Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Ja też bliźniak ;P w maju stuknie mi 20 lat
)) hihihi
U mnie wlasnie grana była kiełbaska z wody, musztarda, ogórek kuszony.... Pyszkaaa. Whooper juz mi nie potrzebnyMłodaDama, Fasia, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Hwesta u mnie juz warzywka się gotują ale zes narobila z tą salatką tesciowej
a i dzięki temu ze dupke ruszylam do Polskiego sklepu trafilam na moj ulubiony pasztet ze szczypiorkiem
Teraz ty mi na pasztet ochoty narobiłaś.
Młoda Damo, a powiedz, rozwiązało Ci się coś w końcu w pracy? Z tym ZUSem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:59
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Z Medicover jeździłam do Wilanowa ale na to usg już nie trzeba, więc będzie na Strumykowej. A na nfz w szpitalu na Inflanckiej
No właśnie na strumykowej nie ma sprzętu do nagrywania. A ja chciałam mieć filmik z tego usgKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Mantissa na razie nie wiem jutro idę zwolnienie zawieźć no ale pisemka z zusu nie przychodzą kontrola była mam cichą nadzieje,że jednak coś ruszyło no ale jutro się okaże.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:MARY prawda? Pięknie u mnie, bez kurtki na balkonie możemy siedzieć, u mnie słońce jeszcze nie zaszło
palmy w koło... Moze sie wiecej teleportować, tylko sie spieszcie, bo zjemy całe ciasto!!!
Ahhhh Ty małpiszonku !! Ja tez tak chce ! Buuuuuuu. Zazdroszcze Ci tego bardziej niż chudym laskom figuryWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 18:05
Gosha, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nooo najmłodsza z was hihi małolata hehe
cóż damy radę
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDamo fajnie bedziesz miała w moim wieku 9 letnie dziecko odchowane.
Ja w Twoim wieku myślałam że nigdy nie będę miała dzieci, nawet ich za bardzo nie lubiłam, dopiero zaczęłam na studiach szalećRudzia, Krysti, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
MLODADAMO ja z pierwszym zaszłam w ciąże w wieku 21 lat, tu nie chodzi o wiek tylko dojrzałość
myśle ze pomimo młodego wieku byłam lepsza mama niz wiele innych starszych koleżanek. Teraz to az sie boje... 31 lat i czy za leniwa nie jestem juz na dzidzie
wygoda...
Eweliśka, mantissa, Krysti, KasiaKwiatek, misia83, weronika86, ziolko lubią tę wiadomość
-
Udało mi się was nadrobić!! A miałam duże zaległości bo mężowi udalo sie dzisiaj wrócić z pracy po 11 i udalo mi sie go namowic na wyprawe do Ikei
mamy już łóżeczko z materacem, przewijak, komode i pare innych drobiazgów
narazie wszystko bedzie stalo jeszcze chwile w kartonach dopoki nie zrobimy dokończymy jeszcze paru pierdułek w pokoiku
Ja jestem spod znaku raka3 lipca skoncze 26 lat
Fasia, mantissa, Gosha, Eweliśka, Krysti, Rudzia, sylvia007, KasiaKwiatek, CzaryMary, weronika86, ziolko lubią tę wiadomość
-
MłodaDamo Ty nasz forumowy młodzieniaszku
))
Gosha nie cierpię Cię za to ciasto i za te palmy ... buuu
Adk jaki przewijak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 18:18
MłodaDama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Też myślę że to kwestia dojrzałości , u mnie też duży wpływ miał mąż jakby nie on to nie wiem czy już bym się zdecydowała, ale on marzył o dziecku i wiem że będzie baaardzo duużo pomagał
haneczka lubi tę wiadomość