Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam tu swoje perełki... Jak ta plaza, to moja ulubiona tutaj z wodami termalnymi. Bedzie mi tego brakować jak wrócę do Polski, to mój drugi dom, albo nawet pierwszy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f02b5e7e78f2.jpg
Ale to wcale nie powód żeby mnie nie cierpieć, FASIA!!!
Eweliśka, Bambi85, Lali, Fasia, Anka1501, nick nieaktualny, Rudzia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, misia83, Ida, weronika86, ziolko, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hihi dziekuje za mile slowa ;]]]
Fasia zawstydzilam sie haha
Fasia lubi tę wiadomość
-
Nadrobilam caly dzien i zapomnialam do czego mialam sie odniesc:( ja w tym roku koncze 29, chyba sporo nas w tym wieku. Dzisiaj mialam swieto bo byl moj tata( malowal pokoj) i sprzedalam mu na 40 min corke i zrobilam sobie drzemke
nie pamietalam juz, ze drzemka w ciagu dnia to takie cudowne uczucie 
Sylvia zes zaszalala z tymi frytkami, obys sie nie przejadla
mantissa, Eweliśka, nick nieaktualny, sylvia007, weronika86, ziolko, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Mam tu swoje perełki... Jak ta plaza, to moja ulubiona tutaj z wodami termalnymi. Bedzie mi tego brakować jak wrócę do Polski, to mój drugi dom, albo nawet pierwszy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f02b5e7e78f2.jpg
Ale to wcale nie powód żeby mnie nie cierpieć, FASIA!!!
No i jeszcze mnie dobijasz takimi zdjęciami, wredota i tyle
a tak serio to zazdraszczam ... seeerio
Gosha lubi tę wiadomość
-
Fasia, jestem na telefonie i nie bardzo mam jak Ci wkleić linka ale na stronie Ikei możesz zobaczyć - stół d po przewijania Gulliver biały, łóżeczko też Gulliver białe i komode Malm białą
a materacyk kupiliśmy piankowy ze sprężynami.
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moi rodzice mają po 60 lat ,będzie to ich pierwszy wnuczek bardzo sie ciesze,bo czas nieublaganie leci, mama choruje bardzo stracila wzrok ale walczymy teraz z nia moze sie uda...mam dwie starsze siostry ale jedna chora jest a druga nie porafi sobie zycia ulozyc wiec jedynie ode mnie doczekaja sie swojego wnusia
Najważniejsze wychować malca na dobrego człowieka,dać mu to czego nam brakowało w zyciu ale przede wszystkim dom ,rodzine,ciepło i miłość. Troche w zyciu przeszłam i chce zeby moj maluch mial dobre warunki i spokój w dorastaniu nie to co ja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 18:39
nick nieaktualny, Bambi85, Fasia, Gosha, nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, misia83, sylvia007, weronika86, ziolko, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:A ja raczek
23 czerwca...byłam prezentem dla taty na dzień ojca
o latach już nie będę pisać