Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam tu swoje perełki... Jak ta plaza, to moja ulubiona tutaj z wodami termalnymi. Bedzie mi tego brakować jak wrócę do Polski, to mój drugi dom, albo nawet pierwszy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f02b5e7e78f2.jpg
Ale to wcale nie powód żeby mnie nie cierpieć, FASIA!!!Eweliśka, Bambi85, Lali, Fasia, Anka1501, Krysti, Rudzia, KasiaKwiatek, CzaryMary, misia83, Ida, weronika86, ziolko, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hihi dziekuje za mile slowa ;]]]
Fasia zawstydzilam sie hahaFasia lubi tę wiadomość
-
Nadrobilam caly dzien i zapomnialam do czego mialam sie odniesc:( ja w tym roku koncze 29, chyba sporo nas w tym wieku. Dzisiaj mialam swieto bo byl moj tata( malowal pokoj) i sprzedalam mu na 40 min corke i zrobilam sobie drzemke
nie pamietalam juz, ze drzemka w ciagu dnia to takie cudowne uczucie
Sylvia zes zaszalala z tymi frytkami, obys sie nie przejadla
mantissa, Eweliśka, Krysti, sylvia007, weronika86, ziolko, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Mam tu swoje perełki... Jak ta plaza, to moja ulubiona tutaj z wodami termalnymi. Bedzie mi tego brakować jak wrócę do Polski, to mój drugi dom, albo nawet pierwszy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f02b5e7e78f2.jpg
Ale to wcale nie powód żeby mnie nie cierpieć, FASIA!!!
No i jeszcze mnie dobijasz takimi zdjęciami, wredota i tylea tak serio to zazdraszczam ... seeerio
Gosha lubi tę wiadomość
-
Fasia, jestem na telefonie i nie bardzo mam jak Ci wkleić linka ale na stronie Ikei możesz zobaczyć - stół d po przewijania Gulliver biały, łóżeczko też Gulliver białe i komode Malm białą
a materacyk kupiliśmy piankowy ze sprężynami.
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moi rodzice mają po 60 lat ,będzie to ich pierwszy wnuczek bardzo sie ciesze,bo czas nieublaganie leci, mama choruje bardzo stracila wzrok ale walczymy teraz z nia moze sie uda...mam dwie starsze siostry ale jedna chora jest a druga nie porafi sobie zycia ulozyc wiec jedynie ode mnie doczekaja sie swojego wnusia
Najważniejsze wychować malca na dobrego człowieka,dać mu to czego nam brakowało w zyciu ale przede wszystkim dom ,rodzine,ciepło i miłość. Troche w zyciu przeszłam i chce zeby moj maluch mial dobre warunki i spokój w dorastaniu nie to co ja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 18:39
hwesta, Bambi85, Fasia, Gosha, Krysti, mantissa, KasiaKwiatek, Angela89, misia83, sylvia007, weronika86, ziolko, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:A ja raczek
23 czerwca...byłam prezentem dla taty na dzień ojca
o latach już nie będę pisać