X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Bambi u mnie podobnie :) ale jak to ja pewnie wezme duzo wiecej rzeczy, ktore pewnie mi sie nie przydadza :D
    no ja tez : P, jak na kazdy "wyjazd" jesli to tez mozna do takich zaliczyc. Moja przyjaciolka ostatnio tez tam rodzila i rzeczywiscie mimo ze miala duzo wiecej rzeczy skorzystala wlasnie z tych co sa na liscie i to n awet nie ze wszystkich.

Rudzia lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Jak najbardziej końską można... pamiętam jak coś mi się podziało z ręką jakoś w październiku to w aptece tylko i wyłącznie tą maść mogli mi dać, na szczęście pomogło :)

Moja ginekolog mówiła, że nie można żadnych maści a tym bardziej konskiej. Teraz posmarowalam bo płakałam juz z bólu ale i tak nie pomogła

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wole miec wiecej niz pozniej zalowac ze czegos nie wzielam :P

Uciekam spaac jutro na 10:20 wizyta u lekarza.. trzymajcie kciuki !! Bo to bardzo wazna wizyta dla mnie :( eh

Dobranoc :*

Bambi85, Anka1501, weronika86, KasiaKwiatek, Krysti, Gosha, Eweliśka, misia83 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja wole miec wiecej niz pozniej zalowac ze czegos nie wzielam :P

Uciekam spaac jutro na 10:20 wizyta u lekarza.. trzymajcie kciuki !! Bo to bardzo wazna wizyta dla mnie :( eh

Dobranoc :*

Trzymam:-)

Tez juz uciekam. Buziaki brzuchatki:-)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też jest na liście szpitalnej poduszka do karmienia ale nie mam zamiaru brać. Będę karmić jak przy pierwszym synu i żadnych poduszek nie potrzebowalam. Poza tym w szpitalu z obolalym kroczem i tak będę karmić na lezaco :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez spadam :-) kolacja zjedzona, pupa umyta :-) jutro nowy dzien..zadzwonie z rana do przychodni i dam znac!

KasiaKwiatek, Krysti, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja torba szpitalna wyglądała jak na miesięczny pobyt :P jak mój przychodził w odwiedziny to mu połowę dałam, żeby do domu zabrał bo nie potrzebne a miejsce na sali zajmowało :)

Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Brzuchatki :-)

Krysti lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooo dobiłam do końca :) Ale produkujecie.

Anka, do ciemnego brązu pasuje niebieski, taka błękitna laguna:). Jakbyś połączyła 2 przeciwległe ściany w takim właśnie kolorze z dwiema latte byłoby super, biorąc pod uwagę, że masz ciemne meble. :)
    Proponuję również wrzucić na ścianę nad łóżeczkiem coś (naklejkę, literki, obrazki w ramce) co będzie kontrastować ze ścianą, a będzie zawierało elementy białego, które ładnie nawiążą do bieli w łóżeczku. :) Czyli na niebieską ścianę dałabym coś w kolorze biały plus ciemny brąz i beż, a na latte: biały/ciemny brąz plus błękit. W zależności, gdzie stanie łóżeczko.

Taka moja propozycja dla chłopca. Brązy też ładnie współgrają z kolorem wrzosowym, ale to w przypadku dziewczęcego pokoju bardziej :)

Widzicie to? :)

Anka1501, Krysti, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chcę zamówić dżinsy z c&a ale nie wiem jaki rozmiar...czy 36 czy 38, moje z hm rozmiar 36 są ciasnawe... 38 brac?

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby wg tabeli 36, bo mam 93 w biodrach...

• haneczka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dżiny muszę mierzyć, bo nieraz w ramach jednego sklepu wchodzę w 34 a nieraz w 38 :) Zależy ile lajkry w danym modelu ;)

Ale zakładając, że mamy jeszcze z 5 kg przed sobą to polecam 38. Poza tym golf ciążowy w rozm 36 może już być za ciasny przy dużym brzuszku. Ja tak miałam w jednych z HMu i wzięłam 38 rozmiar dlatego

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mnie ciśnie ten pas w tych z hm ciazowy

• haneczka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały urządza dyskotekę w brzuchu :) Pewnie myśli, że śpię. A ja tu sobie z laptopikiem leżę i podglądam ;) huhu

mantissa, Krysti lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, nadrobiłam Was, a Wy w tym czasie poszłyście w kimono. :) A tak to do 1 w nocy piszą! To ja też idę spać. Tylko coś zjem, bo nie można tak na "pusty" żołądek. ;)
    Dobranoc

mantissa, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania u ciebie dyskoteka u mnie to samo spac nie idzie a ja jęcze bo tak wygina się Ignas w brzuchu az boli :/ cizes druga noc czuje nie bedzie przespana .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 00:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucha brzoskwin juz otwarta :D i bede siedziec bo nie zasne :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 03:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy zasnąć nie możecie a ja się właśnie obudziłam :/ no oczy jak 5 zł i nie ma spania! Chyba pójdę zrobić jakąś herbatkę i małe śniadanko...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk a ja myślałam, że pierwsza tu będę dzisiaj o 4.30 taki mnie skurcz złapał w łydce, że musiałam wstać z łóżka i go rozchodzić, no i już zasnąć nie mogłam.
    A tak w ogóle to witam się w 30 tc :-)

weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Fasia, Krysti, haneczka, Eweliśka, Bambi85, misia83, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz jestem :-) dlugo nie moglam usnac, do 1 bodajze..strsznie mnie plecy bolaly i dostalam zjebe ze zamiaat odpoczywac to sprzatalam caly dzien.. praiwe nic nie zrobilam bedac szczerym :-) duzo lazilam jedynie...z lozka juz ciezko wstac cholewka :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 2080 2081 2082 2083 2084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ