Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHihi no to dobrze
ja ostatnio też mam chcicę na słodkie i widać na wadze niestety
moje wesołe pośladki są w euforii
Co do syna to też mam lekki stres jak dbać o ptasia...mam dwie dziewczynki przecież...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:24
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:A ja naprawdę nie mogę odgonić się od coli! Matko, co mam zrobić dziewczyny? No nie mogę się oprzeć i koniec... Jak jakaś głupia, jakbym w buszu mieszkała i nigdy coli nie piła... A po każdym łyku mam wyrzuty sumienia...
pij na zdrowie
moja siostra jak była w ciąży co wieczór musiała mieć dwie rzeczy
litr coli i kilo wafelków czekoladowych
dziecko zdrowe
a ja też mam najścia a jak miałam rzygowe kilka miesięcy to bez coli bym ich nie przeżyła
KasiaKwiatek, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kup jeszcze brazylijskie
w lidlu mają smaczne i nerkowce i brazylijskie
to może jutro meża do lidla wyciągnę
Nie mówcie zusowi ale ja jutro jadę poznać synka koleżanki, który ma miesiącmam nadzieję, że nie będę ryczała bo sobie pomyśli, ze jakas nawiedzona jestem albo co
Angela89, Ida, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda luzuj, też chlam cole
ale piję też herbatę z miodem, wodę, kawę z mlekiem i soki wyciskane. Więc i witaminy są i grzechu trochę też
Misia mam te poradniki ale jutro idę na warsztaty dla mam i ma być nauka chustowania. Jak będę się czuła niedouczona to mam namiar na specjalistkę, która przyjeżdża do domu i uczy więc jakby co skorzystam. Z płyty chyba słabo to widzę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:25
Ida, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry! Jakos tu tak nie przyjemnie ostatnio..
U mnie sniegiem zasypalo ze hoho..
A i wczoraj nikt mi nie odpowiedzial na moje pytanie, moze ktos jednak bedzie znal odpowiedz to byla bym wdzieczna..
Wczoraj widzialam ze sa dla bobasow i kremy i balsamy... Czy balsam dla dzidzi jest lepszy czy kremy? Nie wiem czy kupic.. wy kupujecie? -
KasiaKwiatek wrote:Ida luzuj, też chlam cole
ale piję też herbatę z miodem, wodę, kawę z mlekiem i soki wyciskane. Więc i witaminy są i grzechu trochę też
Misia mam te poradniki ale jutro idę na warsztaty dla mam i ma być nauka chustowania. Jak będę się czuła niedoczuczona to mam namiar na specjalistkę, która przyjeżdża do domu i uczy więc jakby co skorzystam. Z płyty chyba słabo to widzę...KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:kurcze ale mi smaku na cole narobilyscie a nie mam w domu buuuu, i jeszcze ksiadz dzidsiaj popoludniu podobno [przychodzi ale postanowilismy zaszalec i go przyjac wiec sie szykujemy
może wam kopertę daKasiaKwiatek lubi tę wiadomość