Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaB a wiesz że nie wiem jakie ma wymiary? chyba takie standardowe coś około 50cm długości, nie bardzo mi teraz szeleścić i z metrem ganiać
MANTSA no bez przesady, ten styropianek(a może to silikon bo nie macałam w środku;PP) wcale nie szeleści, a jeśli już to bardzo delikatnie i na pewno nie przeszkadza w karmieniu i nie zakłuca spokoju dziecka:)
powiem wam że mi się bardzo przydał, jasiek nie zdał roli bo nie utrzymywał dzidzia, nie dość że miałam duże ciężkie piersi to się garbiłam a ten rogal pieknie utrzymywał mi młodą wyżej no i ręce miałam praktycznie wolne:) mogłam ją głaskać, poprawiać i takie tam:) tak że akurat moje osobiste odczucia są na plus używania rogala:)
ale Mantissa dobrze mówi, jak ktoś ma rogala do spania to jego się potem do karmienia wykorzystuje:)Krysti lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:KasiaB a wiesz że nie wiem jakie ma wymiary? chyba takie standardowe coś około 50cm długości, nie bardzo mi teraz szeleścić i z metrem ganiać
MANTSA no bez przesady, ten styropianek(a może to silikon bo nie macałam w środku;PP) wcale nie szeleści, a jeśli już to bardzo delikatnie i na pewno nie przeszkadza w karmieniu i nie zakłuca spokoju dziecka:)
powiem wam że mi się bardzo przydał, jasiek nie zdał roli bo nie utrzymywał dzidzia, nie dość że miałam duże ciężkie piersi to się garbiłam a ten rogal pieknie utrzymywał mi młodą wyżej no i ręce miałam praktycznie wolne:) mogłam ją głaskać, poprawiać i takie tam:) tak że akurat moje osobiste odczucia są na plus używania rogala:)
ale Mantissa dobrze mówi, jak ktoś ma rogala do spania to jego się potem do karmienia wykorzystuje:)) widzę, że one wszystkie mniej więcej takie same
-
nick nieaktualny
-
Ania - 1oo lat!
Ja 21 marca skończę 30 lat buuuchciałam drugą dzidzię przed 30-stką ale chyba mi się nie uda
chociaż kto wie... z terminem na 5.04... No i będą dwa barany w domu
na dodatek baby hehe mąż skorpion a syn waga... oj będzie się działo
Mam pytanie do dziewczyn które zamawiały u Natalii w końcu mam fundusze na zamówienie... ona ma jakiś wzornik materiałów? albo sklep z którego zamawia i można tam sobie wybrać? Czy może jak prześlę jej fotę o jaki mi chodzi to zamówi? Wolałabym zamówić wszystko u jednej osoby, a nie dzielić. Z góry dzięki za podpowiedz!AA i jeszcze ile liczyła za ochraniacz na łóżeczko 180x30 cm?
Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justinka ja zamawiam wszystko u Natali:) jak jej wyślesz zdjęcie co Cię interesuje to ona Ci powie czy ma materiał na stanie czy ewentualnie zamówi, powiem Ci że kilka które mi się podobały niestety już były nie do zamówienia ale nie ma się co dziwić, pewnie co jakiś czas partie się zmieniają, a ile za ochraniacz? jeju nie wiem:) najlepiej jej zapytać, bo zalezy to jaki długi będzie, oraz z jakich materiałów:) mój był droższy bo będzie miał minky od środka:)
Justinka lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:KasiaB a wiesz że nie wiem jakie ma wymiary? chyba takie standardowe coś około 50cm długości, nie bardzo mi teraz szeleścić i z metrem ganiać
ale Mantissa dobrze mówi, jak ktoś ma rogala do spania to jego się potem do karmienia wykorzystuje:)
Ja tylko mówię, co czytałam na forach jak robiłam research, kiedy szukałam prezentu.
-
nick nieaktualny