Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A ja właśnie obrałam sobie 2 ziemniaki i smażę frytki
Hohhhohoh żeś zaszalala. Uważaj żebyś się nie przejadla. Toz to nawet szkoda olej rozgrzewac.weronika86, mantissa, sylvia007, KasiaKwiatek, Anka1501, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:nom
ja bym z 6 musiala obrac
Kolejna z wielkim żołądkiem !mnie by zadowolily 2 kilogramy. Taka miara jak sztuki to ja nie operuje.
Np zjadlabym kilogram whooperahahaha
Fasia, sylvia007, weronika86, KasiaKwiatek, mantissa, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Według teorii panujących tutaj to podłogę na kolanach trzeba myć... Wtedy sie obróci dziec. Jest w tym cos bo istnieją ćwiczenia wspomagające niby obrót dzieciaczka to: na czworaka z dupa wypięta, podpartym na łokciach trzeba 10 minut wytrzymać.
WERONIKA ćwiczenie nie dla Ciebie, masz atak meza gwarantowany!Fasia, CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Chcesz się założyć ?
ja obstawiam siebie albo którąś szyjkową mamusię albo naszą bliźniaczkową Mamcię Ewelcię
oczywiście żadnej z nas nie życzę szybszego porodu ale mamy wieksze szanse
CzaryMary, Gosha, Fasia, weronika86, mantissa, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Według teorii panujących tutaj to podłogę na kolanach trzeba myć... Wtedy sie obróci dziec. Jest w tym cos bo istnieją ćwiczenia wspomagające niby obrót dzieciaczka to: na czworaka z dupa wypięta, podpartym na łokciach trzeba 10 minut wytrzymać.
WERONIKA ćwiczenie nie dla Ciebie, masz atak meza gwarantowany!
Hahaha mnie ostatnio przyatakowal jak nurkowalam pod stol żeby wyłączyć lampki z kontaktu. Dostał zjebke bo przywalilam łbem w blatGosha, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, mantissa, Anka1501, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Ja do porodu wg Belly mam jeszcze 105 dni według USG 100!!! nigdzie się na razie nie wybieram na porodówkę
Hihi i bardzo dobrze !! Tak trzymaćnie wypuszczamy dzieci z brzuchów przed 38 tygodniem !!
weronika86, Ewelcia, haneczka lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Według teorii panujących tutaj to podłogę na kolanach trzeba myć... Wtedy sie obróci dziec. Jest w tym cos bo istnieją ćwiczenia wspomagające niby obrót dzieciaczka to: na czworaka z dupa wypięta, podpartym na łokciach trzeba 10 minut wytrzymać.
WERONIKA ćwiczenie nie dla Ciebie, masz atak meza gwarantowany!hahahhaa mam nadzieje, ze nie czyta mi za plecami bo menda mi luka calyu czas
bedzie mial wymowke
Gosha, CzaryMary, KasiaKwiatek, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Mój maluch na jednym usg był pośladkowo, na następnym juz główkowo a teraz mi się wydaje po tym jak mnie kopie, że sobie bokiem leży.
We wtorek się dowiem.
A powiedzcie jak to jest, bo teoretycznie lekarz może próbować przez brzuch obrócić. To się praktykuje w ogóle?
A w ogóle jestem happy, bo właśnie umówiłam się z jedną dziewczyną z fejsa na ubranka. Urodziła w grudniu i już część jest za mała i chcę oddać za darmo. Mam się przypomnieć za jakieś 2 tyg, to ona sobie w tym czasie wszystko przejrzy i ogarnie. Mam nadzieję, że się nie rozmyśli.
Jakiś drobiazg jej oczywiście sprezentuję, no chyba, że będzie się upierać, że nie chce.
I przyjaciółka dziś do mnie dzwoniła pogadać i okazuje się, że pamięta o tym laktatorze i mi pożyczy, tak jak wcześniej wspominała. I jeszcze ma nowe nakładki na sutki, bo miała 2 pary a używała tylko miesiąc i też chce mi dać. Więc dobre wieści dziś.
Niestety mój musiał dłużej w pracy zostać, więc po wózki nie ruszyliśmy.No nic, może jutro.
Noo, Sylvia. Poszalałaś z tymi frytkami.CzaryMary, KasiaKwiatek, sylvia007, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA zapomniałam, przecież ja mam usg 11.02
to na nfz... Po 28 tygodniu Hihi. To już wcześniej będę się wiedziała ile waży mój syneczek
tydzień później zapiszę się w Medicoverze na usg i będę czatować czy się obrócił
CzaryMary, Gosha, Eweliśka, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:A zapomniałam, przecież ja mam usg 11.02
to na nfz... Po 28 tygodniu Hihi. To już wcześniej będę się wiedziała ile waży mój syneczek
tydzień później zapiszę się w Medicoverze na usg i będę czatować czy się obrócił
Jezdisz do szpitala na Wilanowie na USG ? -
Dobra... Zrobione, bierzcie kubki z kawami i chodźcie na ciasto marchewkowe, nawet jak nie macie cukrzycy, zapraszam!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c196f6e4e8aa.jpg
Moze olbrzym nie wyszedł, ale sobie poradzimymantissa, sylvia007, Rudzia, Anka1501, KasiaKwiatek, Fasia, misia83, weronika86, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Mój mały tez ułożony miednicowo i czekam z niecierpliwością aż się obróci bo bardzo nie chce cesarki... Ale podobno do 33-34 tygodnia spokojnie może się obrócić wiec jeszcze miesiąc ma. A do 24 tygodnia cały czas był glowkowo nagle w szpitalu ku się odmieniło...
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość