Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela ja mam Lennylamb tkaną bawełnianą z bambusem. Koszt owszem 230 zł ale my poprosiliśmy o nią Św Mikołaja

Aaaa Angela wygrałaś za rozpoczęcie 2 tys strony paczkę czopkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:00
mimka84, Angela89, Ewelcia, mantissa, Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Angela ja mam Lennylamb tkaną bawełnianą z bambusem. Koszt owszem 230 zł ale my poprosiliśmy o nią Św Mikołaja

Aaaa Angela wygrałaś za rozpoczęcie 2 tys strony paczkę czopkow

No właśnie chyba na nią zastanawiam wiem że można też zadzwonić do babeczki i ona przychodzi do domu i pokazuje wiązania. No i chyba skuszę się na LL muszę tylko męża przekabacić bo on powiedział że chusty nosić nie będzie - przekonam go i do tego
A za czopki podziękuje - świetnie radzę sobie bez nich może któraś chce ?
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Mi zostały tylko 2 to chętnie je przygarnęAngela89 wrote:No właśnie chyba na nią zastanawiam wiem że można też zadzwonić do babeczki i ona przychodzi do domu i pokazuje wiązania. No i chyba skuszę się na LL muszę tylko męża przekabacić bo on powiedział że chusty nosić nie będzie - przekonam go i do tego

A za czopki podziękuje - świetnie radzę sobie bez nich może któraś chce ?
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Wiem ze można tez wypożyczyć te chusty, cena 20 zł plus przesyłka. Jeśli sie pózniej zdecydujesz na zakup, to obniżają cenę chusty o te 20 zł. Ja nie jestem zainteresowana, ale jeśli któraś miała by kupować w ciemno to zawsze można pierw potestowac
KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
No niestety bombus jest przereklamowany tzn. nie jest zły, ale jak już pisałam to jest sztuczne włókno celulozowo czyli wiskoza. Niby ok, ale nie warto za nie dopłacać niewiadoma ilemisia83 wrote:Ja tez jestem zdecydowana na LL tylko nie wiem czy bawełna czy bawełna z bambusem. Pomacam obie i sie zdecyduje. Nie wiem czy ten bambusik jest wart dopłacania tych 50 zł. Cos pisaliście ostatnio, ze bambus jest przereklamowany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:09
misia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podobno te chusty z bambusem sa bardziej przewiewne i antybakteryjne, ale tak jak pisałam nie mam pojęcia o materiałach:(
Edit. Z tego co cztytalam, to ta z bambusem będzie miała mniejszy supeł, ale łatwiej sie on luzuje w porównaniu do bawelnyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:13
-
nick nieaktualnyPaski kolor salsa

Misia też tak słyszałam o bambusie, podobno też bardziej wytrzymałe i elastyczne, trzymają swoje właściwości, nie odkształcają się przy używaniu. Ile w tym prawdy zobaczymy, a dziadkowie chcieli prezent zrobić więc zazyczylismy sobie taką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:16
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:A czy któraś jeszcze pracuje??
Ja pracuje niestety jeszcze, zachrzaniam na 8 do 4 i tak do 2tyg przed terminem:(((
Nie mam wyjścia niestety tu nie moge pójść na chorobowe, a jezeli wezmę chrobowe dłużej niż tydzień to powiedzą ze mam iść na macierzyński:(
A im dłużej pracuje tym dłużej z maluszkiem moge byc w domu...takze wole sie przemęczyć
((
-
Liloe dlatego po Waszych wypowiedziach zaczęłam sie zastanawiać czy jest sens dopłacać.liloe wrote:Ja na temat bambusa mam swoje zdanie podobne do Sylwii, mi doradca z LL polecał bawełnę bo lepiej się dociąga niż domieszki i przy tym zostanę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:18
-
nick nieaktualny
-
O kurczę Lwica, to dużo sił życzę i dobrego samopoczuciaLwica wrote:Ja pracuje niestety jeszcze, zachrzaniam na 8 do 4 i tak do 2tyg przed terminem:(((
Nie mam wyjścia niestety tu nie moge pójść na chorobowe, a jezeli wezmę chrobowe dłużej niż tydzień to powiedzą ze mam iść na macierzyński:(
A im dłużej pracuje tym dłużej z maluszkiem moge byc w domu...takze wole sie przemęczyć
((
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Ja pracuje niestety jeszcze, zachrzaniam na 8 do 4 i tak do 2tyg przed terminem:(((
((
O rany, ale dziwnie i niefajnie. Gdzie miesazkasz? -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:O rany, ale dziwnie i niefajnie. Gdzie miesazkasz?
Anglia. Niestety tutaj tak jest, nic nie poradze. Sa plusy i minusy w opiece ciążowej. Ogólnie w Polsce troche lepiej bo macie lekarza a tu tylko położna i ogólny. Bo większość z was prywatnie chodzi i tak takze macie cześciej.
Plus ze niektóre leki za darmo np. Ja i maz mamy konflikt serologiczny i zastrzyk z antygenu-D miałam za darmo a w Polsce podobno wydatek 600zl.
Nie ukrywam żal dupke ściska bo chciałabym sobie w domu posiedzieć, jestem zmęczona ... -
One absolutnie nie są antybakteryjne, jak coś co jest wytwarzane, dzięki chemicznym odczynnikom może takowe być. To zwykły chwyt marketingowy, niestety wiele osób się na to łapie. Fakt sam bambus ma właściwości antybakteryjne , ale materiał o którym piszemy jest tylko zrobiony z włókien wykonanych z celulozy, która została pozyskana z bambusa, a więc do samego bambus tak naprawdę bardzo mu dalekomisia83 wrote:Podobno te chusty z bambusem sa bardziej przewiewne i antybakteryjne, ale tak jak pisałam nie mam pojęcia o materiałach:(
Edit. Z tego co cztytalam, to ta z bambusem będzie miała mniejszy supeł, ale łatwiej sie on luzuje w porównaniu do bawelny
liloe lubi tę wiadomość