X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • liwi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, jeżeli to wersja Heli jest prawdziwa, to to jest troche nie w porządku z jej strony, że zostawia nas tutaj z osobą która podpierdziela i tak naprawde nie wiadomo kim jest, bo moze być to przyszła mamusia która ma problem ze sobą a moze byc to trol który z byciem mamusią nie ma nic wspólnego.

Ucinanie tematu w tej chwili bez wyjaśnienie o co naprawde chodzi jest jakby przyzwoleniem na to co się dzieje.

weronika86, liloe, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę właśnie z maską na włosach made by Hela :-) pozdrawiam naszą Wege
    Dziewczyny jeśli coś wiecie o trollu może warto się podzielić, każda z nas ma prawo wiedzieć bo każdej sytuacja dotknęła :-(

weronika86, Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry. Tez jestem za tym zeby juz nie roztrzasac tego tematu, prawdy sie raczej nie dowiemy a jeszcze tego brakuje zebysmy sie polocily o to miedzy soba. Trzeba sie od tego odciac , zapomniec i tyle, a ze Heli brakuje to inna sprawa...

weronika86, kluska, mantissa lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:09

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak Liwi pisze.Hela ma kontakt z Fasia wiec moze udostepnic skan wiadomosci od admina( bo takie posiada z tego co zrozumialam) w ktorej admin podal nick osoby ktora zglaszala jej posty. Bo samo napisanie kto to jest nic nie da, to musi byc udowodnione e-mailem ktory hela dostala od admina. Mamy prawo tego wymagac skoro dotyczy to kazdej z nas. W tym momencie mamy tez prawo czuc sie zdezorientowane i pogubione w calej sytuacji.

weronika86, Krysti, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello.
    Witamy się niedzielnie z mega naciągnietym brzuchem a w nim kopiącym maluchem.Za oknem hula wiatr,w salonie chory od czwartku mąż z perspektywą chorowania jeszcze do środy-parszywa wirusówka.
    Pozdrawiamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:28

Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:09

weronika86, Bambi85, malinka1984, Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestancie juz roztrzasac sprawe Heli,bo nie przyjemna sytuacja sie tworzy. Tez chcialabym poznac tozsamosc kreta, o ile takowy istnieje. Na dzien dzisiejszy nie ma dowodow ( jak dla mnie) kto jest winny calej sytuacji.
    zmieniamy temat!

czy ktoras z mam ( chyba Kasia) ma doswiadczenie w pielegnacji niemowlaczka- dziewczynki? bo mi sie wydaje ze z jajcami to latwiej :D a cipuszka mnie przeraz,zeby cos tam nie wlazlo, jakis krem czy cus...jak dbac o dziewczynke?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    dzień dobry zboczuchy kochane ;) oj działo się tu wczoraj, koty niskopodłogowe też były hehe.
    Fasia kot pierwsza klasa, tylko serwetki zawiązanej pod pyszczkiem brakuje żeby futerka nie pomoczyć :D
    no i hemoroidy i anale :D :D oj szkoda ze tesciowa wraca dzisiaj po 17.00 :(
    czulam sie jak nastolatka :D

Amy, Lali, Fasia, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade dzis poogladac lozeczka na zywo, moze cos wybiore :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • kluska Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Pospałam dziś troszkę. Wczoraj wieczorem dałyście czadu. Zasnęłam z uśmiechem na ustach. Z drugiej strony admin też musiał mieć ubaw jak to czytał :)
    Zamknijmy już temat Heli. I tak już się nic więcej nie dowiemy. Nie dzielmy się i nie kłućmy. Nic to przecież nie da.

Bambi85, KasiaKwiatek, Amy, Fasia lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika no dziewczynki mają swoje wymagania to fakt. Trzeba troszkę bardziej pokombinować z higieną, dobrze wycierać ciputkę żeby kupka nie dostała się ale specyfiki te same. Woda do mycia, chusteczki, ja używałam linomagi i tyle :-)

weronika86 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:42

Bambi85, KasiaKwiatek, weronika86, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już na temat sprawy Heli wypowiadać się nie będę. Nic nie rozumiem i niech już tak zostanie.

Weronika mi się wydawało że pielegnacja dziewczynki jest łatwiejsza. U chłopca fakt faktem nie masz tyle dziurek ale ten penisek :P Przeraza mnie :D

mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez przerazala wizja pielegnacji chlopca :D

weronika86 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:42

Lali lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Jade dzis poogladac lozeczka na zywo, moze cos wybiore :)
    Lali, jak byś widziała białe+wenge to zerkniesz dla mnie?

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • OvuFriend

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Strikte do tematu Helki nie będę się już wtrącać,
    ale wasza postawa mnie zaskakuje.. i zasmuca.
    Wystarczy, że wiatr zawieje z innej strony i niektóre z was lecą tam gdzie zawieje...
    Jak Hela ma się odezwać jak wywalili ją z belly? Ktoś mi wytłumaczy?
    W życiu bym tu nie chciała wracać, jakby sprawa tyczyła mnie, jakby ktoś ze mnie robił idiotkę. Przecież Hela ma każdą wiadomość jaką wysłała do nich i jaką otrzymała od nich... to nie nasza walka. I nawet nie chce mi się tu ciągnąć.
    Uznanie Heli za "trolla" czy cokolwiek jest smutne, szkoda, że tak nie było jak sypała tu mnóstwem rad i wiele z nas z tego korzystało i podziwiało...
    Obrało to wszystko jakąś dziwną stronę, bo jest między nami osoba która to rozpoczęła i zostaje nadal między nami.. I mnie to wkurwia. I mam ochotę ją zdemaskować ale też tego nie zrobię, bo to nie moja sprawa..
    Wybaczcie, ale przez taką waszą zmnienną postawę również odechciewa mi się tu przebywać.

Uprzejmie prosimy o nierozpowszechnianie fałszywych informacji.
    Przepraszamy, że po raz kolejny zakłócamy Wasz spokój, ale zależy nam na Waszym zaufaniu oraz spokojnej i bezpiecznej atmosferze na forum.
    Chcemy tylko Was uspokoić, że między Wami nie ma żadnej użytkowniczki, która zgłaszałaby jakiekolwiek posty do usunięcia. Powtórzymy po raz kolejny: NIGDY NIE USUNĘLIŚMY ŻADNEGO POSTA UŻYTKOWNICZKI o nicku: Hela85

Użytkowniczka, której dotyczy cała ta sprawa nie ma skanów naszych wiadomości, ponieważ żadna wiadomość (do dnia wczorajszego, kiedy dowiedzieliśmy się o wszystkim) nie została wysłana z naszego serwisu. A zatem: nikt "nie wywalił" użytkowniczki.

Możemy to powtarzać bez końca: NIGDY NIE USUNĘLIŚMY KONTA ŻADNEJ NASZEJ UŻYTKOWNICZKI, ponieważ byłoby to naruszeniem z naszej strony. Może to zrobić tylko ona, po dwukrotnym potwierdzeniu. Niestety jest to operacja nieodwracalna i raz usuniętego konta nie da się odzyskać. Dobra wiadomość jest taka, że zawsze dajemy możliwość ponownego założenia konta.

Mamy nadzieję, że ostatni raz interweniujemy w tej sprawie, ponieważ nie chcemy więcej zakłócać Waszego spokoju. Życzymy Wam z całego serca, żeby więcej nie było takich sytuacji na forum, ponieważ wiemy, że stresowe sytuacje są Wam teraz najmniej potrzebne!

Życzymy spokojnej ciąży i miłego dnia! :)

Z pozdrowieniami,
    Zespół OvuFriend

• Lwica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    O widze ze temat jest ponownie roztrzasany???
    Chciałam życzyć miłego dnia, ja mykam na basen:)

CzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida dzieki za info nt farby, chyba kupie wlasnie z mieszalnika to uzyskam taki kolor jaki chce. Przyznam sie, ze kupilam w ciemno sniezke satynowa orzezwiajaca mieta a to niebieski jak w lodziarni :D dobrze ze sprawdzilismy przed malowaniem na kawalku sciany :)
    Misia tez biore pod uwage biale z wenge wiec jak cos znajde to sie podziele :)

Ida lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 1955 1956 1957 1958 1959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ