo można podważyć wiarygodność OvuFriend jak i wiarygodność Heli, która pisze tylko do kilku z nas i nie mamy pewności, że mówi prawdę. Może to brzmi przykro dla tych, które Heli ufają bezgranicznie, ale nie ma potrzeby oceniać pozostałych, bo zaufanie do kogoś jest kwestią indywidualną, a nie mamy w tej sprawie żadnych dowodów.
Wybaczcie, że wróciłam do tematu. Więcej już nie zamierzam. Ale miło byłoby zobaczyć tu z powrotem wszystkie Was gadające o pierdołach.
Krysti, wracaj do nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:59
hwesta, Ida, Angela89, mantissa, Lali, Ewelcia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
a ile czekałyście na paczke z apteki gemini bo ja zamowienie i przelew zrobilam 6.01. i jeszcze nie mam, myśle ze jutro to już przyjdzie!! a co do jutro glukoza mnie czeka bleee nie wiem jak to zniose bo głodna się wczas robie i mnie z głodu aż naciąga ja muszę jesc!!
-
KASIAB wrote:a ile czekałyście na paczke z apteki gemini bo ja zamowienie i przelew zrobilam 6.01. i jeszcze nie mam, myśle ze jutro to już przyjdzie!! a co do jutro glukoza mnie czeka bleee nie wiem jak to zniose bo głodna się wczas robie i mnie z głodu aż naciąga ja muszę jesc!!
Dasz radę.Tylko nie kaszl, bo skończysz jak ja.
Generalnie, ja za drugim podejściem dałam z 10 kropel cytryny (bo mi pielęgniarka powiedziała, że mam dać ile chcę, jak najwięcej) ale w ogóle jej nie czułam.
Jak dla mnie nie ma różnicy czy z cytryną smak czy bez. Tak i tak znośnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Sylvia007 uwielbiam kotki
Dziewczyny właśnie weszła na nasze pierwsze strony i powiem wam, że trochę dziewczyn się z nami rozstało. Pamiętacie. MałąCzarną? Beszke? Z reszta nie tylko one -
nick nieaktualny