Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Jakąś trefną wołowinę kupiłam, bo mi się zmięknąć nie chce
Co tu robić co tu robić???
cokolwiek to jest musi byc cieplutkie. Wołowina w gulaszu tez mieknie bardziej jak dodasz juz na koniec make ze śmietanka...
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Jestem, wszystko super! Miki rośnie, pomiary za miesiąc, szyjka długa, zamknięta. Glukoza w porządku, normy jak któraś z Was pisała się zmieniły, nie 140 po 2godz tylko 153. Morfologia super, siki też
Mój syneczek jest wypięty dupką na światlekarz powiedział, że jeszcze spoko ma miesiąc na obrót i mam nadzieję, że to zrobi
Mikrodermabrazja zaliczona, czuję się od razy lepiej. O gębę zadbałam, o zęby też i Miki ok
Suuuuper wieści
Gdzie chodzisz do kosmetyczki ? -
Gosha wrote:Cokolwiek robisz... Podejrzewam ze gulasz duś dalej na małym ogniu, i najważniejsza zasada! Nie podlewaj zimna woda czy bulionem czy winem, nie wiem czym tam podlewasz
cokolwiek to jest musi byc cieplutkie. Wołowina w gulaszu tez mieknie bardziej jak dodasz juz na koniec make ze śmietanka...
weronika86, Gosha, Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
mimka masz czerwone wino? wystarczy do wolowiny lyzeczka mala..smaku nie zmieni a rozmiekczy..albo ocet jablkowy tez daje rady... co do gotowania na parze, to w sumie wszytsko mozna zrobic..ja czesto robie..jak sa mlode ziemniaczki na sam dol ( mam 3 poziomy na pare), miesko w kawalkach np kurczak, i na gore sama marchew i groszek...no w sumie wszytsko mzona na pare wrzucic
najelpiej miesko i warzywa tak robic, zdrowiej duzo..
kasia super wiadomosci! ja sie nie obroci do cc?CzaryMary, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mary wiem, że to niedługo
zostało mi 88 dni do terminu jeśli mi się uda dotrwać .. a raczej Julkowi
Z ubranek brakuje mi jeszcze półśpiochów, czapeczek i skarpetek. Resztę wydaje mi sie, że mam. Nie mogę się zebrać za podliczenie wszystkiego
Poza tym potrzebujemy fotelik/nosidełko, ewentualnie przewijak, materac do kosza mojżesza, koszule do szpitala dla mnie, biustonosze i to chyba wsiokosmetyki dziś zamówione więc za tydzień powinny być.
-
WERONIKA nie twierdze ze ręczne laktatory sa zle, przetrwałam na swoim rok czasu. Tylko pracochłonne... To mi bardzo przeszkadzało... Pompowalam ta pompka w kibelku na Uniwersytecie każda przerwę nie miałam czasu nawet na kawke
Ale ktoś tu podsunął pomysł z tym laktatorów lovi chyba, ze mozna odciągać ręcznie lub elektrycznie jak krówkę dojna... Muszę sprawdzić. Mam wrażenie ze u nas sa droższe... Bo tak 150 € trzeba dacchyba zamówię w PL...
liloe lubi tę wiadomość
-
A ją przed chwilą oglądałam jak głupia ubranka, które kupiłam. No normalnie napatrzeć się na nie nie mogę. Muszę kupić coś jeszcze, bo aż mnie skręca w środku
CzaryMary, weronika86, mantissa, Ewelcia, Anka1501, ziolko, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Łeeee to masz juz wszystko. Spokojna Twoja rozczochrana
Ja do terminu mam 77 dni ale ze wzgledu na CC - misio pojawi się pewnie wczesniejwiec ja obstawiam ze będę z Was pierwszaaaaaaaaaa
Chcesz się założyć ?ja obstawiam siebie albo którąś szyjkową mamusię albo naszą bliźniaczkową Mamcię Ewelcię
oczywiście żadnej z nas nie życzę szybszego porodu ale mamy wieksze szanse
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Łeeee to masz juz wszystko. Spokojna Twoja rozczochrana
Ja do terminu mam 77 dni ale ze wzgledu na CC - misio pojawi się pewnie wczesniejwiec ja obstawiam ze będę z Was pierwszaaaaaaaaaa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ale jeszcze nie umawialaś się na konkretny termin?
Aaaaaa w TV reklamowali whoopera z KFC zaslinilam sie totalnie !!
Jejku jejku gdzie ja na wsi znajdę KFC ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 16:16
KasiaKwiatek, sylvia007, Gosha, hwesta lubią tę wiadomość
-
Jak mój książę sie nie obróci to tez mnie czeka CC, nie chce!!! Nie lubi pozycji na nietoperza
tyle ile razy byłam na USG czy ręcznym badaniem położnej zawsze głowa na gorze... Coraz mniej czas mu zostało... Wiec moze ja bede pierwsza
Robie ciasto marchewkowe ze stewia i tradycyjnie mąka orkiszowa... Dla słodziutkich mam w sam raz kawałeczekAhhhh podzielę sie ze wszystkimi mamami jak chcecie
CzaryMary, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, liloe, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia u mnie też były wczoraj Twoje placki i dziś sobie ostatnie dwa odgrzałyśmy .
A i mi też gin na wychodne mowi: do widzenia, rośnijcie zdrowo, pani Kasiu i szykujemy się już do szczęśliwego zakończenia, można się powoli szykować.
Serce mi prawie stanęło ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 16:22
CzaryMary, Fasia, misia83, Gosha, hwesta, weronika86, mantissa, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Jak mój książę sie nie obróci to tez mnie czeka CC, nie chce!!! Nie lubi pozycji na nietoperza
tyle ile razy byłam na USG czy ręcznym badaniem położnej zawsze głowa na gorze... Coraz mniej czas mu zostało... Wiec moze ja bede pierwsza
Robie ciasto marchewkowe ze stewia i tradycyjnie mąka orkiszowa... Dla słodziutkich mam w sam raz kawałeczekAhhhh podzielę sie ze wszystkimi mamami jak chcecie
A masz gdzieś w szafce zablakanego whoopera ? Bo ja bym wymieniła ciasto na na taka bule !Fasia, Gosha lubią tę wiadomość