X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary no serio Ci się coś w głowie pokićkało! Snooker ?! nieeeee! Dobrze, że golfa nie ogladasz :P

Bambi - o mnie pyta ? O Boze to chyba znak, że ja tu najwięcej pierdół piszę :P sziiiit :P

mimka84, CzaryMary, Anka1501, KasiaKwiatek, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Czary no serio Ci się coś w głowie pokićkało! Snooker ?! nieeeee! Dobrze, że golfa nie ogladasz :P

Bambi - o mnie pyta ? O Boze to chyba znak, że ja tu najwięcej pierdół piszę :P sziiiit :P

Tata ambitnie próbuje wytłumaczyć mi reguły a ja udaje ze pilnie go slucham :-)

Co do drugiej czesci Twojego wpisu to ilosc postow na Twoim liczniku o czymś świadczy :P

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obraziłam się :P milknę ... foch !

weronika86 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny musiałam Was nadrabiać miedzy gotowaniem ale już obiad mam na jutro i chleb :)

Ja po wizycie u mojej genialnej pani dr rodzinnej oczywiście muszę być od niej mądrzejsza - znów mi dała antybiotyk bez posiewu kazała zrobić posiew jutro i od jutra brać antybiotyk i zobaczy czy dobrze dobrała antybiotyk.. Stwierdziła że mam krwiomocz no i podejrzewa kamice nerkową. ;/
    Recepty nie wykupiłam jutro zrobię posiew i zapisze się na usg bo wypisała mi skierowanie. Z wynikiem posiewu i usg pójdę do mojej ginekolog zobaczymy co ona powie. Tak mi intuicja podpowiada. Jak myślicie powinnam brać ten antybiotyk od jutra ? Bo fakt faktem wypisała mi antybiotyk w ciemno ;/

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela zauwazylam ze w ciąży to często dają antybiotyki w ciemno żeby jakąś infekcja większą się nie przyplatala ale czy to tak dobrze to nie wiem...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Ja na euro sporcie ogladam rozgrywki snookera :-) pokrecila mi w głowie ta ciąża :-)

Snooker dobrze że męża nie ma bo by mnie tym męczył. On fan tego. Jak by mógł by kupił stół do snookera ;p Ale miejsca nie ma i musiał się pocieszyć pełno wymiarowym stołem do bilardu..

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuję Waszej pomocy! :)

Nie mam pojęcia jaki kolor dać na ścianę do sypialni.
    Łózko mamy takie:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4aead71d8db6.jpg

Kupimy teraz komody coś w tym stylu:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a80b3594625c.jpg

A łóżeczko dla Natana najprawdopodobniej takie:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb00425c5679.jpg

Myślałam o jakimś kolorze typu Latte ale salon już mamy w podobnej kolorystyce tzn beż+ciemna czekolada.
    Co myślicie?

mimka84, mantissa, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:58

Angela89, CzaryMary, KasiaKwiatek, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Ja na euro sporcie ogladam rozgrywki snookera :-) pokrecila mi w głowie ta ciąża :-)
    Czary Mary my też snooker :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 19:47

CzaryMary lubi tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ja jestem noga w dobieraniu kolorów ścian, nie mam gustu...

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Angela zauwazylam ze w ciąży to często dają antybiotyki w ciemno żeby jakąś infekcja większą się nie przyplatala ale czy to tak dobrze to nie wiem...
    Ja nie brałam żadnego antybiotyku w ciąży. Ja jej nie ufam byłam u niej po skierowanie głównie na usg. Jeszcze zabiła mnie tym że jak dała mi kartkę jak przygotować się do usg brzucha to powiedziała żebym się dowiedziała dokładnie jakie są procedury dla kobiet w ciąży bo ona nie wie dokładnie ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Hej dziewczyny musiałam Was nadrabiać miedzy gotowaniem ale już obiad mam na jutro i chleb :)

Ja po wizycie u mojej genialnej pani dr rodzinnej oczywiście muszę być od niej mądrzejsza - znów mi dała antybiotyk bez posiewu kazała zrobić posiew jutro i od jutra brać antybiotyk i zobaczy czy dobrze dobrała antybiotyk.. Stwierdziła że mam krwiomocz no i podejrzewa kamice nerkową. ;/
    Recepty nie wykupiłam jutro zrobię posiew i zapisze się na usg bo wypisała mi skierowanie. Z wynikiem posiewu i usg pójdę do mojej ginekolog zobaczymy co ona powie. Tak mi intuicja podpowiada. Jak myślicie powinnam brać ten antybiotyk od jutra ? Bo fakt faktem wypisała mi antybiotyk w ciemno ;/

Ja bym się wstrzymała i jaknajszybciej poszła z wynikami posiewu do innego lekarza. Ale to tylko ja :-) Bambi niech się wypowie :-) nasz lekarz rodzinny :-)

Amy focha to Ty możesz strzelać swojemu kotu a nie ciezarnym kobietom :P :-)

mimka84, Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wszystkiego najlepszego :* A co do koloru coś jasnego napewno jakieś beże myślę że były bo ok :) A np jedną ścianę jakąś ciemniejszą albo jakąś fajną tapete na jednej ścianie wszystko też zależy jak masz okna i ułożenie sypialni :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam też bym nie brała tego antybiotyku tak od razu.

Angela89 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem bo moj maluszek, od wczoraj dosyć niemrawy jesli chodzi o poruszanie sie teraz zamilk totalnie i powoli zaczynam sie martwic :( nie wiem jak go rozruszać, dotychczasowe metody nie działają...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Ja bym się wstrzymała i jaknajszybciej poszła z wynikami posiewu do innego lekarza. Ale to tylko ja :-) Bambi niech się wypowie :-) nasz lekarz rodzinny :-)

Amy focha to Ty możesz strzelać swojemu kotu a nie ciezarnym kobietom :P :-)

I tak zrobię. Idę na wizytę do gin i pokaże jej wyniki posiewu i moczu no i usg zobaczymy co ona wymyśli - przecież ona też może mi antybiotyk wypisać i lepiej pewnie się zna co mi może dać

mimka84, CzaryMary lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk na pewno wszystko jest w porządku :) próbowałaś już dosłownie wszystkiego?

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk zaczepiałaś małego ? Cola, słodycze, zimna woda ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:00

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk - spokojnie, mój ostatnio caly dzień i cala noc przeleniuchowal :-)
    A prysznic, kąpiel, latarka, muzyka, cola, słodkie ?

Anka ja do takiego zestawienia dalabym bardzo jasny bez :-)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela dzięki. :) Mi by się podobał kolor typu Latte i do tego jakieś ciemne elementy. Całej ściany na brąz nie dam bo sypialnia jest dość ciemna. Tylko mój TZ uważa, że jak już mamy salon w podobnej kolorystyce to sypialnia w innym powinna być. A ja uważam, że podobna kolorystyka zachowa spójność w mieszkaniu. Mylę się? :(

‹‹ 2074 2075 2076 2077 2078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ