Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:A jeśli chodzi o kaczy sposób chodzenia to powiem Wam że już nie ogarniam tego jak się poruszać. Wczoraj nie wymierzyłam dobrze przestrzeni w którą mam się zmieścić i niestety skończyło się na tym że klamka mi w pępek weszła
Myślałam że się zaryczę na śmierć bo mi się chłopcy nie ruszali ale na szczęście chyba sobie grzecznie spali wtedy bo wieczorem jak przyszła pora na spanie to oni oczywiście postanowili się zabawić
A powiem Wam że wczoraj usilnie próbowałam nagrać ich wygłupy bo brzuch to normalnie szaleje ale za każdym razem jak uruchamiałam kamerę w telefonie to Oni jak na złość stawali się wyjątkowo nieobecniMasakra!
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
ziolko wrote:Szybko w sensie, że w odstępie 12 h a nie 24 tak jak pisałaś wcześniej, że podają
Misia- Iskierka śliiiiiczna !ale pewnie jak się właduje w kałużę to już nie jest taka biała
ziolko, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:O tutaj
http://allegro.pl/materac-lateksowy-kokosowy-dwustronny-120x60-atest-i4945542254.html
materac jest też gruby - 10 cm co jest jego atutem bo takiego szukałam -
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Mi teściowa mówiła, że na rany poporodowe najlepsze jest szare mydło, ale pewnie dzisiejsze szare mydła to są jakieś wynalazki. A marsylskie, dobra myśl
Dopiszę do swojej listy.
Marsylskie tez w pana gogle tłumacza wpisze moze i tu w mydlarni jest tez takie to zapytam tylko sprawdzę jak po Angielsku się zwie .haneczka lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Rudzia - ja w całej ciąży przytyłam 0,5 kg. I co, moje dziecko nie rośnie? Rośnie i jest zawsze w normie
Nasza waga, a waga dzieci to dwie różne kwestie
A na zatwardzenie nie ma nic lepszego, według mnie, jak 1-2 jabłka dziennie. Działa, jak natura chciała!
Serio??? 0,5kg? Jak tyś tego dokonała? -
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Mam to samo! Chodzę normalnie, siedzę tak jakbym miała rodzić z szeroko rozstawionymi nogami, a, żeby się podnieść wyciągam rączki do męża i robię słodką minę.
nogi nie podniosę juz tak wysoko nawet buty zakładam różnymi sposobami haha moj Rafal śmieje się i mówi ze sobie dzielnie radzę
haneczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wiem ze temat był poruszamy, ale nie pamietam opinii... Chce kupić teraz ten laktator elektryczny, nie wiem jaki. Tyle tego na rynku... Macie juz jakiś typ, lub co lepsze jakiś sprawdzony z poprzedniej ciazy?
Ja miałam manualny... Nigdy wiecej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Dziewczyny wiem ze temat był poruszamy, ale nie pamietam opinii... Chce kupić teraz ten laktator elektryczny, nie wiem jaki. Tyle tego na rynku... Macie juz jakiś typ, lub co lepsze jakiś sprawdzony z poprzedniej ciazy?
Ja miałam manualny... Nigdy wiecej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 15:04
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Dziewczyny wiem ze temat był poruszamy, ale nie pamietam opinii... Chce kupić teraz ten laktator elektryczny, nie wiem jaki. Tyle tego na rynku... Macie juz jakiś typ, lub co lepsze jakiś sprawdzony z poprzedniej ciazy?
Ja miałam manualny... Nigdy wiecej.
Ja duzo dobrego slyszalam o medela mini electric. Na tego jestem sfokusowana. Maz wie jak wygląda wiec jak będzie taka potrzeba to tylko wyskoczy do apteki i zakupi. Na pewno sa teraz w super pharm za 249 zeta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 15:05
Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
Misia piesek przecudny..a jak urosl! masakra, jeszcze niedawno na zdjeciach taka kuleczka byla
ja tez mam bialego psiaka ( i czarnego)...tyle,ze to terrier, sunia...wystarczy 5min na zewnatrz i wyglada jak swinka..tym bardziej ze to albinos z rozowa skorka..no jak prosiaczek z kreskowki
misia ile psinka juz ma miesiecy?
Co do materaca..ja dostalam nowy, zapakowany jak kupowalam uzywane lozeczko z przwisjakiem...super trafilam naprawde...juz ze 2 miesiace temu...lozeczko debowe i tdebowy przewijak z polkami i wbudowana dosyc spora wanienka...dostalam od babki bonusowo ten materacyk, plastikowy, duzy kuferek na kosmetyki kapielowe ( on sam ok 10f kosztuje nowy), 3 nowe przescieradelka, 2 uzywane kocyki misiowe ( szary i zolty) a wszystko to za 70f...jakbym miala to wszystko kupic nowe, jeszcze debowe to ok 500f by mi to wyszlo..zestaw jak nowka. nawet jeszcze nowoscia pachnie, ani jednej ryski nie ma. Przewijak zlozylam dla wlasnej przyjemnosci, ale lozeczko stoi rozlozone w patio.
Trzeba bedzie wszystko skladac i tak, bo znajomy anglik zalatwil nam super dom! kuzwa jak ja sie ciesze! przeprowadzka planowana miedzy 20 lyutego a 10 marca ( do tego dnia mam zaplacony czynsz)...domek wolnostojacy, tez z ogrodkiem..nie chce zaliczki bo nas zna..a to juz odpada ok 500fzgadza sie na psiaki
na dodatek jest 100f tanszy niz dotychczasowy dom a metrazowo 2 razy wiekszy! plus piwnica i strych...no zyc nie umierac
i tylko 5min z bucika do studia..oszczedzamy ok 1hr dojazdow dziennie i minimum 150f miesiecznie na benzyne
Dziewczyny ile kupujecie podpasek poporodowych? ja ma na razie 10, jedna paczke i sie zastanawiam ile kupic...z tego co pamietam z synkiem oczyszczalam sie ok 4 tygodni, ale nie pamietam z jaka czestotliwoscia.misia83, Fasia, Lali, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Dziewczyny wiem ze temat był poruszamy, ale nie pamietam opinii... Chce kupić teraz ten laktator elektryczny, nie wiem jaki. Tyle tego na rynku... Macie juz jakiś typ, lub co lepsze jakiś sprawdzony z poprzedniej ciazy?
Ja miałam manualny... Nigdy wiecej. -
nick nieaktualnyWerka ja gdzieś czytalam ze do szpitala to tych galganow należałoby wziąć 2 paki.
Wlasnie zapomnialam się pochwalić ze tez wskoczylismy w 30 tydzieńw tym tygodniu foty nie bedzie
weronika86, misia83, Krysti, Fasia, mimka84, Gosha, Eweliśka, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Witam się w 30 tygodniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aniu, 100 lat, dużo zdrówka i cudownej kruszynki w dogodnym terminie
Misia, piesek śliczny i widać że ma pozytywne nastawienie do świata.
Ewelcia, ten materac jest rewelacyjny. Też sobie zapiszę linka żeby go zamówić jak już przyjdzie pora. Nie ma gryki a dla mnie to bardzo ważne, a kokos faktycznie dobry na początek, potem się odwróci i tyle. No i cena bardzo rozsądna. Na próżno szukać takich materacy w smyku czy oleńce.
Dziś jak byłam po syna w szkole to spotkałam taką panią, z którą znam się z placu zabaw jak Krzyś był mały i kiedyś ona mi powiedziała że miała bardzo zły sen o mojej ciąży. Nie będę Wam pisała co dokładnie jej się śniło, bo nie chcę sama sobie ciśnienia podnosić. Ale dziś się zapytała jak się czuję, no i mówię że dobrze, a ona tak się dziwnie spojrzała i mówi "aby tylko dziecko się zdrowe urodziło". Ludzie to czasem nie mają wyczucia -
CzaryMary wrote:Werka ja gdzieś czytalam ze do szpitala to tych galganow należałoby wziąć 2 paki.
Wlasnie zapomnialam się pochwalić ze tez wskoczylismy w 30 tydzieńw tym tygodniu foty nie bedzie
ja wchodze w 30tc dopiero w przyszla srode
Militta110816 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny