Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj byłam w robocie zanieść zwolnienie i dostalam 4 stowy
to mi się podoba. Za L4 - stowy 4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 15:35
Anka1501, mimka84, Krysti, Fasia, misia83, Gosha, weronika86, mantissa, Lali, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mary to weź chodź ze zwolnieniem co tydzień
Pomyśle o tyma tak poważnie to był jakiś prezent świąteczny
każda zlotowa się teraz przyda wiec cieszę się bardzo
ale cześć tego przeznacze na cos dla siebie
. Zadowolona matka = zadowolone dziecko.
Kupilam sobie dzisiaj fasolke adzuki - zamierzam zrobić ekopeelingmimka84, Fasia, misia83, weronika86, Anka1501, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W końcu gotowy obiad - placki ziemniaczane przepisu taty z kapustą kiszoną
pyyyycha
Anka ja się opierdzielam od sierpniaCzaryMary, hwesta, KasiaKwiatek, Anka1501, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:W końcu gotowy obiad - placki ziemniaczane przepisu taty z kapustą kiszoną
pyyyycha
Anka ja się opierdzielam od sierpnia
Kochana juz nieduzo zostało Ci tej laby
Dziewczyny, to juz naprawdę niedługo !!! Zaczyna mi nad głowa cykac taki wielki zegar... Cyk cyk cykGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem, wszystko super! Miki rośnie, pomiary za miesiąc, szyjka długa, zamknięta. Glukoza w porządku, normy jak któraś z Was pisała się zmieniły, nie 140 po 2godz tylko 153. Morfologia super, siki też
Mój syneczek jest wypięty dupką na światlekarz powiedział, że jeszcze spoko ma miesiąc na obrót i mam nadzieję, że to zrobi
Mikrodermabrazja zaliczona, czuję się od razy lepiej. O gębę zadbałam, o zęby też i Miki okweronika86, misia83, Fasia, CzaryMary, mimka84, sylvia007, Gosha, mantissa, Ewelcia, haneczka, Krysti, Eweliśka, Angela89, ziolko, Agusiek89 lubią tę wiadomość