X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Gosha, mężu tak się nakręcił że na niedzielę mówi ze zrobi :P

Gosha, ziolko lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    To znak że muszę wykupić antybiotyk :P
    oj tam, tylko napislaam ze to pomysl nie od czapy, bo tak sie robi, a leukocytow mialas b. duzo

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff... Coś tam leciutko puknął. Chyba faktycznie ma dzisiaj dzień śpioszka, dam mu juz spokoj. Wiem, że jest i żyje więc niech sobie chłopak śpi i rośnie. Nie lubię panikować ale naprawdę się troszkę przestraszyłam.

mimka84, Polarisa90, Gosha, Anka1501, weronika86, Rudzia, Bambi85, CzaryMary, KasiaKwiatek, ziolko, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholerka usnelam na godzinke i 15min przed zamknieciem kliniki dzwonili do mnie..kuzwa az sie boje, bo jak wszystko jest ok to sami mowili ze nie dzwonia..dzwonia tylko jam cos sie dzieje..o anemii juz wiem..jeszcze jedne wyniki krwi wlasnie mialy przyjsc, siku i wymaz..stawiam ze gownianie wymaz wyszedl zle wymaz bo swedzi..ale sie zestresowalam...bo cos nie tak jak dzwonia...shit! nie zdazylam odebrac..musze pojechac z rana jak stanislawa do szkoly odwioze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:36

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia pozostaje jutro się dowiedzieć. Ale noc pewnie będziesz miała stresującą.

weronika86 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha! MIMKA jesli nie jesteście przyzwyczajeni do orkiszu to nie wystrasz sie czarnej kupki, bo bardzo czyści jelita ze złogów :)
    Ale to jedna z najzdrowszych rzeczy jaka powinnismy jesc w ciazy i podczas karmienia! Zawiera rodanid czyli to co jest miedzy innymi w mleku mamy najlepsze :)

mantissa, Fasia, mimka84, weronika86, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WERONIKA mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, no stress! Jutro sie wszystkiego dowiesz...

mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Aha! MIMKA jesli nie jesteście przyzwyczajeni do orkiszu to nie wystrasz sie czarnej kupki, bo bardzo czyści jelita ze złogów :)
    Ale to jedna z najzdrowszych rzeczy jaka powinnismy jesc w ciazy i podczas karmienia! Zawiera rodanid czyli to co jest miedzy innymi w mleku mamy najlepsze :)
    No to tylko na plus mi wyjdzie :)

Gosha lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ufff... Coś tam leciutko puknął. Chyba faktycznie ma dzisiaj dzień śpioszka, dam mu juz spokoj. Wiem, że jest i żyje więc niech sobie chłopak śpi i rośnie. Nie lubię panikować ale naprawdę się troszkę przestraszyłam.
    moje Dziecko też jest dzisiaj leniem i ledwo co go czułam przez dzień, ale miałam duużo pracy wczoraj, dzisiaj więc pewnie ukołysałam:)
    nawet nie miałam czasu żeby was poczytać...
    zastanawiam się teraz nad rogalem do karmienia kupujecie?

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myśle o takich:
    http://allegro.pl/poduszka-do-karmienia-rogal-rozbieralna-gratis-i4983779913.html
    http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-rogal-do-karmienia-kojec-bawelna-i4974425316.html
    który brać?:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia bedzie dobrze wszystko .

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika na zapas się nie denerwuj! Dzieciątka nie stresuj będzie dobrze!!

Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)

czy w każdym nowym komputerze ciężko się opędzić bez reklam? jesuśku to mnie skutecznie zniechęca do korzystania z komputera!

HANECZKO mydło marsylskie to głównie mydło szare plus coś tam coś tam:) u mnie też jest na liście moze zakupię najpierw dla siebie a potem zobaczymy może dla młodej kupię takie samo:)

MISIA ja też dziś z moją ONką na spacerze byłam i też uwierz mi zamiłowanie do wszelkich patyków, butelek, kamieni oooo kamienie to uwielbia znosić na podwórko czy do budy a wczoraj mi się za jakiś słoik pęknięty w polach brała, uhhh dobrze że to zauważyłam:)

KasiaB ja mam rogala jeszcze po córce, w środku jakieś wypełnienie jakby styropianowe małe kuleczki bardzo leciutkie i sie fajnie układa pod dzidziusiem, doszyłam sobie ostatnio tylko poszewkę bo zgubiła się i jest gotowa do użytku.

u mnie dziś spokojnie, popołudnie zleciało, odebrałam przez 19 córkę od koleżanki położyłam ją spać i siedzę, zamawiam ostrza do mojej gilette fusion, bo niedługo bobra nie ogole wcale! hehe

Wera nie stresuj się, jutro podjedziesz i dowiesz się co i jak z Twoimi wynikami:)

mimka84, haneczka, misia83 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p.s. nie przejmujcie się:) moja też dziś wyjątkowy leniuszek:) ja się bynajmniej tym nie przejmuję:)

Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hej:)

czy w każdym nowym komputerze ciężko się opędzić bez reklam? jesuśku to mnie skutecznie zniechęca do korzystania z komputera!

HANECZKO mydło marsylskie to głównie mydło szare plus coś tam coś tam:) u mnie też jest na liście moze zakupię najpierw dla siebie a potem zobaczymy może dla młodej kupię takie samo:)

MISIA ja też dziś z moją ONką na spacerze byłam i też uwierz mi zamiłowanie do wszelkich patyków, butelek, kamieni oooo kamienie to uwielbia znosić na podwórko czy do budy a wczoraj mi się za jakiś słoik pęknięty w polach brała, uhhh dobrze że to zauważyłam:)

KasiaB ja mam rogala jeszcze po córce, w środku jakieś wypełnienie jakby styropianowe małe kuleczki bardzo leciutkie i sie fajnie układa pod dzidziusiem, doszyłam sobie ostatnio tylko poszewkę bo zgubiła się i jest gotowa do użytku.

u mnie dziś spokojnie, popołudnie zleciało, odebrałam przez 19 córkę od koleżanki położyłam ją spać i siedzę, zamawiam ostrza do mojej gilette fusion, bo niedługo bobra nie ogole wcale! hehe

Wera nie stresuj się, jutro podjedziesz i dowiesz się co i jak z Twoimi wynikami:)
    no te co pokazałam mają silikonowe kulki, a powiedz mi jakie wymiary ma Twoj rogal? korzystalas dużo?

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    allegro.pl/poduszka-ciazowa-rogal-do-karmienia-kojec-bawelna-i4974425316.html
    ten raczej wezme

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka - bądźmy dobrej myśli.

Kasia b - ja żadnego rogala nie kupuje. Będę używała zwykłego jaska :-)

KASIAB, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka zamawiaj zamawiaj :) u mnie tez elektryczna w ruch poszła :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, dużo dziewczyn ma te poduszki do spania - kojce i one później do karmienia mogą służyć też. Ja kupiłam rogala przyjaciółce w prezencie, bo mówiła, że jak pracowała w szpitalu to się baardzo do karmienia maluszków przydawał. Podobno lepsze są te z innym wypełnieniem niż styropianowe, (czyli właśnie sylikonowe) bo styropian "szeleści". Ja jeśli nie kupię tego kojca do spania na ostatnio miesiące, to kupię używaną fasolkę z motherhooda. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:06

KASIAB lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie kupie rogala do karmienia .

KASIAB, haneczka lubią tę wiadomość

‹‹ 2076 2077 2078 2079 2080 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ