Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Na Pudlu podali info, że w Szwecji uświadamiają dzieci za pomocą jakiegoś telewizyjnego programu z Sisiakiem i Cipką w roli głównej. Zrobiłam eksperyment na synu. Pokazywałam mu obrazki po kolei przewijając w dół. Syn stwierdził że penis jest "złamaną kością", a cipka "łupiną od orzecha". Gdy przwinęłam na sam dół i zobaczył co to tak naprawdę to doznał szoku haha.
Pytanie skąd wieAle bystrzacha
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Angela dzięki.
Mi by się podobał kolor typu Latte i do tego jakieś ciemne elementy. Całej ściany na brąz nie dam bo sypialnia jest dość ciemna. Tylko mój TZ uważa, że jak już mamy salon w podobnej kolorystyce to sypialnia w innym powinna być. A ja uważam, że podobna kolorystyka zachowa spójność w mieszkaniu. Mylę się?
Ja mam w połowie w domu jak to mąż twierdzi białe ściany tylko salon mam na dwóch ścianach szarośćOczywiście są to inne odcienie bieli beżu. Sypialnie mam tylko miętową bo mąż chciał inaczej
Ale jakbym miała mocniejszą siłę przebicia to bym też dała beż lub jakiś od cień bieli
mimka84, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Daje mu ostatnia sznase i ide po wielka szklanke lodowatej pepsi. Do tej pory sie nie martwilam bo jego godziny aktywnosci to wlasnie 19-20 ale nic, ani jednego ruchu. Niech by tylko raz kopnął żebym się uspokoiła.
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Daje mu ostatnia sznase i ide po wielka szklanke lodowatej pepsi. Do tej pory sie nie martwilam bo jego godziny aktywnosci to wlasnie 19-20 ale nic, ani jednego ruchu. Niech by tylko raz kopnął żebym się uspokoiła.
-
FASIA no jakos zapamietal, nie wiem moze to te usteczka w avatarze ; P, narazie zazdrosna nie jestem hihi. Fasia jak Ty jeszcze przestaniesz tu pisac to chyba zwariuje, przestancie jak zacznniemy wszystkie tylko czytac to moze byc problem : P.
ANGELA ja uwazam ze dobrze zrobila ta Twoja p. dr- i tak juz ttyle czekalas na wizyte, na wynik posiewu znowu 4-5 dni, a infekcje w ciazy nawet bezobjawowe powienno sie leczyc jak najszybciej. Zreszta nawet nie w ciazy jak mam np swoich pacjentow w szpitalu daje antybiotyk , ktory najczesniej pomaga na daną infekcje a posiew sie robi, jak sie poprawia to super, a jak nie to wiem jak zmodyfikowac zeby pomoglo, a te kilka dni oczekiwania nie jest stracone. Z reszta w ciazy i tak wahlarz antybiotykow dozwolonych jest mocno ograniczony.Fasia, liloe, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Amy focha to Ty możesz strzelać swojemu kotu a nie ciezarnym kobietom
Chyba coś Ci się pomyrdało moja Drogapewnie od tego snookera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:05
mantissa, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja mam w połowie w domu jak to mąż twierdzi białe ściany tylko salon mam na dwóch ścianach szarość
Oczywiście są to inne odcienie bieli beżu. Sypialnie mam tylko miętową bo mąż chciał inaczej
Ale jakbym miała mocniejszą siłę przebicia to bym też dała beż lub jakiś od cień bieli
To ja zrobię po swojemu i nie będę go słuchaćAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:ANGELA ja uwazam ze dobrze zrobila ta Twoja p. dr- i tak juz ttyle czekalas na wizyte, na wynik posiewu znowu 4-5 dni, a infekcje w ciazy nawet bezobjawowe powienno sie leczyc jak najszybciej. Zreszta nawet nie w ciazy jak mam np swoich pacjentow w szpitalu daje antybiotyk , ktory najczesniej pomaga na daną infekcje a posiew sie robi, jak sie poprawia to super, a jak nie to wiem jak zmodyfikowac zeby pomoglo, a te kilka dni oczekiwania nie jest stracone. Z reszta w ciazy i tak wahlarz antybiotykow dozwolonych jest mocno ograniczony.
Hmm jeżeli mówisz że tak się robi to ok. Bardziej jej już w takim razie wierze. Bo była pewna że ten antybiotyk można kobietą w ciąży podawać. Jutro z rana zaniosę posiew a później wykupie receptę. Zwłaszcza tak jak piszesz powinno się to jak najszybciej leczyć. Dziekuje :*Bambi85, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ten laktator o którym pisałyście na agito 225
http://www.agito.pl/medela-laktator-mini-electric-006-2049-3600-526539.html
Aniu ja też jestem za latte/beżem albo nawet jaśniej kość słoniowa, jeśli dzidziusś ma mieć łóżeczko w Waszym pokoju to musi mieć jasnoAnka1501 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Zainteresowało go bardzo to marchewkowe ciacho, chce przepis...Gosha podaj przepisa.
4 jajka
1/2 szklanki oliwy z oliwek
1/2 szklanki cukru (ja zastąpiłam stewia, z wiadomych przyczyn)
2 szklanki maki orkiszowej
2 łyżeczki proszku do pieczenia
Łyżeczka cynamonu
zmieszac wszystkie składniki, na koniec dodać starta marchewkę.
Piekłam 70 minut w 170 stopniach.
Bambi85, Fasia, mimka84, weronika86, Krysti, KasiaKwiatek, ziolko, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:A dużo dziś chodziłaś ? Może śpiocha maluszek
No w sumie to po raz pierwszy od dawna miałam taka dlugo przejażdżkę samochodem, potem zlazilam cala Ikee, znowu samochodem. Może faktycznie go to mocno ukołysało. No pepsi nic nie dała, przynajmniej narazie. Dam mu jeszcze chwile czasu...