Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Bambi u mnie podobnie
ale jak to ja pewnie wezme duzo wiecej rzeczy, ktore pewnie mi sie nie przydadza
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Justinka wrote:Jak najbardziej końską można... pamiętam jak coś mi się podziało z ręką jakoś w październiku to w aptece tylko i wyłącznie tą maść mogli mi dać, na szczęście pomogło
Moja ginekolog mówiła, że nie można żadnych maści a tym bardziej konskiej. Teraz posmarowalam bo płakałam juz z bólu ale i tak nie pomogła -
Ja wole miec wiecej niz pozniej zalowac ze czegos nie wzielam
Uciekam spaac jutro na 10:20 wizyta u lekarza.. trzymajcie kciuki !! Bo to bardzo wazna wizyta dla mnieeh
Dobranoc :*Bambi85, Anka1501, weronika86, KasiaKwiatek, Krysti, Gosha, Eweliśka, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Łooo dobiłam do końca
Ale produkujecie.
Anka, do ciemnego brązu pasuje niebieski, taka błękitna laguna:). Jakbyś połączyła 2 przeciwległe ściany w takim właśnie kolorze z dwiema latte byłoby super, biorąc pod uwagę, że masz ciemne meble.
Proponuję również wrzucić na ścianę nad łóżeczkiem coś (naklejkę, literki, obrazki w ramce) co będzie kontrastować ze ścianą, a będzie zawierało elementy białego, które ładnie nawiążą do bieli w łóżeczku.Czyli na niebieską ścianę dałabym coś w kolorze biały plus ciemny brąz i beż, a na latte: biały/ciemny brąz plus błękit. W zależności, gdzie stanie łóżeczko.
Taka moja propozycja dla chłopca. Brązy też ładnie współgrają z kolorem wrzosowym, ale to w przypadku dziewczęcego pokoju bardziej
Widzicie to?
Anka1501, Krysti, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to dżiny muszę mierzyć, bo nieraz w ramach jednego sklepu wchodzę w 34 a nieraz w 38
Zależy ile lajkry w danym modelu
Ale zakładając, że mamy jeszcze z 5 kg przed sobą to polecam 38. Poza tym golf ciążowy w rozm 36 może już być za ciasny przy dużym brzuszku. Ja tak miałam w jednych z HMu i wzięłam 38 rozmiar dlatego
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adk a ja myślałam, że pierwsza tu będę dzisiaj o 4.30 taki mnie skurcz złapał w łydce, że musiałam wstać z łóżka i go rozchodzić, no i już zasnąć nie mogłam.
A tak w ogóle to witam się w 30 tcweronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Fasia, Krysti, haneczka, Eweliśka, Bambi85, misia83, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość