Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Wercia, nie chciałam przy synu robić scen, bo tylko jemu bym nerwa dodatkowo podniosła. Ale na przyszłość postaram się unikać rozmów z tą kobietą. Dzień dobry i tyle.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia twoj piesio piękny jest , i rosnie faktycznie .Ja jestem ciekawa reakcji mojej soni jak do Pl na wakacje bedziemy jechac i czy ona z Aronem mojej siostry bedzie się bawić ,on tez młody pies z rok ma dopiero . Ciekawe czy się gryźć nie będą choć moja sonia to się bawi z psiakami .
-
misia83 wrote:Weronika piękna sprawa z tym domem, nie dość ze większy to do pracy blisko:) normalnie dom marzenie:)
Psina ma juz 4 miesiące i tydzień. Rośnie jak szalona:)zostanie mam w portfelu najmniej 250f..oplaty tez tam tansze, sama przyjazne nam osoby, sami anglicy dookola..mnostwo dzieci w kazdym wieku dla stasia...podstawowka 5min od domu, rodzinny i pediatra rowniez...2min do lidla..8km do duzych miast w razie czego..jedzenie, jajka taniocha z farm od ludzi..to malusie miasteczko, jak wioseczka
uwielbiam to miejsce
mimka84, Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Witajcie ja po wizycie u tej innej lekarki co prawda miałam wziąć tylko zwolnienie ale przeprowadziła wywiad,posłuchałam serduszka <333 148 u/m hihi no i na fotelu mnie zbadała ,takim centymetrem zmierzyła mój brzuch jak leżałam na fotelu potem mnie zbadała i powiedziała,że faktycznie brzuch jest twardy,opowiedziałam,że te twardnienia skurcze mam codziennie nie są bolesne ale jest to ucisk dyskomfort nawet nic w kuchni porobić nie mogę. Babka powiedziała,że dzidziuś jest dosyć nisko coś określiła na 26 a powinien być na 29 nie wiem czy cm czy coś może o wiek ciąży chodzi jak wysoko ma być dzidziuch ale wczoraj faktycznie zauważyłam,że nad pępkiem mam tak miękko pusto a na wysokości pępka twarde i trochę się przeraziłam. Poleciła mi spać i leżeć z poduchą pod pośladkami żeby mały zsunął sie do góry i przepisała mi 1x1 luteine dopochwowo. Szyjka chyba miękka ,bo w karcie mam napisane m/z ,zamknięta. No i nakaz leżenia. Boje się o dzidziusia nie może teraz wychodzić....
ehh może ta luteina coś pomoże,bo powiem wam ta nospa i magnez nie dają zadnych efektów u mnie ;// miesiąc biore i nic szczególnego nie daje.
Idę was poczytać co od rana naprodukowałyście hehe
Biedna:( To dbajcie o siebie, leż tak jak Ci powiedziała ginekolog. Czytałam taką opinie lekarską, że jeśli niskiemu ułożeniu brzucha towarzyszy zamknięta i nie skracająca się szyjka to oznacza, że ułożenie na nią nie wpływa i nie ma ryzyka przedwczesnego porodu. Ale oszczędzaj się kochanaFasia lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:Nie chce wyjsć na alkoholika, ale dzwonił kurier i za 10 min przyjedzie moje winko. Oj będzie grzaniec z pomarańczą....
malutka buteleczke al lyczka wzielam, rozgrzalo i poszlam spac
ja nie pije wogole, ale uwielbiam smak likierow...moj maz nie pije nawet piwa od 12 lat.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:To jest już starsza kobieta, bardzo wierząca z resztą, ale czasem mam wrażenie że wszystko woli widzieć w czarnych barwach, u kogoś oczywiście. W każdym razie, gdybym miała zły sen o kimś, a w szczególności o kimś w ciąży to NIGDY bym nawet tej osobie nie napomknęła nic ta ten temat. Przecież jak ktoś ma słabszą psychikę to można naprawdę zaszkodzić.
mimka84, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Mój wcale nie pije alkoholu więc mam szczęście
Wercia ale cudownie z tym domem !!)) trafiło Wam się świetnie, bo większy i tańszy a na dodatek jeszcze wszedzie blisko! Suuuper
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 15:27
mimka84, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:A właśnie a propos alkoholu. Jak tam Wasi panowie? Bo mój w 1 ciąży i teraz odstawił zupełnie, tłumacząc że w razie czego musi być ready żeby wsiąść za kółko. Tak to zwykle w piątki sobie wieczorem piwko pił.
Mój nie przepada. Przed ciąża to pil raczej żeby mi towarzyszyć. Teraz w zasadzie to juz w ogóle.
Wercia a opis okolicy domku brzmi jak jakaś bajka. Suuuper sprawa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 15:28
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Weronika, domyślam się
My mamy mieszkanko male, na 3 piętrze i jak pomyślę że na wakacje wyjadę z młodym i psiną na działkę to też mi się mordka cieszy. Domek tam jest malutki, nie ma prysznica czy wanny (spokojnie będę się w misce myła) ale jest dookoła piękny las idealny do spacerów i wiele osób które mnie znają od małego:)
CzaryMary, mimka84, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mój czasem się wina napije, ale rzadko. Raczej to ja bardziej drinkowa i alkoholowa w związku jestem :p jak urodze i odkarmie to się nawale drinkami
obiecuje!!!!
Mój poporodowy zestaw to tatar i drink :whisky,woda gazowana i cytryna!! Ohhhhh marzę o tym od samego poczatku:-)mimka84, misia83, Anka1501, Fasia, hwesta, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość