X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Po wizycie na ip,prawdopodobnie przeszłam rotawirus,crp przy normie do 10 mam 30. Morfologia sie polepszyla,ktg skurczy brak. Szyjka 30 mm zamknieta- z lekarzem pessar rozważyć. Dostałam tez skierowanie do poradni diabetologicznej na 20 stycznia. Mała waży pomiędzy 1200 a 1400 gram.

o widzisz, to dobrze, że ktoś postawił jakąś diagnozę i że teraz będzie już lepiej :)
    już sporo waży :)) super, ja żałuję, że zapomniałąm zapytać o wagę Olka, ale mówił że wszystko książkowo, więc okej :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Lilioe eucerin? Ale masz coś oprócz tego dla dzidzius po kąpieli? Chętnie kupiła bym coś naturalnego właśnie, może jakiś olejem kokosowy fo nawilzaniamłodej zamiast oliwki?
    Ale hipp i te rossmannowe są naturalne, same oleje zawierają. Aaa zapaszek mają.

Liloe ale o tym mówisz? Bo jeśli tak to on też ma zapaszek dołożony.
    http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=31138

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:36

Amy, Robotka1 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg usg jest u mnie 28+4 tc, mialam 37 mm, później niby 25,później 37 znow,a teraz 30. No nie wiem, tak powiedziała, że porozmawiać o pessarze. Dostałam dietę, taki informator jakby z dieta

• Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:48

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją juŻ dawno nie patrzę na to jakiemu tygodniowe i dniu odpowiada wielkość mojej.młodej:)
    To są już tylko podkładowe dane, trzymam się tego co się dowiedziałam na pierwszych usg:)
    Shimmer dzięki właśnie hippa rozwazalam:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Ją juŻ dawno nie patrzę na to jakiemu tygodniowe i dniu odpowiada wielkość mojej.młodej:)
    To są już tylko podkładowe dane, trzymam się tego co się dowiedziałam na pierwszych usg:)
    Shimmer dzięki właśnie hippa rozwazalam:)
    To jeszcze teraz sprawdziłam, ze olejek z rossmanna dla mamuś ma lepszy skład niż ten dla dzieci i też jest naturalny.

Robotka1, mantissa lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:10

Robotka1, KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta fajnie że wiesz co Ci jest a raczej było.
    Czy to cpr będziesz jakoś zbijac?
    A szyjka chyba w porządku no nie?
    Wiele dziewczyn właśnie tu pisało że ma około 30 mm i że ok

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę oglądać youtube :) wszystkie moje ulubione blogerki/vlogerki powrzucały ulubieńców kosmetycznych 2014 :)

Amy, CzaryMary lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lilioe zapisałam Twoje typy:)
    W ogóle to zaraz się przymierzam kompleksowych zakupów na apteka geminibo chyba polecacie co? Jeśli chodzi o konkurencyjnosc cen

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka olej lniany aloes i żółtko MEEEEGA!!! :-D włosy miękkie, gładkie, błyszczące, jestem jestem zachwycona

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Dzięki Lilioe zapisałam Twoje typy:)
    W ogóle to zaraz się przymierzam kompleksowych zakupów na apteka geminibo chyba polecacie co? Jeśli chodzi o konkurencyjnosc cen
    Ja polecam tą apteke :) Czekam na paczkę od nich :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    W składzie coś ma, ale muszą to być znikome ilości, bo ja smaruję i nic nie czuję :) pisząc, że to dla mnie ważne, miałam na myśli mój czuły nos mający w pamięci zapachy oliwek, które mnie odrzucają osobiście ;) rossmannowa ma dla mnie zapach nie do przejścia niestety
    Spoko, spoko. Zapach to akurat bardzo subiektywna sprawa. Raczej chodziło mi o to, ze jeśli róznice w składach są takie:

Skład: Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Parfum.
    Skład: Glycine Soja (Soybean) Oil, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil/unsaponifiables, Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopherol, Parfum.
    Skład: Helianthus Annuus, Macadamia Ternifolia, Sesamum Indicum, Simmondsia Chinensis, Prunus Dulcis, Theobroma Cacao, Tocopherol, Parfum.

To moim zdaniem różnica w cenie 40 zł jest zaporowa i niczym nieuzasadniona. A dla dzieciaków to chyba ten hipp ma jednak lepszy skład bo najkrótszy. Ale to tylko moje zdanie i super, ze znalazłaś coś co Tobie pasuje :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe dzięki dobra kobieto! Skopiowałam i dopisałami maść. Kupię sobie z Twojej też na początek jak będzie świeżutki i wrażliwy, a potem zużyję te moje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:53

liloe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Amy, misia83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida 12 zł. Ja zamawiałam za mniejszą kwotę i tyle zapłaciłam za przesyłkę.

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo widzę ze drukarnia w niedziele otwarta :-) nadajecie ze hohoho:-)

Śniło mi się ze urodziłam mlodzieniaszka:-) był piękny, słodki, grzeczny. Potem zamienił się w slicznego małego kotka ale to mi nie pasowało i mowie ze przecież ja nie kocica , przed chwila miałam ludzkie dziecię a nie kocie :-)

No i tak mi się ten sen podbal, ze laze za mężem i truje ze juz bym chciała żeby Iwus był z nami. Żeby mi obrzygal podloge , która przed chwila umylam, żeby walnal mi kupsko. Nic dzisiaj dla mnie nie straszne :-) kocham mojego syncia <3

Amy, liloe, Ida, shimmer_lip, Bambi85, KasiaKwiatek, misia83, Lali, Angela89, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 1960 1961 1962 1963 1964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ