Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia chyba u siebie w fartlandi takie widziałam musze przemacac przyokazji, bo polarowe dwa mam to tylko cienki by się przydał,
Eweliśka nie jesteś sama moj tez szaleje po nocach, tylko się przebudzę i nawet się nie poruszę a to już kopie, ale glaszcze brzuch trochę i sie uklada lobuziak do spania i spokój
Aha wiecie jak się zdziwiłam dostalam juz ta przesylkę od tego uzytkownika okularki, robiłam zamówienie 14 wieczorem i juz dostałam :)szybko u mnie :)towar ok wszystko się zgadza możecie smialo brac a przescieradla ma fajne jersey brałam :)i niedrogie
Rudzia nie martw się przynajmniej już wiesz na czym stoisz, juz mało ci zostało do porodu w takim razie, pewnie pierwsza z nas urodziszWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:30
sylvia007, CzaryMary, Eweliśka, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Pij na dzień dobry dużo naturalnych jogurtów. Jak będziesz w aptece to weź coś osłonowego. Ja brałam trilac u nas.
-
Gosha wrote:RUDZIA trzymaj sie :* marudzisz pisząc ze nie chciałaś nam marudzić... Przeciez wszyscy tu żyjemy takimi wlasnie informacjami. 36 tydzien... O matko toz to z a 7 tygodni!!! I ogranicz cukier na ta infekcje, i drożdże tez, najlepiej chlebki na zakwasie. Ja jak tylko zaczynam jesc zwykle pieczywo to tez mam te problemy
Edit. W zwiazku z tym ogranicz tez piwooo!Gosha lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Czytałam ostatnio ze od około 30 tyg dziec zaczyna układać sobie rytm spania itp czyli teoretycznie od tego czasu mozna obserwować i liczyć sie z tym ze tak bedzie po porodzie.
Pamiętajcie dziewczyny ze jest wiele sposób na zmienienie potem rytmu dnia dzidzi. Np po każdym porannym karmieniu spacer, w koncu w tym czasie nauczy sie spać jak bedzie godzinkę czy dwie w wózku, tak samo kąpiel tak działa, potem higiena chwilka gadania z mama, cyc i wiadomo ze musi iść spać...Ale wszystkim tu obecnym i sobie też
życzę, żeby nasze bobaski spały nieco więcej!!!
-
Rudzia będzie dobrze! Najważniejsze, że wiesz na czym stoisz
Jedynie zastanawia mnie dlaczego już w 36tyg cesarka hmmm przeważnie robią w 38 a nie wcześniej... ale tam pewnie mają inne zwyczaje
Dla mnie przerażające w cesarce jest to że znana jest data i godzina hehezobaczymy czy i ja będę miała cs czy jednak uda się sn co bardzo bym chciała
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej żabki
Wyspane?
Ja niestety 4 noc z rzędu mam zarwana ze wzgledu na alergie
Cudna pogoda u nas. Bardzo wiosennie. Ahhhh juz nie mogę się doczekac spacerkow z maluszkiem.
Dzisiaj wieczorem mamy pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia. Jestem bardzo ciekawa jak będą wyglądały. -
nick nieaktualnyRudzia jak dziewczyny piszą, dobrze że wreszcie masz konkretną diagnozę. Nie wiem cxy chciałaś cesarkę, ale ja tam uważam, że właśnie to, że dokładnie znasz termin wiesz kiedy masz byc ready jest najlepsze
36 tydzień to już donoszona ciąża, a on pewnie chce Ciebie leczyć jak najszybciej.
I pisz o wszystkim, przecież o to tu chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:44
sylvia007, Rudzia, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Mary zdaj relacje co i jak po szkole
U mnie też świeci słonce dzisiaj, juz bym chciała kwiecien
Oczywiscie:-) nagram filmik z całych 3 godzinnych zajęć i Wam zapodam
Opowiem pewnie jutro bo zajęcia trwają do 21.
I znowu dysproporcja co do płci... Minionej doby w 'moim szpitalu' na świat przyszło 7 dziewczynek i 11 chłopcówWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:53
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Napisz do niego @ to Ci sprzeda poza allegro.
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Sylvia - mam taki sam kocyk z baby ono:-) z ta różnica ze jest w chłopięcych kolorach
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Jesli chodzi o cesarke to nie chcialam jej.. wolalabym naturalnie ale z ta rana ktora mam nie wyobrazam sobie tego..a ze w 36 ttg cesarka to dlatego zeby zrobic to jak najszybciej. Ale ciesze sie ze wlasnie wiem co i jak..
iwonka1077, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość