Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff... Coś tam leciutko puknął. Chyba faktycznie ma dzisiaj dzień śpioszka, dam mu juz spokoj. Wiem, że jest i żyje więc niech sobie chłopak śpi i rośnie. Nie lubię panikować ale naprawdę się troszkę przestraszyłam.
mimka84, Polarisa90, Gosha, Anka1501, weronika86, Rudzia, Bambi85, CzaryMary, KasiaKwiatek, ziolko, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
cholerka usnelam na godzinke i 15min przed zamknieciem kliniki dzwonili do mnie..kuzwa az sie boje, bo jak wszystko jest ok to sami mowili ze nie dzwonia..dzwonia tylko jam cos sie dzieje..o anemii juz wiem..jeszcze jedne wyniki krwi wlasnie mialy przyjsc, siku i wymaz..stawiam ze gownianie wymaz wyszedl zle wymaz bo swedzi..ale sie zestresowalam...bo cos nie tak jak dzwonia...shit! nie zdazylam odebrac..musze pojechac z rana jak stanislawa do szkoly odwioze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:36
-
Aha! MIMKA jesli nie jesteście przyzwyczajeni do orkiszu to nie wystrasz sie czarnej kupki, bo bardzo czyści jelita ze złogów
Ale to jedna z najzdrowszych rzeczy jaka powinnismy jesc w ciazy i podczas karmienia! Zawiera rodanid czyli to co jest miedzy innymi w mleku mamy najlepszemantissa, Fasia, mimka84, weronika86, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Aha! MIMKA jesli nie jesteście przyzwyczajeni do orkiszu to nie wystrasz sie czarnej kupki, bo bardzo czyści jelita ze złogów
Ale to jedna z najzdrowszych rzeczy jaka powinnismy jesc w ciazy i podczas karmienia! Zawiera rodanid czyli to co jest miedzy innymi w mleku mamy najlepszeGosha lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Ufff... Coś tam leciutko puknął. Chyba faktycznie ma dzisiaj dzień śpioszka, dam mu juz spokoj. Wiem, że jest i żyje więc niech sobie chłopak śpi i rośnie. Nie lubię panikować ale naprawdę się troszkę przestraszyłam.
nawet nie miałam czasu żeby was poczytać...
zastanawiam się teraz nad rogalem do karmienia kupujecie?
-
nick nieaktualny
-
hej:)
czy w każdym nowym komputerze ciężko się opędzić bez reklam? jesuśku to mnie skutecznie zniechęca do korzystania z komputera!
HANECZKO mydło marsylskie to głównie mydło szare plus coś tam coś tam:) u mnie też jest na liście moze zakupię najpierw dla siebie a potem zobaczymy może dla młodej kupię takie samo:)
MISIA ja też dziś z moją ONką na spacerze byłam i też uwierz mi zamiłowanie do wszelkich patyków, butelek, kamieni oooo kamienie to uwielbia znosić na podwórko czy do budy a wczoraj mi się za jakiś słoik pęknięty w polach brała, uhhh dobrze że to zauważyłam:)
KasiaB ja mam rogala jeszcze po córce, w środku jakieś wypełnienie jakby styropianowe małe kuleczki bardzo leciutkie i sie fajnie układa pod dzidziusiem, doszyłam sobie ostatnio tylko poszewkę bo zgubiła się i jest gotowa do użytku.
u mnie dziś spokojnie, popołudnie zleciało, odebrałam przez 19 córkę od koleżanki położyłam ją spać i siedzę, zamawiam ostrza do mojej gilette fusion, bo niedługo bobra nie ogole wcale! hehe
Wera nie stresuj się, jutro podjedziesz i dowiesz się co i jak z Twoimi wynikami:)mimka84, haneczka, misia83 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hej:)
czy w każdym nowym komputerze ciężko się opędzić bez reklam? jesuśku to mnie skutecznie zniechęca do korzystania z komputera!
HANECZKO mydło marsylskie to głównie mydło szare plus coś tam coś tam:) u mnie też jest na liście moze zakupię najpierw dla siebie a potem zobaczymy może dla młodej kupię takie samo:)
MISIA ja też dziś z moją ONką na spacerze byłam i też uwierz mi zamiłowanie do wszelkich patyków, butelek, kamieni oooo kamienie to uwielbia znosić na podwórko czy do budy a wczoraj mi się za jakiś słoik pęknięty w polach brała, uhhh dobrze że to zauważyłam:)
KasiaB ja mam rogala jeszcze po córce, w środku jakieś wypełnienie jakby styropianowe małe kuleczki bardzo leciutkie i sie fajnie układa pod dzidziusiem, doszyłam sobie ostatnio tylko poszewkę bo zgubiła się i jest gotowa do użytku.
u mnie dziś spokojnie, popołudnie zleciało, odebrałam przez 19 córkę od koleżanki położyłam ją spać i siedzę, zamawiam ostrza do mojej gilette fusion, bo niedługo bobra nie ogole wcale! hehe
Wera nie stresuj się, jutro podjedziesz i dowiesz się co i jak z Twoimi wynikami:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia, dużo dziewczyn ma te poduszki do spania - kojce i one później do karmienia mogą służyć też. Ja kupiłam rogala przyjaciółce w prezencie, bo mówiła, że jak pracowała w szpitalu to się baardzo do karmienia maluszków przydawał. Podobno lepsze są te z innym wypełnieniem niż styropianowe, (czyli właśnie sylikonowe) bo styropian "szeleści". Ja jeśli nie kupię tego kojca do spania na ostatnio miesiące, to kupię używaną fasolkę z motherhooda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:06
KASIAB lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny