Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idę zaraz... Muszę troche ze starszakiem moim popracować. Tydzien temu wprowadziliśmy mu nowa metodę komunikacji PECS, moze znacie. Trzeba poćwiczyć w domku troszkę, a on taki niechętny po szkole
mama ma lenia nie robiąc nic cały dzień a co dopiero dziecko jak cały dzień w szkole...
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo wszystkie kwietniowki to jedna rodzina. Starsza czy mlodsza ,MlodaDama czy Krystyna.... Hej hej bawmy się, hej hej smiejmy się. I everybody klaszcza w ręce.
Uuuu az dziecię mi się roztanczylo
Edit. Krystyna to tak żeby mi się rymowalo tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 18:59
KasiaKwiatek, Gosha, Krysti, hwesta, Fasia, liwi, Rudzia, Eweliśka, Bambi85, Ida, sylvia007, weronika86, ziolko, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Krysti to urosłaś co?
ja mam 12 kg na + dziś mnie zważyła w przychodni na tej wadze co zawsze. Myślałam, że będzie więcej niż 13 więc uff
KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Idę zaraz... Muszę troche ze starszakiem moim popracować. Tydzien temu wprowadziliśmy mu nowa metodę komunikacji PECS, moze znacie. Trzeba poćwiczyć w domku troszkę, a on taki niechętny po szkole
mama ma lenia nie robiąc nic cały dzień a co dopiero dziecko jak cały dzień w szkole...
Nie wiem co to jest ale zaraz przeczytamGosha lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Gosha podziwiam. Dużo pracy wkładacie ale to super. Zupełnie inny start w życie
zwykła przeciętna mamusia, większość by robiła to co ja
Tak myśle
Ale dziękuje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 19:04
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heh Mimka mojemu tez sie bardzo te suwaczki podobaja, jak tu czasem mi przez ramie zaglada. Ale jakos ostatnio mam pecha bo jak tu szpieguje to albo golenie bobra albo anal ; ) .A i czesto pyta co tam Fasia pisze- jakos zapamietal : P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 19:35
Fasia, mimka84, KasiaKwiatek, mantissa, Gosha, weronika86, ziolko lubią tę wiadomość