Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Ja też
Dziewczyny właśnie weszła na nasze pierwsze strony i powiem wam, że trochę dziewczyn się z nami rozstało. Pamiętacie. MałąCzarną? Beszke? Z reszta nie tylko one
ja przybyłam trochę później, więc niestety w ogóle tych dziewczyn nie kojarzę. -
Ida wrote:Też o tym niedawno myślałam. Beszka jest i się udziela ale nie u nas...
-
A ja wam powiem, że pomimo naszych wzlotów i upadków to się tu bardzo dobrze czuję i ufam każdej z was, tzn. numeru mojej karty płatniczej to bym wam nie podała
ale nawet mężowi z ciężkim sercem podałam
chciałabym, żebyśmy tu dotrwały już wszystkie do końca!!!mimka84, mantissa, Rudzia, Ida, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A ja wam powiem, że pomimo naszych wzlotów i upadków to się tu bardzo dobrze czuję i ufam każdej z was, tzn. numeru mojej karty płatniczej to bym wam nie podała
ale nawet mężowi z ciężkim sercem podałam
chciałabym, żebyśmy tu dotrwały już wszystkie do końca!!!Albo skany dowodu
mantissa, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Witam się. Najbardziej jestem ciekawa co u Małej Czarnej, czy jej się w końcu udało, bo pamiętam, że próbowała znów po stracie (była na ovu z powrotem) ale ją dziewczyny ze Ździśki i Elżbiety przegnały, bo zarzucały że za bardzo się na sobie koncentruje i dziewczyna zlikwidowała konto...
Nie chcę już wracać do tematu Heli bo myślę że wszystko zostało napisane. Jedyne co mogę napisać o nas to trochę przykro, że niektóre pisały "domyślam się kto jest kretem" itp. Równie dobrze każda z nas mogłaby nim być, ale nigdy nikogo bezpodstawnie bym nie podejrzewała.to smutne, choć one rzeczywiście nie bardzo chciały żeby poruszać tam sprawy okołociążowe. Ja dość szybko od nich uciekłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:00
-
nick nieaktualny
-
Czytam Was i czytam i zastanawiam się co się dzieje
Kurdę dupa straszna sie zrobiła... tak na prawdę nie chcę podejrzewać nikogo z nas ale z drugiej strony to mogłaby być każda - nawet ja. Smutne to.... bo czuję że zaczynamy się ograniczać i już nie jest tak jak było
Sam fakt że w naszą rozmowę wpierdzielił się admin, zacytował posta Amy z kilku stron wstecz świadczy o tym że jesteśmy na świeczniku... szkoda mi abonamentu bo normalnie z zamkniętymi oczami bym się przeniosła na inne zamknięte forum...
A my dzisiaj byliśmy na sesji ciążowej... może i wcześnie ale brzuch już jest widoczny więc dlaczego nie? Kto wie co będzie później?mimka84, Angela89, Amy, weronika86, mantissa, Fasia, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Czytam Was i czytam i zastanawiam się co się dzieje
Kurdę dupa straszna sie zrobiła... tak na prawdę nie chcę podejrzewać nikogo z nas ale z drugiej strony to mogłaby być każda - nawet ja. Smutne to.... bo czuję że zaczynamy się ograniczać i już nie jest tak jak było
Sam fakt że w naszą rozmowę wpierdzielił się admin, zacytował posta Amy z kilku stron wstecz świadczy o tym że jesteśmy na świeczniku... szkoda mi abonamentu bo normalnie z zamkniętymi oczami bym się przeniosła na inne zamknięte forum...
A my dzisiaj byliśmy na sesji ciążowej... może i wcześnie ale brzuch już jest widoczny więc dlaczego nie? Kto wie co będzie później?
Ja tam wierzę że wszystko będzie po staremu. Bo to ludzie tworzą wątek. Było spięcie i po spięciu. W domu też się kłócimy i później godzimy wiadomo wszystko zostaje z tyłu głowy ale dalej normalnie funkcjonujemy. Będzie już dobrze i tak ma zostać.
Amy znów kaczkę przyprowadzi i będzie po staremu.
Kiedy będą foty ?weronika86, Ida lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Czytam Was i czytam i zastanawiam się co się dzieje
A my dzisiaj byliśmy na sesji ciążowej... może i wcześnie ale brzuch już jest widoczny więc dlaczego nie? Kto wie co będzie później?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:12
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Dokladnie..bylo, minelo i basta! koniec tematu..dziewczyny, ktora z was bedzie nosila dziecko w nosidelkach, chustach? ja nie kupuje wozka wogole.
Ja chce nosić mała w chuście no ale wózek też kupuje. Chusta jako dodatek będę traktowała bo nosidełko dopiero po którymś miesiącu można używać -
weronika86 wrote:Dokladnie..bylo, minelo i basta! koniec tematu..dziewczyny, ktora z was bedzie nosila dziecko w nosidelkach, chustach? ja nie kupuje wozka wogole.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny