Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:A ja odwiozłam Gabi do przedszkola, ogarnęłam dom i rozpakowałam paczkę z allegro, bo już przyszła ta z kocykiem, a swoją drogą super ten kocykj taki milusi, gładziusi no i ma boską aplikację
Zjadłam przed chwilą śniadanie, bo mąż na mnie nakrzyczał, że mu dziecko głodzę i planuję poszukać jakiegoś sprzedawcy na allegro u którego mogłabym większość rzeczy typu butelki, smoczki itp. pozamawiać.
I DZIEWCZYNY JAK KTÓRAŚ WYBIERA SIĘ JESZCZE NA ZAKUPY TO MAM KUPON DO SMYKA -20% OD CEN WYPRZEDAŻOWYCH!!!
jak ktoś chętny, to oddam, bo to tylko na ten weekend, a ja się nie wybieram -
sylvia007 wrote:A ja odwiozłam Gabi do przedszkola, ogarnęłam dom i rozpakowałam paczkę z allegro, bo już przyszła ta z kocykiem, a swoją drogą super ten kocykj taki milusi, gładziusi no i ma boską aplikację
Zjadłam przed chwilą śniadanie, bo mąż na mnie nakrzyczał, że mu dziecko głodzę i planuję poszukać jakiegoś sprzedawcy na allegro u którego mogłabym większość rzeczy typu butelki, smoczki itp. pozamawiać.
I DZIEWCZYNY JAK KTÓRAŚ WYBIERA SIĘ JESZCZE NA ZAKUPY TO MAM KUPON DO SMYKA -20% OD CEN WYPRZEDAŻOWYCH!!!
jak ktoś chętny, to oddam, bo to tylko na ten weekend, a ja się nie wybieram
O ja ja chcejeśli można, bo na pewno się wybieram
muszę kupić prezent chrześniakowi a przy okazji może coś jeszcze wyhaczę dla swoich dzieciaczków
-
Justinka wrote:O ja ja chce
jeśli można, bo na pewno się wybieram
muszę kupić prezent chrześniakowi a przy okazji może coś jeszcze wyhaczę dla swoich dzieciaczków
Justinka lubi tę wiadomość
-
jak ktoś chętny, to oddam, bo to tylko na ten weekend, a ja się nie wybieram
Polecam sprzedawcę r_p77Sprawdzony i stosunkowo niedrogi
sylvia007, Justinka, Krysti lubią tę wiadomość
-
no i bylam w klinice i tak jak myslalam..bakteryjne zapalenie pochwy...tak myslalam, bo swedzi troche, uplawow brak...ale dostalam antybiotyk
czopki bez recepty nie pomogly na dlugo ostatnim razem..dobrze,ze zmusilam polozna,zeby wymaz zrobila, bo menda, na wszystko ma odpowiedz : W CIAZY TAK MOZE BYC PO PROSTU..gowno moze jak swedzi!
dostalam metronidazol czy cus podobnie sie nazywa...za godzinke pojde wybiore recepte..dostalam az dawke najwyzsza na 7 dni..400mg 3 razy dziennie. No nic trzeba zwalczyc bakterie! musze odbudowac jakos flore bakteryjna po antybiotyku, co moge uzywac?
na 26ego mam wizyte na szczepionke na krztusiec, dzisiaj nie zrobila, bo musze wyleczyc najpierw infekcje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:19
-
Jestem po wizycie.. bylam u innego lekarza na konsultacji.. rana sie nie goi, ale nie chcialam wam wczesniej znowu marudzic
Lekarz powiedzial ze mam sie zglosic w 36 tyg na cesarkena rane nic nie dal bo jest tam infekcja i pomoze tylko antybiotyk ktprego w ciazy nie mozna.. do tego mam grzyba;/ o ktorym wczesniej nikt mi nic nie powoedzial ;/ mam ograniczyc cukier..
Sprawdzil tetno Malej i serduszko i wszystko jest okej widzialam jaaaaa i jest teraz ulozona dupka do dolu -jednak
Jestem zla ale i szczwsliwa ze w koncu wiem cp i jak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:12
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no i bylam w klinice i tak jak myslalam..bakteryjne zapalenie pochwy...tak myslalam, bo swedzi troche, uplawow brak...ale dostalam antybiotyk
czopki bez recepty nie pomogly na dlugo ostatnim razem..dobrze,ze zmusilam polozna,zeby wymaz zrobila, bo menda, na wszystko ma odpowiedz : W CIAZY TAK MOZE BYC PO PROSTU..gowno moze jak swedzi!
dostalam metronidazol czy cus podobnie sie nazywa...za godzinke pojde wybiore recepte..dostalam az dawke najwyzsza na 7 dni..40mg 3 razy dziennie. No nic trzeba zwalczyc bakterie! musze odbudowac jakos flore bakteryjna po antybiotyku, co moge uzywac?
na 26ego mam wizyte na szczepionke na krztusiec, dzisiaj nie zrobila, bo musze wyleczyc najpierw infekcje.
Pij na dzień dobry dużo naturalnych jogurtów. Jak będziesz w aptece to weź coś osłonowego. Ja brałam trilac u nas.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Jestem po wizycie.. bylam u innego lekarza na konsultacji.. rana sie nie goi, ale nie chcialam wam wczesniej znowu marudzic
Lekarz powiedzial ze mam sie zglosic w 36 tyg na cesarkena rane nic nie dal bo jest tam infekcja i pomoze tylko antybiotyk ktprego w ciazy nie mozna.. do tego mam grzyba;/ o ktorym wczesniej nikt mi nic nie powoedzial ;/ mam ograniczyc cukier..
Sprawdzil tetno Malej i serduszko i wszystko jest okej widzialam jaaaaa i jest teraz ulozona dupka do dolu -jednak
Jestem zla ale i szczwsliwa ze w koncu wiem cp i jak..
Biedna, ale dobrze że wkońcu trafiłaś na ogarniętego lekarza. Cukier ogranicz bo przez niego grzyby się rozwijają. I masz o wszystkim pisać - to nie marudzenie !Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jestem po wizycie.. bylam u innego lekarza na konsultacji.. rana sie nie goi, ale nie chcialam wam wczesniej znowu marudzic
Jestem zla ale i szczwsliwa ze w koncu wiem cp i jak..), ale przynajmniej szybciej troszkę Sofijkę zobaczysz, a to jest plus
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Dziewczyny a czy te nasze dzieci po porodzie będą zachowywały sie jak w brzuchu? jak to jest? jak szaleje w nocy teraz to potem bedzie to samo czy to nie ma żadnego przełożenia?
-
Eweliśka wrote:Dziewczyny a czy te nasze dzieci po porodzie będą zachowywały sie jak w brzuchu? jak to jest? jak szaleje w nocy teraz to potem bedzie to samo czy to nie ma żadnego przełożenia?
-
aha no sliczny, faktycznie wrzucalas teraz sobie przypominam
a on ma tylko minki i ten material tak??? bo jestem na etapie poszukiwania cienkiego, zeby kolorami pasował do kremowego wózka... -
Eweliśka wrote:Dziewczyny a czy te nasze dzieci po porodzie będą zachowywały sie jak w brzuchu? jak to jest? jak szaleje w nocy teraz to potem bedzie to samo czy to nie ma żadnego przełożenia?
Pamiętajcie dziewczyny ze jest wiele sposób na zmienienie potem rytmu dnia dzidzi. Np po każdym porannym karmieniu spacer, w koncu w tym czasie nauczy sie spać jak bedzie godzinkę czy dwie w wózku, tak samo kąpiel tak działa, potem higiena chwilka gadania z mama, cyc i wiadomo ze musi iść spać...weronika86, Eweliśka, KasiaKwiatek, Rudzia, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:aha no sliczny, faktycznie wrzucalas teraz sobie przypominam
a on ma tylko minki i ten material tak??? bo jestem na etapie poszukiwania cienkiego, zeby kolorami pasował do kremowego wózka...iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
RUDZIA trzymaj sie :* marudzisz pisząc ze nie chciałaś nam marudzić... Przeciez wszyscy tu żyjemy takimi wlasnie informacjami. 36 tydzien... O matko toz to z a 7 tygodni!!! I ogranicz cukier na ta infekcje, i drożdże tez, najlepiej chlebki na zakwasie. Ja jak tylko zaczynam jesc zwykle pieczywo to tez mam te problemy
Edit. W zwiazku z tym ogranicz tez piwooo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:28
Angela89, weronika86, CzaryMary, iwonka1077, KasiaKwiatek, Rudzia, liloe, mantissa, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość