Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, ja też w nocy mało spalam. Alunia mnie kopala,aktywna jest ostatnio bardzo, chyba dużo ćwiczy paker mały :p nadal nie zamówiłam dżinsów bo nie wiem czy 36 czy 38
w biodrach mam 93 a wg tabeli ciazowe dżinsy 36 od 93 do 96 cm :p a rozmiar 38 od 96 do 99 i nie wiem...
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Gosia ale fajne! Dokładnie takie jak najbardziej lubię i w takich chodzę zwykle. Kurcze jak i gdzie je tu znaleźć?
nawet wczoraj je macałam hehe
A tak w ogóle to dzień dobry!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wszelakie wizyty, wyniki itp
U mnie dziś wyjątkowo niania na 5h wpadła więc luz na całego... odetchnę troszkę... bo po wczorajszych wieczornych spacerach po galerii jestem wykończona... a wczoraj tak kuło tam na dole i spojenie bolało ałć
Ja ostatnio mam spore problemy ze spaniem... najpierw długooo nie mogę zasnąć... a rano kompletnie nie mam siły wstać... nawet nie pomaga myśl co to będzie dopiero za nieprzespane noce przy małej... ale patrząc na jej aktywność 24-1 a później 6-7 to może nie będzie tak źleWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:23
haneczka lubi tę wiadomość
-
Hej ja juz wstalam po raz drugi
u mnie pierwsza pobudka razem z mężem o 6:30 a teraz druga
najsmiesniejsze jest to ze na dźwięk budziła najbardziej reaguje Wojtus i zaczyna mnie walić przez co maz nigdy do pracy nie zaspi
ja zaraz sniadanko filmik potem zrobię sobie male spa a na 17 do lekarza podejrzec małego juz nie mogę się doczekać
haneczka, Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Hej, ja też w nocy mało spalam. Alunia mnie kopala,aktywna jest ostatnio bardzo, chyba dużo ćwiczy paker mały :p nadal nie zamówiłam dżinsów bo nie wiem czy 36 czy 38
w biodrach mam 93 a wg tabeli ciazowe dżinsy 36 od 93 do 96 cm :p a rozmiar 38 od 96 do 99 i nie wiem...
-
Krysti wrote:Hania u ciebie dyskoteka u mnie to samo spac nie idzie a ja jęcze bo tak wygina się Ignas w brzuchu az boli
cizes druga noc czuje nie bedzie przespana .
BidulkaJa mam teraz z reguły 2 na 3 nieprzespane, więc już przywykłam.
Ale z rana nadrabiam. Wtedy śpi mi się najlepiej, chyba, że sąsiad wierci nad ranem lub uderza młotkiem w ścianę.
Mieszkam w nowym bloku, wszyscy się urządzają. Dobrze, że dzieci lubią takie odgłosy, bo nie darowałabym, jakby mi się budziło z płaczem co chwilę z powodu remontów.Krysti lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Wy zasnąć nie możecie a ja się właśnie obudziłam
no oczy jak 5 zł i nie ma spania! Chyba pójdę zrobić jakąś herbatkę i małe śniadanko...
Oby
Edit.
Ojej, widzę, że mamy dużo więcej bezsennych głodomorków.Współczuję. Mi czasami nad ranem pomaga ciepłe mleko z miodem i ciasteczko na spanie, bo żołądek oszukany. Ale z kolei w nocy nic mi nie pomaga. Potrafię leżeć 4 godziny bez sensu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:36
-
Gosha wrote:Dzień dobry!
RUDZIA daj znać jsk po wizycie! No w koncu LALI sie wybrała ns glukozę...WERONIKA czekamy na wiadomosci.
Ka spałam wyjątkowo dobrze, człowiek sie naczyta i teraz to sie boje spać na plecach, przysnę na chwile to jak sie budzę to nam wyrzuty... Bolą mnie biodra od spania na bokach, nie wiem czy to dlatego ze zawsze byłam tam szeroka i teraz skóra tluszcz na tyłku i Brzucholku ciągnie z bioder... Nie wiem...
A co jest nie tak w spaniu na pleckach?Ja tak lubię. Rano zawsze budzę się rozwalona na plecach z rękami do góry. Wtedy śpię jak zabita.
-
hwesta wrote:Hej, ja też w nocy mało spalam. Alunia mnie kopala,aktywna jest ostatnio bardzo, chyba dużo ćwiczy paker mały :p nadal nie zamówiłam dżinsów bo nie wiem czy 36 czy 38
Zamów dwie pary, przymierz i jedną odeślij -
Fasia wrote:Gosha mąż na 7 do pracy wiec jak wracalam to uznalam, że jak wrócę do domu to już mi się nie będzie chciało wychodzić znowu
Ręcznik nie duży, bo 70/70 ale za taka cene wcale nie będzie szkoda jak szybko zrobi się za mały)
DZIEN DOBRY tak w ogole...haneczka lubi tę wiadomość
-
Witam się na pustkowiu.
Zaraz całą stronę sama zadrukujęJadę na badania krwi i do neurologa.Dacie wiarę, że jestem jeszcze na czczo?
Dzisiaj wieczorem pierwsze zajęcia w szkole rodzenia.
Ola, miłego podglądania. No i miłego dzionka wszystkim mamomiwonka1077, Ola89, sylvia007, Angela89, Eweliśka, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A ja odwiozłam Gabi do przedszkola, ogarnęłam dom i rozpakowałam paczkę z allegro, bo już przyszła ta z kocykiem, a swoją drogą super ten kocykj taki milusi, gładziusi no i ma boską aplikację
Zjadłam przed chwilą śniadanie, bo mąż na mnie nakrzyczał, że mu dziecko głodzę i planuję poszukać jakiegoś sprzedawcy na allegro u którego mogłabym większość rzeczy typu butelki, smoczki itp. pozamawiać.
I DZIEWCZYNY JAK KTÓRAŚ WYBIERA SIĘ JESZCZE NA ZAKUPY TO MAM KUPON DO SMYKA -20% OD CEN WYPRZEDAŻOWYCH!!!
jak ktoś chętny, to oddam, bo to tylko na ten weekend, a ja się nie wybieram -
Fasia wrote:Iwonka jakieś tam rzeczy były na przecenie
Dziewczyn pomóżcie.. jjestem w C&A i chce kupic czapeczke ale nie wiem jaki rozmiar.. 50 lub 56.. one takie malenkieFasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka jakieś tam rzeczy były na przecenie
Dziewczyn pomóżcie.. jjestem w C&A i chce kupic czapeczke ale nie wiem jaki rozmiar.. 50 lub 56.. one takie malenkieFasia lubi tę wiadomość
-
Ja pytałam tydzień temu gin o położenie spania... mówię że na lewym nie bardzo się wysypiam, bo mi wiązadło ciągnie to powiedziała że jeszcze na tym etapie żebym spała jak mi wygodnie mogę na prawym, a nawet na plecach... tak więc śpię jak mi wygodnie
też wcześniej miałam schize że zaszkodzę dzidzi spaniem na plecach, więc unikałam, ale wiadomo przez sen się nie kontroluje...
haneczka lubi tę wiadomość