X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Po wizycie na ip,prawdopodobnie przeszłam rotawirus,crp przy normie do 10 mam 30. Morfologia sie polepszyla,ktg skurczy brak. Szyjka 30 mm zamknieta- z lekarzem pessar rozważyć. Dostałam tez skierowanie do poradni diabetologicznej na 20 stycznia. Mała waży pomiędzy 1200 a 1400 gram.

o widzisz, to dobrze, że ktoś postawił jakąś diagnozę i że teraz będzie już lepiej :)
    już sporo waży :)) super, ja żałuję, że zapomniałąm zapytać o wagę Olka, ale mówił że wszystko książkowo, więc okej :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Lilioe eucerin? Ale masz coś oprócz tego dla dzidzius po kąpieli? Chętnie kupiła bym coś naturalnego właśnie, może jakiś olejem kokosowy fo nawilzaniamłodej zamiast oliwki?
    Ale hipp i te rossmannowe są naturalne, same oleje zawierają. Aaa zapaszek mają.

Liloe ale o tym mówisz? Bo jeśli tak to on też ma zapaszek dołożony.
    http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=31138

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:36

Amy, Robotka1 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg usg jest u mnie 28+4 tc, mialam 37 mm, później niby 25,później 37 znow,a teraz 30. No nie wiem, tak powiedziała, że porozmawiać o pessarze. Dostałam dietę, taki informator jakby z dieta

• Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:48

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją juŻ dawno nie patrzę na to jakiemu tygodniowe i dniu odpowiada wielkość mojej.młodej:)
    To są już tylko podkładowe dane, trzymam się tego co się dowiedziałam na pierwszych usg:)
    Shimmer dzięki właśnie hippa rozwazalam:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Ją juŻ dawno nie patrzę na to jakiemu tygodniowe i dniu odpowiada wielkość mojej.młodej:)
    To są już tylko podkładowe dane, trzymam się tego co się dowiedziałam na pierwszych usg:)
    Shimmer dzięki właśnie hippa rozwazalam:)
    To jeszcze teraz sprawdziłam, ze olejek z rossmanna dla mamuś ma lepszy skład niż ten dla dzieci i też jest naturalny.

Robotka1, mantissa lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:10

Robotka1, KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta fajnie że wiesz co Ci jest a raczej było.
    Czy to cpr będziesz jakoś zbijac?
    A szyjka chyba w porządku no nie?
    Wiele dziewczyn właśnie tu pisało że ma około 30 mm i że ok

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę oglądać youtube :) wszystkie moje ulubione blogerki/vlogerki powrzucały ulubieńców kosmetycznych 2014 :)

Amy, CzaryMary lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lilioe zapisałam Twoje typy:)
    W ogóle to zaraz się przymierzam kompleksowych zakupów na apteka geminibo chyba polecacie co? Jeśli chodzi o konkurencyjnosc cen

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka olej lniany aloes i żółtko MEEEEGA!!! :-D włosy miękkie, gładkie, błyszczące, jestem jestem zachwycona

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Dzięki Lilioe zapisałam Twoje typy:)
    W ogóle to zaraz się przymierzam kompleksowych zakupów na apteka geminibo chyba polecacie co? Jeśli chodzi o konkurencyjnosc cen
    Ja polecam tą apteke :) Czekam na paczkę od nich :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    W składzie coś ma, ale muszą to być znikome ilości, bo ja smaruję i nic nie czuję :) pisząc, że to dla mnie ważne, miałam na myśli mój czuły nos mający w pamięci zapachy oliwek, które mnie odrzucają osobiście ;) rossmannowa ma dla mnie zapach nie do przejścia niestety
    Spoko, spoko. Zapach to akurat bardzo subiektywna sprawa. Raczej chodziło mi o to, ze jeśli róznice w składach są takie:

Skład: Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Parfum.
    Skład: Glycine Soja (Soybean) Oil, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil/unsaponifiables, Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopherol, Parfum.
    Skład: Helianthus Annuus, Macadamia Ternifolia, Sesamum Indicum, Simmondsia Chinensis, Prunus Dulcis, Theobroma Cacao, Tocopherol, Parfum.

To moim zdaniem różnica w cenie 40 zł jest zaporowa i niczym nieuzasadniona. A dla dzieciaków to chyba ten hipp ma jednak lepszy skład bo najkrótszy. Ale to tylko moje zdanie i super, ze znalazłaś coś co Tobie pasuje :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe dzięki dobra kobieto! Skopiowałam i dopisałami maść. Kupię sobie z Twojej też na początek jak będzie świeżutki i wrażliwy, a potem zużyję te moje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:53

liloe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Amy, misia83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida 12 zł. Ja zamawiałam za mniejszą kwotę i tyle zapłaciłam za przesyłkę.

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo widzę ze drukarnia w niedziele otwarta :-) nadajecie ze hohoho:-)

Śniło mi się ze urodziłam mlodzieniaszka:-) był piękny, słodki, grzeczny. Potem zamienił się w slicznego małego kotka ale to mi nie pasowało i mowie ze przecież ja nie kocica , przed chwila miałam ludzkie dziecię a nie kocie :-)

No i tak mi się ten sen podbal, ze laze za mężem i truje ze juz bym chciała żeby Iwus był z nami. Żeby mi obrzygal podloge , która przed chwila umylam, żeby walnal mi kupsko. Nic dzisiaj dla mnie nie straszne :-) kocham mojego syncia <3

Amy, liloe, Ida, shimmer_lip, Bambi85, KasiaKwiatek, misia83, Lali, Angela89, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 1960 1961 1962 1963 1964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ