Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czary no serio Ci się coś w głowie pokićkało! Snooker ?! nieeeee! Dobrze, że golfa nie ogladasz

Bambi - o mnie pyta ? O Boze to chyba znak, że ja tu najwięcej pierdół piszę
sziiiit
mimka84, CzaryMary, Anka1501, KasiaKwiatek, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Czary no serio Ci się coś w głowie pokićkało! Snooker ?! nieeeee! Dobrze, że golfa nie ogladasz

Bambi - o mnie pyta ? O Boze to chyba znak, że ja tu najwięcej pierdół piszę
sziiiit 
Tata ambitnie próbuje wytłumaczyć mi reguły a ja udaje ze pilnie go slucham
Co do drugiej czesci Twojego wpisu to ilosc postow na Twoim liczniku o czymś świadczy
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny musiałam Was nadrabiać miedzy gotowaniem ale już obiad mam na jutro i chleb

Ja po wizycie u mojej genialnej pani dr rodzinnej oczywiście muszę być od niej mądrzejsza - znów mi dała antybiotyk bez posiewu kazała zrobić posiew jutro i od jutra brać antybiotyk i zobaczy czy dobrze dobrała antybiotyk.. Stwierdziła że mam krwiomocz no i podejrzewa kamice nerkową. ;/
Recepty nie wykupiłam jutro zrobię posiew i zapisze się na usg bo wypisała mi skierowanie. Z wynikiem posiewu i usg pójdę do mojej ginekolog zobaczymy co ona powie. Tak mi intuicja podpowiada. Jak myślicie powinnam brać ten antybiotyk od jutra ? Bo fakt faktem wypisała mi antybiotyk w ciemno ;/
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ja na euro sporcie ogladam rozgrywki snookera
pokrecila mi w głowie ta ciąża 
Snooker dobrze że męża nie ma bo by mnie tym męczył. On fan tego. Jak by mógł by kupił stół do snookera ;p Ale miejsca nie ma i musiał się pocieszyć pełno wymiarowym stołem do bilardu..
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Potrzebuję Waszej pomocy!

Nie mam pojęcia jaki kolor dać na ścianę do sypialni.
Łózko mamy takie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4aead71d8db6.jpg
Kupimy teraz komody coś w tym stylu:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a80b3594625c.jpg
A łóżeczko dla Natana najprawdopodobniej takie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb00425c5679.jpg
Myślałam o jakimś kolorze typu Latte ale salon już mamy w podobnej kolorystyce tzn beż+ciemna czekolada.
Co myślicie?
mimka84, mantissa, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie brałam żadnego antybiotyku w ciąży. Ja jej nie ufam byłam u niej po skierowanie głównie na usg. Jeszcze zabiła mnie tym że jak dała mi kartkę jak przygotować się do usg brzucha to powiedziała żebym się dowiedziała dokładnie jakie są procedury dla kobiet w ciąży bo ona nie wie dokładnie ..Ola89 wrote:Angela zauwazylam ze w ciąży to często dają antybiotyki w ciemno żeby jakąś infekcja większą się nie przyplatala ale czy to tak dobrze to nie wiem...
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Hej dziewczyny musiałam Was nadrabiać miedzy gotowaniem ale już obiad mam na jutro i chleb

Ja po wizycie u mojej genialnej pani dr rodzinnej oczywiście muszę być od niej mądrzejsza - znów mi dała antybiotyk bez posiewu kazała zrobić posiew jutro i od jutra brać antybiotyk i zobaczy czy dobrze dobrała antybiotyk.. Stwierdziła że mam krwiomocz no i podejrzewa kamice nerkową. ;/
Recepty nie wykupiłam jutro zrobię posiew i zapisze się na usg bo wypisała mi skierowanie. Z wynikiem posiewu i usg pójdę do mojej ginekolog zobaczymy co ona powie. Tak mi intuicja podpowiada. Jak myślicie powinnam brać ten antybiotyk od jutra ? Bo fakt faktem wypisała mi antybiotyk w ciemno ;/
Ja bym się wstrzymała i jaknajszybciej poszła z wynikami posiewu do innego lekarza. Ale to tylko ja
Bambi niech się wypowie
nasz lekarz rodzinny 
Amy focha to Ty możesz strzelać swojemu kotu a nie ciezarnym kobietom

mimka84, Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu wszystkiego najlepszego :* A co do koloru coś jasnego napewno jakieś beże myślę że były bo ok
A np jedną ścianę jakąś ciemniejszą albo jakąś fajną tapete na jednej ścianie wszystko też zależy jak masz okna i ułożenie sypialni
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ja bym się wstrzymała i jaknajszybciej poszła z wynikami posiewu do innego lekarza. Ale to tylko ja
Bambi niech się wypowie
nasz lekarz rodzinny 
Amy focha to Ty możesz strzelać swojemu kotu a nie ciezarnym kobietom

I tak zrobię. Idę na wizytę do gin i pokaże jej wyniki posiewu i moczu no i usg zobaczymy co ona wymyśli - przecież ona też może mi antybiotyk wypisać i lepiej pewnie się zna co mi może dać
mimka84, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela dzięki.
Mi by się podobał kolor typu Latte i do tego jakieś ciemne elementy. Całej ściany na brąz nie dam bo sypialnia jest dość ciemna. Tylko mój TZ uważa, że jak już mamy salon w podobnej kolorystyce to sypialnia w innym powinna być. A ja uważam, że podobna kolorystyka zachowa spójność w mieszkaniu. Mylę się?