Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Wzięłam paracetamol i posmarowalam kręgosłup maścia ale to nic nie dało
a co to będzie przy porodzie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:37
-
Anka1501 wrote:Rwa kulszowa
strasznie meczy mnie od paru dni ale od kilku godzin nie jestem wstanie stanąć na lewej nodze. Kuzwa co za ból
-
Krysti wrote:mnie plecy bolą jak leze masakra jakas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:39
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Najgorzej jak wieczorem się człowiek walnie do łóżka na plecy, krzyż zaczyna strasznie boleć. Mój mąż mówi że to dlatego, że się mięśnie przy kręgosłupie rozluźniają i dlatego. Eh uroki ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:39
-
Justinka wrote:Ania - 1oo lat!
Ja 21 marca skończę 30 lat buuuchciałam drugą dzidzię przed 30-stką ale chyba mi się nie uda
chociaż kto wie... z terminem na 5.04... No i będą dwa barany w domu
na dodatek baby hehe mąż skorpion a syn waga... oj będzie się działo
Mam pytanie do dziewczyn które zamawiały u Natalii w końcu mam fundusze na zamówienie... ona ma jakiś wzornik materiałów? albo sklep z którego zamawia i można tam sobie wybrać? Czy może jak prześlę jej fotę o jaki mi chodzi to zamówi? Wolałabym zamówić wszystko u jednej osoby, a nie dzielić. Z góry dzięki za podpowiedz!AA i jeszcze ile liczyła za ochraniacz na łóżeczko 180x30 cm?
ja i mala...no i lew j blizniak
tez nie lada oolaczenie
zdominujemy domostwo z moja corcia
juz sie troszke uspokoilam dzieki za podtrzymanie na duchu...zestresowalam sie w pierwszym momencie ale w sumie z wynikow na ktore czekam to travedii nie bedzie..spodziewam sie grzybka albo infekcmi bo swedzi pipka
moja mala juz caly dzien aktywna..siedziec nawet dluzej nie moge tak sie mala dupka rusza! dalabym klapsa w te gule pod lewym zebrem ale jak pisalam to nie wiem czy to nie glowka
ale by bylo...widze po mezu ze widzac mon juz spory brzuch i suwaczek na belly chlopak sie stresuje...przy pierwdzym sie nie stresowal chociaz jak mu ostatnio wspomnialam,ze on stasia wynosil na rekach do domu to stwierdzil,ze odkad sie bole u mnie zaczely to nie pamieta nic
haha ani drigi do szpitala, ani porodu ani wyjscia..biedulka musial byc przerazony...troszke sie biedak stresuje bo zalezy mu bardzo zeby zdazyc z przeprowadzka i zeby zostala kasa aby zostac po porodzie ze mna w domciu...staram sie go uspokic,ze nic od niego nie wymagam...zdazymy to zdazymy..jak nie to tez sie wsiat nie zawali nie?
Robotka1, mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Justinka pisz śmiało myślę że Natali to bystrzak:D sama też fajnie umie doradzić jak trzeba:) zapytała mnie co mi się podoba podesłała kilka wzorników i własciwie z tego co wybrała do mojegu gustu wybrałam materiały główne:)KRYSTI jeszcze się zdziwisz jakie dzieci potrafią być po porodzie:) takie sama jak w brzuchu:) jak są aktywne w nocy to tak bedzie po porodzie:Dtaka brutalna rzeczywistość
a wiecie co dziś wyczytałam? że przy karmieniu nie powinno się zmieniać piersi. booooo? bo najpierw leci mleko bogde w cukry a potem to treściwe mleko więc jak zmienimy dziecku pierś to podamy mu dwa razy te cukry czy węglowodany jak komu wygodniej nazwać i to...uwaga-sprzyja kolkom!!! dlatego dziewczyny nie zmieniamy piersi podczas jednego karmienia tylko karmimy z jednej:)
mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Najgorzej jak się na bok chcę przekręcić z takiej pozycji na plecach haha. Krzyk, wycie, stękanie, jak stara babcia.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
30 tydzien mojej corci !Krysti, mimka84, Anka1501, ziolko, Robotka1, Lali, CzaryMary, Gosha, hwesta, Fasia, Militta110816, Ida, mantissa, Bambi85, weronika86, haneczka, KasiaKwiatek, sylvia007, liloe, Eweliśka, misia83, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Justinka pisz śmiało myślę że Natali to bystrzak:D sama też fajnie umie doradzić jak trzeba:) zapytała mnie co mi się podoba podesłała kilka wzorników i własciwie z tego co wybrała do mojegu gustu wybrałam materiały główne:)KRYSTI jeszcze się zdziwisz jakie dzieci potrafią być po porodzie:) takie sama jak w brzuchu:) jak są aktywne w nocy to tak bedzie po porodzie:Dtaka brutalna rzeczywistość
a wiecie co dziś wyczytałam? że przy karmieniu nie powinno się zmieniać piersi. booooo? bo najpierw leci mleko bogde w cukry a potem to treściwe mleko więc jak zmienimy dziecku pierś to podamy mu dwa razy te cukry czy węglowodany jak komu wygodniej nazwać i to...uwaga-sprzyja kolkom!!! dlatego dziewczyny nie zmieniamy piersi podczas jednego karmienia tylko karmimy z jednej:)
mimka84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:A maść konską mozna uzywac w ciazy tak pytam bo mam i niewiem czy mozna tak bym sobie nasmarowala plecy.
Krysti lubi tę wiadomość