Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela ja mam Lennylamb tkaną bawełnianą z bambusem. Koszt owszem 230 zł ale my poprosiliśmy o nią Św Mikołaja
Aaaa Angela wygrałaś za rozpoczęcie 2 tys strony paczkę czopkowWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:00
mimka84, Angela89, Ewelcia, mantissa, Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Angela ja mam Lennylamb tkaną bawełnianą z bambusem. Koszt owszem 230 zł ale my poprosiliśmy o nią Św Mikołaja
Aaaa Angela wygrałaś za rozpoczęcie 2 tys strony paczkę czopkow
No właśnie chyba na nią zastanawiam wiem że można też zadzwonić do babeczki i ona przychodzi do domu i pokazuje wiązania. No i chyba skuszę się na LL muszę tylko męża przekabacić bo on powiedział że chusty nosić nie będzie - przekonam go i do tego
A za czopki podziękuje - świetnie radzę sobie bez nich może któraś chce ?KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:No właśnie chyba na nią zastanawiam wiem że można też zadzwonić do babeczki i ona przychodzi do domu i pokazuje wiązania. No i chyba skuszę się na LL muszę tylko męża przekabacić bo on powiedział że chusty nosić nie będzie - przekonam go i do tego
A za czopki podziękuje - świetnie radzę sobie bez nich może któraś chce ?KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Wiem ze można tez wypożyczyć te chusty, cena 20 zł plus przesyłka. Jeśli sie pózniej zdecydujesz na zakup, to obniżają cenę chusty o te 20 zł. Ja nie jestem zainteresowana, ale jeśli któraś miała by kupować w ciemno to zawsze można pierw potestowac
KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Ja tez jestem zdecydowana na LL tylko nie wiem czy bawełna czy bawełna z bambusem. Pomacam obie i sie zdecyduje. Nie wiem czy ten bambusik jest wart dopłacania tych 50 zł. Cos pisaliście ostatnio, ze bambus jest przereklamowany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:09
misia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podobno te chusty z bambusem sa bardziej przewiewne i antybakteryjne, ale tak jak pisałam nie mam pojęcia o materiałach:(
Edit. Z tego co cztytalam, to ta z bambusem będzie miała mniejszy supeł, ale łatwiej sie on luzuje w porównaniu do bawelnyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:13
-
nick nieaktualnyPaski kolor salsa
Misia też tak słyszałam o bambusie, podobno też bardziej wytrzymałe i elastyczne, trzymają swoje właściwości, nie odkształcają się przy używaniu. Ile w tym prawdy zobaczymy, a dziadkowie chcieli prezent zrobić więc zazyczylismy sobie takąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:16
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:A czy któraś jeszcze pracuje??
Ja pracuje niestety jeszcze, zachrzaniam na 8 do 4 i tak do 2tyg przed terminem:(((
Nie mam wyjścia niestety tu nie moge pójść na chorobowe, a jezeli wezmę chrobowe dłużej niż tydzień to powiedzą ze mam iść na macierzyński:(
A im dłużej pracuje tym dłużej z maluszkiem moge byc w domu...takze wole sie przemęczyć((
-
liloe wrote:Ja na temat bambusa mam swoje zdanie podobne do Sylwii, mi doradca z LL polecał bawełnę bo lepiej się dociąga niż domieszki i przy tym zostanę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:18
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Ja pracuje niestety jeszcze, zachrzaniam na 8 do 4 i tak do 2tyg przed terminem:(((
Nie mam wyjścia niestety tu nie moge pójść na chorobowe, a jezeli wezmę chrobowe dłużej niż tydzień to powiedzą ze mam iść na macierzyński:(
A im dłużej pracuje tym dłużej z maluszkiem moge byc w domu...takze wole sie przemęczyć((
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Ja pracuje niestety jeszcze, zachrzaniam na 8 do 4 i tak do 2tyg przed terminem:(((
O rany, ale dziwnie i niefajnie. Gdzie miesazkasz? -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:O rany, ale dziwnie i niefajnie. Gdzie miesazkasz?
Anglia. Niestety tutaj tak jest, nic nie poradze. Sa plusy i minusy w opiece ciążowej. Ogólnie w Polsce troche lepiej bo macie lekarza a tu tylko położna i ogólny. Bo większość z was prywatnie chodzi i tak takze macie cześciej.
Plus ze niektóre leki za darmo np. Ja i maz mamy konflikt serologiczny i zastrzyk z antygenu-D miałam za darmo a w Polsce podobno wydatek 600zl.
Nie ukrywam żal dupke ściska bo chciałabym sobie w domu posiedzieć, jestem zmęczona ... -
misia83 wrote:Podobno te chusty z bambusem sa bardziej przewiewne i antybakteryjne, ale tak jak pisałam nie mam pojęcia o materiałach:(
Edit. Z tego co cztytalam, to ta z bambusem będzie miała mniejszy supeł, ale łatwiej sie on luzuje w porównaniu do bawelnyliloe lubi tę wiadomość