Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra ja juz milcze. Nie chce czopków. Jakby do wygrania była nutella to siedzialabym do rana i sama ze sobą pisala , żeby tylko ta 2000 strone rozbić.
Doooooooobraaaaaanooooooc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 23:00
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Mnie tyłek rosnie
i uda grube się robią i nogi w kroczu ocierają
Ide umyć swoja nowinę
Edit. Zanim krysti wyedytowala to zamiast nogi było nowinęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 22:41
liwi, Nadzieja84, Robotka1, Krysti, Lali, Rudzia, weronika86, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
jutro rozbijamy 2000 stron:D
ja poczekam na jakąś następną tysiącznicę
Krysia nie martw się udami, po porodzie wszystko zginie i na pewno wrócisz do figury:
teraz dodatkowo zaczynamy przecież magazynować wodę
pozatym Ty pijesz 2 litry mleka dziennie przecież
Liwi 88 rocznik? ty gówniaro:D
masz skończone yyyyyyy nie wiem ile chyba 27 teraz skończysz:) mam bata z 88:P
Marihuana jeszcze się nie przyzwyczaiłaś że Krysti pisze z iphona i jej wyrazy przekręca:P???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 22:44
Krysti, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:jutro rozbijamy 2000 stron:D
ja poczekam na jakąś następną tysiącznicę
Krysia nie martw się udami, po porodzie wszystko zginie i na pewno wrócisz do figury:
teraz dodatkowo zaczynamy przecież magazynować wodę
pozatym Ty pijesz 2 litry mleka dziennie przecież
Liwi 88 rocznik? ty gówniaro:D
masz skończone yyyyyyy nie wiem ile chyba 27 teraz skończysz:) mam bata z 88:Pwujek moj mówi bym mleko Piła sery białe jadła na kości Ignaśia bo rosnie.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Liwi bardzo dobrze tłumaczysz!! chyba się też mleka napiję i poczekam z godzinę żeby sie wysikać no bo po co się kłaść na chwilę no nie??
Mantissa:D nie fochuj tylko wyślij którejś numer:) na pewno się odwdzięczymy:D
ja Cię chyba mam w znajomych bo w opcjach nie mam "dodaj do przyjaciółek"
No przecież nie fochuję, coś ty.Ty mnie masz, bo i o kotach pisałam.
U mnie odczekiwanie nie działa, bo i tak jak się położę to 10 minut i muszę iść siku jeszcze raz, mimo, że byłam zanim się położyłam. Zmiana pozycji czy co? xD
Liwi, no w tym roku 27 będziesz kończyć. 2015 już mamy.Ja rok starsza, to wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 22:49
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Krysti bardzo mądrze wujem mówi, nabiał bardzo ważny, dla dziecka i dla naszych zębów i kości,
a czytałam dziś że się wystraszyłyście nabiału bo ktoś urodził duże dziecko?? watpię że to od nabiału nabiał trzeba jeść
dobranoc nocne marki!!!
zaryzykuję i położę się spaćnajwyżej wstanę za chwile:P
Agusiek89, Krysti lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Robotka mleko pije duzo bardzo duzo więcej jak wody
wujek moj mówi bym mleko Piła sery białe jadła na kości Ignaśia bo rosnie.
Ja słyszałam ze nie mozna za duzo bo dzieciaki potem skaze białkową mają częściej.
Ale nie weim czy to historia z tych sensownych czy z tych od dołeczków w policzkach. -
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Hahahaha nie mogę się powstrzymac.... Co Ci obcieraja?! Nowinę ? Jak ładnie nazwalas te cześć ciała Krysti.
Ide umyć swoja nowinę
Edit. Zanim krysti wyedytowala to zamiast nogi było nowinęKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti bardzo mądrze wujem mówi, nabiał bardzo ważny, dla dziecka i dla naszych zębów i kości,
a czytałam dziś że się wystraszyłyście nabiału bo ktoś urodził duże dziecko?? watpię że to od nabiału nabiał trzeba jeść
dobranoc nocne marki!!!
zaryzykuję i położę się spaćnajwyżej wstanę za chwile:P
-
nick nieaktualny
-
chciałam tylko na koniec powiedzieć że jesteśmy jedynym wątkiem(przynajmniej na pierwszej stronie ogólnego forum) które nastukało do tej pory najwięcej stron
AMENKrysti, KasiaKwiatek, Bambi85, weronika86, liloe, Eweliśka, Ewelcia, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Ja słyszałam ze nie mozna za duzo bo dzieciaki potem skaze białkową mają częściej.
Ale nie weim czy to historia z tych sensownych czy z tych od dołeczków w policzkach.
Liwi Ty mnie prosze nie obrażaj bo to czysta prawda z tymi dołeczkami
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Staram się poprawiać błędy ortograficzne
Krysti ale to było słodkiewiem ze tablet czy tam telefon zmienia wyrazy. Ja właśnie musialam poprawić post bo znowu zamiast nutelli napisało mi o butelce. I wychodzi na to ze zamiast uwielbienia do czekolady to ja palam miłością do butelki.....
Po raz 15 dobranoc:-)Krysti, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny