Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam w The Body Shop i kupilam sobie szampon i odzywke bananowa!! Boze jak pieknie pachnie!! Zaraz ide wyprobowac
I jakos przerazilam sie ze juz za 7 tyg moge zostac MAMA!!Krysti, KasiaKwiatek, weronika86, Fasia, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:O jaa weronika i tak to jest ufac lekarza! Ja tez juz mam dosc tych lekarzy!
No ja tez to uwielbiam co lekarz to inna opinia... A my jakbysmy się miały na tym znać ufa się lekarzowi a tu takie cos wychodzi...Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Bylam w The Body Shop i kupilam sobie szampon i odzywke bananowa!! Boze jak pieknie pachnie!! Zaraz ide wyprobowac
I jakos przerazilam sie ze juz za 7 tyg moge zostac MAMA!!
nie martw sie dasz rade, będziesz wspaniała mamą jak my wszystkie, zobaczysz
i będziesz córcię stroic w te wspaniałości co nakupowałaś, tylko dokup coś mniejszego bo moga byc za duże skoro masz wcześniej urodzić????a wagę dzidzi znasz czy nie podali ci???będziesz miala jeszcze jakieś usg???Rudzia, weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Bylam w The Body Shop i kupilam sobie szampon i odzywke bananowa!! Boze jak pieknie pachnie!! Zaraz ide wyprobowac
I jakos przerazilam sie ze juz za 7 tyg moge zostac MAMA!!
A ja znowu się nie mogę doczekać jak mały juz będzie na świecie
Rudzia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Iwona masz racje!! Nie pomyslalam o tym!! O jaa.. wagi nie znam bo tu niestety nie podaja tego
powiedzial mi tylko ze jest dupka w dol ulozona i sprawdzil tetno i bylo okej i widzialam jej dupke i kregoslup, serduszko i mozg
iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:nie martw sie dasz rade, będziesz wspaniała mamą jak my wszystkie, zobaczysz
i będziesz córcię stroic w te wspaniałości co nakupowałaś, tylko dokup coś mniejszego bo moga byc za duże skoro masz wcześniej urodzić????a wagę dzidzi znasz czy nie podali ci???będziesz miala jeszcze jakieś usg???
Niekoniecznie musi być mała ja się urodziłam tez miesiąc wczesniej a wazylam 3300 i byłam bardzo długaRudzia, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczęta:)
Ja już psiaka wyczesałam, posprzątałam, podłogi też już odkurzone:) Teraz idę nadrabiać ranne zaległości.
Pytanie do dziewczyn, które mają zwierzaki, czy Wasi pupile też się tak boją odkurzacza? Moja tak strasznie szczeka, że odkurzam jak mąż jest z nią na spacerze. Teraz jeszcze pół biedy, ale jak się młody pojawi to ja już nie odkurzę bo oba będą wyły:( -
Rudzia wiem że się zestresowałaś, ale w sumie patrząc z drugiej strony to strasznie Ci fajnie juz niedługo będziesz mieć dzidzię, wiesz kiedy noo i jest powód na nowe zamówienie w next:P bo chyba Sofijka będzię mniejsza troszkę jak 36 tydz
Rudzia, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
No tak to jest z tymi naszymi obawami ja myslalam irracjonalne ze ciąża to taki blogi stan bez nerwów w słodkim oczekiwaniu na maleństwo potem były starania żeby w ogóle w ta ciążę zajść a ciąża tez jedna wielka obawa czy to szyjka czy to wody czy to skurcze masakra
ale i tak lubię być w ciąży
iwonka1077, Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Z jednej strony sie ciesze ta cesarka bo wyciagna Malutka i bede wkoncu spokojna ze jest juz poza mna, bo tak to ciagle boje ze jej szkodze albo ze mpje dolegliwosci jej szkodza
musisz się jeszcze oswoić z tą myśla po prostu i będzie dobrze masz rodzine pomogą ci nie jesteś z tym sama na szzęścieRudzia lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:Cześć dziewczęta:)
Ja już psiaka wyczesałam, posprzątałam, podłogi też już odkurzone:) Teraz idę nadrabiać ranne zaległości.
Pytanie do dziewczyn, które mają zwierzaki, czy Wasi pupile też się tak boją odkurzacza? Moja tak strasznie szczeka, że odkurzam jak mąż jest z nią na spacerze. Teraz jeszcze pół biedy, ale jak się młody pojawi to ja już nie odkurzę bo oba będą wyły:(
Moja sunia owczarek niemiecki uwielbia odkurzacz i jak tylko widzi ze się odkurza to się kładzie i każe sobie futro odkurzac i potrafi tak godzinami
CzaryMary, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Cześć dziewczęta:)
Pytanie do dziewczyn, które mają zwierzaki, czy Wasi pupile też się tak boją odkurzacza? Moja tak strasznie szczeka, że odkurzam jak mąż jest z nią na spacerze. Teraz jeszcze pół biedy, ale jak się młody pojawi to ja już nie odkurzę bo oba będą wyły:(
moja córka na pocztaku nie zwracala uwagi jak odkurzacz chodził dopiero póżniej jej to przeszkadzalo, ale dzieci są różne wieć wyjdzie w praniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hello, wstalam, a ja dla odmiany ,mialam dobra i dluga noc, bo ostatnio tez roznie bywalo, glupie sny dalej no ale za dobrze byc nie moze. Dzisiaj pol nocy snila mi sie wisyta u ginekologa, ktory sie smial z kazdego mojego pytania, ale bylam zla w tym snie.
Rudzia - spokojnie, wiesz na czym stoisz , przez te pare tygodni dopniesz wszystko na ostatni guzik. Ja tak jak KasiaK mowi, wiedziec kiedy i o ktorej dla mnie to duuuzy plus. Bedzie dobrze zobaczysz.
WERA wlasnie tez mnie zdziwil ten metronidazol
SYWLWIA ja bym chciala, moze cos upoluje : ) , jesli jeszcze nikt mnie nie ubiegl .
Ijeszcze byl listonosz i przyniosl kolejne paczki z ciuszkami, znowu bede miala co ogladac pol dnia.
Chociaz dzisiaj musze sie troche ogarnac w koncu na wizytacje ide na 18, w moim tempie ostatnio to powinnnam zaczac juz teraz .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 11:43
Rudzia, CzaryMary lubią tę wiadomość