Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia byłam u niego raz i powiedziałam, że więcej nie pójdę. Poza tym miałam do niej zaufanie i teraz jest mi przykro, że już nie będzie tej ciąży prowadzić. Trudno, będę chodzić do ordynatora. Przynajmniej blisko będę miała bo mieszka może 200m ode mnie. I tak na usg do niego chodzę wiec juz będę chodziła do końca.
-
Ida wrote:Ale jak nawet zdecydowałabyś się na Strzelce, to przecież nie ma gwarancji, że Twoja lekarka akurat będzie miała dyżur, no nie? Czyli wtedy byłby to tak samo "obcy" szpital, jak na Reymonta.
zgadza się ale jak się widzi na karcie nazwisko lekarza prowadzącego, który pracuje w danym miejscu to też każdy tam inaczej na Ciebie patrzy i inaczej się Tobą opiekuje. Niestety tak to wygląda. Poza tym może akurat bym na nią trafiła. Nikt tego nie wie
Anka no przykre to bardzo. Ja bym była teraz wściekła gdybym była w takiej sytuacji jak Ty. W moim mieście nie ma nikogo do kogo chciałabym chodzić więc byłabym w czarnej dupie ... Dobrze, że ten ordynator jest w porządku i masz do niego bliskoIda, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Jestem wkurzona ale nic nie zrobię
Idę gotować zupe krem z cukiniiFasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Ziolko fajnie ze lepiej się czujesz teraz wypoczywać żeby maluchy jak najdłużej w brzuszkach wytrzymały
Mi te twardnienia chyba całkowicie przeszły nie biorę w ogóle nospy tylko magnez i oprócz intensywnego wypinania się małego to nic niepokojacego nie czuje oby tak zostałoFasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ma któras taki kocyk?
http://allegro.pl/kocyk-otulaczek-z-kapturkiem-minky-bawelna-100x100-i4986444395.html
zastanawiam sie nad nim, bo cena nawet ok a wymiar 100x100 cm i bym go wykorzystała też w łóżeczku.
Misia ale słodziakWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 14:29
-
W końcu zrealizowałam zamówienie na gemini
teraz tylko czekam aż dojdzie
Misia psinka słodkajak się wabi bo chyba nie pytałam jeszcze ?
Lali fajny ten kocyk! Ja nie mam nic takiego ale w sumie ciekawy pomysłLali lubi tę wiadomość
-
Lali, bardzo fajny ten kocyk. Ja też mam jeden minky i jest bardzo fajny
Fasia: Iskierka:)
Właśnie opędzlowałam barszczyk czerwony i coś mi się zaczęły oczka kleić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 14:44
Fasia, Lali lubią tę wiadomość
-
Lali kocyk fajniutki aż bym się skusiła sama ale z drugiej strony już za dużo tego mam
Przyszły do mnie materace do łóżeczka dla chłopców i powiem Wam że jak za tą cenę to są extra. Faktycznie różnica między lateksową a kokosową stroną jest ogromna jeśli chodzi o twardość.
Anka nie wiem co bym zrobiłą jakby lekarka mnie zostawiła na 3 msc przed rozwiążaniem ale wiadomo takie rzeczy się zdarzają. Dobrze że jeszcze jest ten ordynator
Lali lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:
aaaa i bardzo zainteresowało mnie mydło marsylskie, bardzo duża kostka, podobno idealna do mycia ran poporodowych a także tych pooperacyjnych, no i najważniejsze bardzo dobre dla dzieci od pierwszych dni życia:) ahhh pójdę tam jeszcze ale po kolejnej wypłacie;) mydło marsylskie sobie kupię na pewno:)
zjadłam sobie własnie parówki, kanapkę z dżemem i popiłam kakao:D mniam:D
Mi teściowa mówiła, że na rany poporodowe najlepsze jest szare mydło, ale pewnie dzisiejsze szare mydła to są jakieś wynalazki. A marsylskie, dobra myślDopiszę do swojej listy.
Widzę, że masz smaki jak baba w ciążyJa też dziś zjadłam na śniadanie kisiel, kanapkę z pasztetem, drugą z miodem i pomarańczę. Mix smaków
Krysti lubi tę wiadomość
-
A jeśli chodzi o kaczy sposób chodzenia to powiem Wam że już nie ogarniam tego jak się poruszać. Wczoraj nie wymierzyłam dobrze przestrzeni w którą mam się zmieścić i niestety skończyło się na tym że klamka mi w pępek weszła
Myślałam że się zaryczę na śmierć bo mi się chłopcy nie ruszali ale na szczęście chyba sobie grzecznie spali wtedy bo wieczorem jak przyszła pora na spanie to oni oczywiście postanowili się zabawić
A powiem Wam że wczoraj usilnie próbowałam nagrać ich wygłupy bo brzuch to normalnie szaleje ale za każdym razem jak uruchamiałam kamerę w telefonie to Oni jak na złość stawali się wyjątkowo nieobecniMasakra!
ziolko, Fasia, Krysti, CzaryMary, iwonka1077, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Wcale nie szybko. Sterydy podaje się średnio od 28tc. U mnie tez był taki plan ale po wizycie w pon moja gin uznała, że poczekamy do 31tc jak wejdę w 8 miesiąc i wtedy mi zafundują kilkudniowe wczasy w szpitalu
Ważne, że masz to za sobą, że w razie wu będziesz trochę spokojniejsza o dziecko, mi akurat te sterydy dadzą lekki luz psychiczny w przypadku wcześniejszego porodu
)
Szybko w sensie, że w odstępie 12 h a nie 24 tak jak pisałaś wcześniej, że podają
Misia- Iskierka śliiiiiczna !ale pewnie jak się właduje w kałużę to już nie jest taka biała
Fasia lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja normalnie chodze jeszcze ,ale z łózka mam problem się podniesc ,muszę się najpierw zlapac czegoś oprzeć by podnieść się.
Mam to samo! Chodzę normalnie, siedzę tak jakbym miała rodzić z szeroko rozstawionymi nogami, a, żeby się podnieść wyciągam rączki do męża i robię słodką minę.Fasia, Krysti, misia83, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Ewelcia, a gdzie materace kupowałaś? Drogie?
http://allegro.pl/materac-lateksowy-kokosowy-dwustronny-120x60-atest-i4945542254.html
materac jest też gruby - 10 cm co jest jego atutem bo takiego szukałamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 14:48
Anka1501, misia83, Fasia lubią tę wiadomość