Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czary no serio Ci się coś w głowie pokićkało! Snooker ?! nieeeee! Dobrze, że golfa nie ogladasz
Bambi - o mnie pyta ? O Boze to chyba znak, że ja tu najwięcej pierdół piszęsziiiit
mimka84, CzaryMary, Anka1501, KasiaKwiatek, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Czary no serio Ci się coś w głowie pokićkało! Snooker ?! nieeeee! Dobrze, że golfa nie ogladasz
Bambi - o mnie pyta ? O Boze to chyba znak, że ja tu najwięcej pierdół piszęsziiiit
Tata ambitnie próbuje wytłumaczyć mi reguły a ja udaje ze pilnie go slucham
Co do drugiej czesci Twojego wpisu to ilosc postow na Twoim liczniku o czymś świadczyFasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny musiałam Was nadrabiać miedzy gotowaniem ale już obiad mam na jutro i chleb
Ja po wizycie u mojej genialnej pani dr rodzinnej oczywiście muszę być od niej mądrzejsza - znów mi dała antybiotyk bez posiewu kazała zrobić posiew jutro i od jutra brać antybiotyk i zobaczy czy dobrze dobrała antybiotyk.. Stwierdziła że mam krwiomocz no i podejrzewa kamice nerkową. ;/
Recepty nie wykupiłam jutro zrobię posiew i zapisze się na usg bo wypisała mi skierowanie. Z wynikiem posiewu i usg pójdę do mojej ginekolog zobaczymy co ona powie. Tak mi intuicja podpowiada. Jak myślicie powinnam brać ten antybiotyk od jutra ? Bo fakt faktem wypisała mi antybiotyk w ciemno ;/
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ja na euro sporcie ogladam rozgrywki snookera
pokrecila mi w głowie ta ciąża
Snooker dobrze że męża nie ma bo by mnie tym męczył. On fan tego. Jak by mógł by kupił stół do snookera ;p Ale miejsca nie ma i musiał się pocieszyć pełno wymiarowym stołem do bilardu..CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Potrzebuję Waszej pomocy!
Nie mam pojęcia jaki kolor dać na ścianę do sypialni.
Łózko mamy takie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4aead71d8db6.jpg
Kupimy teraz komody coś w tym stylu:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a80b3594625c.jpg
A łóżeczko dla Natana najprawdopodobniej takie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb00425c5679.jpg
Myślałam o jakimś kolorze typu Latte ale salon już mamy w podobnej kolorystyce tzn beż+ciemna czekolada.
Co myślicie?mimka84, mantissa, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Angela zauwazylam ze w ciąży to często dają antybiotyki w ciemno żeby jakąś infekcja większą się nie przyplatala ale czy to tak dobrze to nie wiem...
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Hej dziewczyny musiałam Was nadrabiać miedzy gotowaniem ale już obiad mam na jutro i chleb
Ja po wizycie u mojej genialnej pani dr rodzinnej oczywiście muszę być od niej mądrzejsza - znów mi dała antybiotyk bez posiewu kazała zrobić posiew jutro i od jutra brać antybiotyk i zobaczy czy dobrze dobrała antybiotyk.. Stwierdziła że mam krwiomocz no i podejrzewa kamice nerkową. ;/
Recepty nie wykupiłam jutro zrobię posiew i zapisze się na usg bo wypisała mi skierowanie. Z wynikiem posiewu i usg pójdę do mojej ginekolog zobaczymy co ona powie. Tak mi intuicja podpowiada. Jak myślicie powinnam brać ten antybiotyk od jutra ? Bo fakt faktem wypisała mi antybiotyk w ciemno ;/
Ja bym się wstrzymała i jaknajszybciej poszła z wynikami posiewu do innego lekarza. Ale to tylko jaBambi niech się wypowie
nasz lekarz rodzinny
Amy focha to Ty możesz strzelać swojemu kotu a nie ciezarnym kobietom
mimka84, Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu wszystkiego najlepszego :* A co do koloru coś jasnego napewno jakieś beże myślę że były bo ok
A np jedną ścianę jakąś ciemniejszą albo jakąś fajną tapete na jednej ścianie wszystko też zależy jak masz okna i ułożenie sypialni
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ja bym się wstrzymała i jaknajszybciej poszła z wynikami posiewu do innego lekarza. Ale to tylko ja
Bambi niech się wypowie
nasz lekarz rodzinny
Amy focha to Ty możesz strzelać swojemu kotu a nie ciezarnym kobietom
I tak zrobię. Idę na wizytę do gin i pokaże jej wyniki posiewu i moczu no i usg zobaczymy co ona wymyśli - przecież ona też może mi antybiotyk wypisać i lepiej pewnie się zna co mi może daćmimka84, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela dzięki.
Mi by się podobał kolor typu Latte i do tego jakieś ciemne elementy. Całej ściany na brąz nie dam bo sypialnia jest dość ciemna. Tylko mój TZ uważa, że jak już mamy salon w podobnej kolorystyce to sypialnia w innym powinna być. A ja uważam, że podobna kolorystyka zachowa spójność w mieszkaniu. Mylę się?