Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Po wizycie na ip,prawdopodobnie przeszłam rotawirus,crp przy normie do 10 mam 30. Morfologia sie polepszyla,ktg skurczy brak. Szyjka 30 mm zamknieta- z lekarzem pessar rozważyć. Dostałam tez skierowanie do poradni diabetologicznej na 20 stycznia. Mała waży pomiędzy 1200 a 1400 gram.
o widzisz, to dobrze, że ktoś postawił jakąś diagnozę i że teraz będzie już lepiej
już sporo waży) super, ja żałuję, że zapomniałąm zapytać o wagę Olka, ale mówił że wszystko książkowo, więc okej
-
Robotka1 wrote:Lilioe eucerin? Ale masz coś oprócz tego dla dzidzius po kąpieli? Chętnie kupiła bym coś naturalnego właśnie, może jakiś olejem kokosowy fo nawilzaniamłodej zamiast oliwki?
Liloe ale o tym mówisz? Bo jeśli tak to on też ma zapaszek dołożony.
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=31138
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:36
Amy, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ją juŻ dawno nie patrzę na to jakiemu tygodniowe i dniu odpowiada wielkość mojej.młodej:)
To są już tylko podkładowe dane, trzymam się tego co się dowiedziałam na pierwszych usg:)
Shimmer dzięki właśnie hippa rozwazalam:)Krysti lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Ją juŻ dawno nie patrzę na to jakiemu tygodniowe i dniu odpowiada wielkość mojej.młodej:)
To są już tylko podkładowe dane, trzymam się tego co się dowiedziałam na pierwszych usg:)
Shimmer dzięki właśnie hippa rozwazalam:)Robotka1, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:W składzie coś ma, ale muszą to być znikome ilości, bo ja smaruję i nic nie czuję
pisząc, że to dla mnie ważne, miałam na myśli mój czuły nos mający w pamięci zapachy oliwek, które mnie odrzucają osobiście
rossmannowa ma dla mnie zapach nie do przejścia niestety
Skład: Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Parfum.
Skład: Glycine Soja (Soybean) Oil, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil/unsaponifiables, Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopherol, Parfum.
Skład: Helianthus Annuus, Macadamia Ternifolia, Sesamum Indicum, Simmondsia Chinensis, Prunus Dulcis, Theobroma Cacao, Tocopherol, Parfum.
To moim zdaniem różnica w cenie 40 zł jest zaporowa i niczym nieuzasadniona. A dla dzieciaków to chyba ten hipp ma jednak lepszy skład bo najkrótszy. Ale to tylko moje zdanie i super, ze znalazłaś coś co Tobie pasuje
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo widzę ze drukarnia w niedziele otwarta
nadajecie ze hohoho:-)
Śniło mi się ze urodziłam mlodzieniaszka:-) był piękny, słodki, grzeczny. Potem zamienił się w slicznego małego kotka ale to mi nie pasowało i mowie ze przecież ja nie kocica , przed chwila miałam ludzkie dziecię a nie kocie
No i tak mi się ten sen podbal, ze laze za mężem i truje ze juz bym chciała żeby Iwus był z nami. Żeby mi obrzygal podloge , która przed chwila umylam, żeby walnal mi kupsko. Nic dzisiaj dla mnie nie strasznekocham mojego syncia
Amy, liloe, Ida, shimmer_lip, Bambi85, KasiaKwiatek, misia83, Lali, Angela89, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość