X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:53

• mantissa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja też :-)
    Dziewczyny właśnie weszła na nasze pierwsze strony i powiem wam, że trochę dziewczyn się z nami rozstało. Pamiętacie. MałąCzarną? Beszke? Z reszta nie tylko one

ja przybyłam trochę później, więc niestety w ogóle tych dziewczyn nie kojarzę. :(

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Też o tym niedawno myślałam. Beszka jest i się udziela ale nie u nas...
    Mała Czarna to szybko się z nami pożegnała, już pamiętam dlaczego. Ale kilka dziewczyn to tak znacznie później "uciekły". Ją czytam praktycznie tylko nasz wątek, więc jak kogoś tu nie ma to ją już nie widuję

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:38

relgh371djw8agni.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem, że pomimo naszych wzlotów i upadków to się tu bardzo dobrze czuję i ufam każdej z was, tzn. numeru mojej karty płatniczej to bym wam nie podała ;-) ale nawet mężowi z ciężkim sercem podałam :-)
    chciałabym, żebyśmy tu dotrwały już wszystkie do końca!!!

mimka84, mantissa, Rudzia, Ida, haneczka lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    A ja wam powiem, że pomimo naszych wzlotów i upadków to się tu bardzo dobrze czuję i ufam każdej z was, tzn. numeru mojej karty płatniczej to bym wam nie podała ;-) ale nawet mężowi z ciężkim sercem podałam :-)
    chciałabym, żebyśmy tu dotrwały już wszystkie do końca!!!
    Ej nie chcesz dać numeru karty do daj kartę i pin :D Albo skany dowodu :D

mantissa, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Witam się. Najbardziej jestem ciekawa co u Małej Czarnej, czy jej się w końcu udało, bo pamiętam, że próbowała znów po stracie (była na ovu z powrotem) ale ją dziewczyny ze Ździśki i Elżbiety przegnały, bo zarzucały że za bardzo się na sobie koncentruje i dziewczyna zlikwidowała konto...

Nie chcę już wracać do tematu Heli bo myślę że wszystko zostało napisane. Jedyne co mogę napisać o nas to trochę przykro, że niektóre pisały "domyślam się kto jest kretem" itp. Równie dobrze każda z nas mogłaby nim być, ale nigdy nikogo bezpodstawnie bym nie podejrzewała.
    Nie wiedziałam, że Mała Czarną była atakowana na Zdziśce :-( to smutne, choć one rzeczywiście nie bardzo chciały żeby poruszać tam sprawy okołociążowe. Ja dość szybko od nich uciekłam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:00

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ej nie chcesz dać numeru karty do daj kartę i pin :D Albo skany dowodu :D
    Angela jeszcze z pół roku z wami i może bym rozważył ;-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:38

sylvia007 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Angela jeszcze z pół roku z wami i może bym rozważył ;-)

OOO dobrze będę pamiętała wtedy dużo pampersów bedzie schodzić więc dodatkowy zastrzyk gotówki się przyda :P

Ewelcia, sylvia007, mantissa lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was i czytam i zastanawiam się co się dzieje :/ Kurdę dupa straszna sie zrobiła... tak na prawdę nie chcę podejrzewać nikogo z nas ale z drugiej strony to mogłaby być każda - nawet ja. Smutne to.... bo czuję że zaczynamy się ograniczać i już nie jest tak jak było :/ Sam fakt że w naszą rozmowę wpierdzielił się admin, zacytował posta Amy z kilku stron wstecz świadczy o tym że jesteśmy na świeczniku... szkoda mi abonamentu bo normalnie z zamkniętymi oczami bym się przeniosła na inne zamknięte forum...

A my dzisiaj byliśmy na sesji ciążowej... może i wcześnie ale brzuch już jest widoczny więc dlaczego nie? Kto wie co będzie później?

mimka84, Angela89, Amy, weronika86, mantissa, Fasia, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A czy któraś jeszcze pracuje??
    Ida ja pracuje nadal

Ida lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Czytam Was i czytam i zastanawiam się co się dzieje :/ Kurdę dupa straszna sie zrobiła... tak na prawdę nie chcę podejrzewać nikogo z nas ale z drugiej strony to mogłaby być każda - nawet ja. Smutne to.... bo czuję że zaczynamy się ograniczać i już nie jest tak jak było :/ Sam fakt że w naszą rozmowę wpierdzielił się admin, zacytował posta Amy z kilku stron wstecz świadczy o tym że jesteśmy na świeczniku... szkoda mi abonamentu bo normalnie z zamkniętymi oczami bym się przeniosła na inne zamknięte forum...

A my dzisiaj byliśmy na sesji ciążowej... może i wcześnie ale brzuch już jest widoczny więc dlaczego nie? Kto wie co będzie później?

Ja tam wierzę że wszystko będzie po staremu. Bo to ludzie tworzą wątek. Było spięcie i po spięciu. W domu też się kłócimy i później godzimy wiadomo wszystko zostaje z tyłu głowy ale dalej normalnie funkcjonujemy. Będzie już dobrze i tak ma zostać.
    Amy znów kaczkę przyprowadzi i będzie po staremu.

Kiedy będą foty ?:D

weronika86, Ida lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Kiedy będą foty ?:D
    Kurdę ja na te foty czekam z niecierpliwością, ale jest na nich cyc więc nie wiem czy pokażę :P

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:

Ewelcia, a dlaczego za wcześnie?! Twój brzuszek taki śliczny, tylko wstawi nam jakieś zdjęcia jeśli możesz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:12

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie..bylo, minelo i basta! koniec tematu..dziewczyny, ktora z was bedzie nosila dziecko w nosidelkach, chustach? ja nie kupuje wozka wogole.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelcia poka cyce :D ja postaram sie zrobic zdjecia jutro i tez wrzuce...wydaje mi sie ze brzuszysko strasznie uroslo od 2 tygodni :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Dokladnie..bylo, minelo i basta! koniec tematu..dziewczyny, ktora z was bedzie nosila dziecko w nosidelkach, chustach? ja nie kupuje wozka wogole.

Ja chce nosić mała w chuście no ale wózek też kupuje. Chusta jako dodatek będę traktowała bo nosidełko dopiero po którymś miesiącu można używać

• misia83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Ja tez kupuje chustę ale z wózka nie rezygnuje, przyda sie na dłuższe spacery po parku

Angela89 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jedna strona i będzie magiczne 2 tys :P

mimka84, Ewelcia, Ida lubią tę wiadomość

‹‹ 1967 1968 1969 1970 1971 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ