Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobra, jeżeli to wersja Heli jest prawdziwa, to to jest troche nie w porządku z jej strony, że zostawia nas tutaj z osobą która podpierdziela i tak naprawde nie wiadomo kim jest, bo moze być to przyszła mamusia która ma problem ze sobą a moze byc to trol który z byciem mamusią nie ma nic wspólnego.
Ucinanie tematu w tej chwili bez wyjaśnienie o co naprawde chodzi jest jakby przyzwoleniem na to co się dzieje.weronika86, liloe, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry. Tez jestem za tym zeby juz nie roztrzasac tego tematu, prawdy sie raczej nie dowiemy a jeszcze tego brakuje zebysmy sie polocily o to miedzy soba. Trzeba sie od tego odciac , zapomniec i tyle, a ze Heli brakuje to inna sprawa...
weronika86, kluska, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jak Liwi pisze.Hela ma kontakt z Fasia wiec moze udostepnic skan wiadomosci od admina( bo takie posiada z tego co zrozumialam) w ktorej admin podal nick osoby ktora zglaszala jej posty. Bo samo napisanie kto to jest nic nie da, to musi byc udowodnione e-mailem ktory hela dostala od admina. Mamy prawo tego wymagac skoro dotyczy to kazdej z nas. W tym momencie mamy tez prawo czuc sie zdezorientowane i pogubione w calej sytuacji.
weronika86, Krysti, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ello.
Witamy się niedzielnie z mega naciągnietym brzuchem a w nim kopiącym maluchem.Za oknem hula wiatr,w salonie chory od czwartku mąż z perspektywą chorowania jeszcze do środy-parszywa wirusówka.
PozdrawiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:28
Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Przestancie juz roztrzasac sprawe Heli,bo nie przyjemna sytuacja sie tworzy. Tez chcialabym poznac tozsamosc kreta, o ile takowy istnieje. Na dzien dzisiejszy nie ma dowodow ( jak dla mnie) kto jest winny calej sytuacji.
zmieniamy temat!
czy ktoras z mam ( chyba Kasia) ma doswiadczenie w pielegnacji niemowlaczka- dziewczynki? bo mi sie wydaje ze z jajcami to latwieja cipuszka mnie przeraz,zeby cos tam nie wlazlo, jakis krem czy cus...jak dbac o dziewczynke?
-
liloe wrote:dzień dobry zboczuchy kochane
oj działo się tu wczoraj, koty niskopodłogowe też były hehe.
Fasia kot pierwsza klasa, tylko serwetki zawiązanej pod pyszczkiem brakuje żeby futerka nie pomoczyćoj szkoda ze tesciowa wraca dzisiaj po 17.00
czulam sie jak nastolatkaAmy, Lali, Fasia, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Pospałam dziś troszkę. Wczoraj wieczorem dałyście czadu. Zasnęłam z uśmiechem na ustach. Z drugiej strony admin też musiał mieć ubaw jak to czytał
Zamknijmy już temat Heli. I tak już się nic więcej nie dowiemy. Nie dzielmy się i nie kłućmy. Nic to przecież nie da.Bambi85, KasiaKwiatek, Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronika no dziewczynki mają swoje wymagania to fakt. Trzeba troszkę bardziej pokombinować z higieną, dobrze wycierać ciputkę żeby kupka nie dostała się ale specyfiki te same. Woda do mycia, chusteczki, ja używałam linomagi i tyle
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już na temat sprawy Heli wypowiadać się nie będę. Nic nie rozumiem i niech już tak zostanie.
Weronika mi się wydawało że pielegnacja dziewczynki jest łatwiejsza. U chłopca fakt faktem nie masz tyle dziurek ale ten penisekPrzeraza mnie
mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
OvuFriendAmy wrote:Strikte do tematu Helki nie będę się już wtrącać,
ale wasza postawa mnie zaskakuje.. i zasmuca.
Wystarczy, że wiatr zawieje z innej strony i niektóre z was lecą tam gdzie zawieje...
Jak Hela ma się odezwać jak wywalili ją z belly? Ktoś mi wytłumaczy?
W życiu bym tu nie chciała wracać, jakby sprawa tyczyła mnie, jakby ktoś ze mnie robił idiotkę. Przecież Hela ma każdą wiadomość jaką wysłała do nich i jaką otrzymała od nich... to nie nasza walka. I nawet nie chce mi się tu ciągnąć.
Uznanie Heli za "trolla" czy cokolwiek jest smutne, szkoda, że tak nie było jak sypała tu mnóstwem rad i wiele z nas z tego korzystało i podziwiało...
Obrało to wszystko jakąś dziwną stronę, bo jest między nami osoba która to rozpoczęła i zostaje nadal między nami.. I mnie to wkurwia. I mam ochotę ją zdemaskować ale też tego nie zrobię, bo to nie moja sprawa..
Wybaczcie, ale przez taką waszą zmnienną postawę również odechciewa mi się tu przebywać.
Uprzejmie prosimy o nierozpowszechnianie fałszywych informacji.
Przepraszamy, że po raz kolejny zakłócamy Wasz spokój, ale zależy nam na Waszym zaufaniu oraz spokojnej i bezpiecznej atmosferze na forum.
Chcemy tylko Was uspokoić, że między Wami nie ma żadnej użytkowniczki, która zgłaszałaby jakiekolwiek posty do usunięcia. Powtórzymy po raz kolejny: NIGDY NIE USUNĘLIŚMY ŻADNEGO POSTA UŻYTKOWNICZKI o nicku: Hela85
Użytkowniczka, której dotyczy cała ta sprawa nie ma skanów naszych wiadomości, ponieważ żadna wiadomość (do dnia wczorajszego, kiedy dowiedzieliśmy się o wszystkim) nie została wysłana z naszego serwisu. A zatem: nikt "nie wywalił" użytkowniczki.
Możemy to powtarzać bez końca: NIGDY NIE USUNĘLIŚMY KONTA ŻADNEJ NASZEJ UŻYTKOWNICZKI, ponieważ byłoby to naruszeniem z naszej strony. Może to zrobić tylko ona, po dwukrotnym potwierdzeniu. Niestety jest to operacja nieodwracalna i raz usuniętego konta nie da się odzyskać. Dobra wiadomość jest taka, że zawsze dajemy możliwość ponownego założenia konta.
Mamy nadzieję, że ostatni raz interweniujemy w tej sprawie, ponieważ nie chcemy więcej zakłócać Waszego spokoju. Życzymy Wam z całego serca, żeby więcej nie było takich sytuacji na forum, ponieważ wiemy, że stresowe sytuacje są Wam teraz najmniej potrzebne!
Życzymy spokojnej ciąży i miłego dnia!
Z pozdrowieniami,
Zespół OvuFriend -
Ida dzieki za info nt farby, chyba kupie wlasnie z mieszalnika to uzyskam taki kolor jaki chce. Przyznam sie, ze kupilam w ciemno sniezke satynowa orzezwiajaca mieta a to niebieski jak w lodziarni
dobrze ze sprawdzilismy przed malowaniem na kawalku sciany
Misia tez biore pod uwage biale z wenge wiec jak cos znajde to sie podzieleIda lubi tę wiadomość