Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogole jwstem wsciekla na tej szpital do ktorego chodzilam !! W grudniu bylam u nich 2 razy i nikt mi nie powiedzial ze mam jakad infekcje grzyba czy cos!!
na szczescie nie mialam zamiaru rodzic w tym szpitalu !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiec bede brala tw globulki ale mowie Wam stracilam calkowicie zaufanie do lekarzy ! Jak tak mozna kombinowac.. ja jestem w ciazy i wlasciwie od 12 tyg ciazy ciagle boje sie o Mala ..i wszystko przez niby maly zabieg bo ktorym mialo byc dobrze a sie porobilo jeszcze gorzej ;(
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTego grzyba też lecz, trzeba. A ranę po porodzie wyleczą. Dlatego chcą Ci cesarkę tak szybko robić żeby leczyć. I dobrze, wreszcie poważne decyzje i się Tobą zajęli. A dziecko w 36 tygodniu już jest dojrzałe i samodzielne, nie bój się
weronika86, Rudzia lubią tę wiadomość
-
rudzia a przemywasz to czyms? masz jakis pkgn specjalny? moze rumianek by zalagodzil? mi globulki na grzyba nie pomogly..tzn 2 tyg po nich mialam spokoj ale wrocilo, dostalam teraz antybotyk...juz przestalo w sumie swedziec z czego sie ciesze, tylko sluzu sporo jak nigdy...kasia kwiatek to chlopina zabalowal
chiciaz zarcie z tego masz
hahah a ja dzisiaj 79 dni do porodu noe wiem dlaczego na suwaku nadal 80...zaczynam panikowac
jedno pranko wyschlo...dzisiaj przed wyjsciem do pracy wrzuce drugie a po pracy bede prasowac jesli bede sie dobrze czuc... w nocy przy wstawaniu rozpierala mnie ta kosc przy wzgorku lonowym..tam gdzie sie wzgorek konczy a wargulce zaczynaja..czy to spojenie? troche bolalo ale przez noc ustalo...mi sie wydaje,ze urodze wczesniej niz 8my kwiecien choc wolalabym jednak w terminie bo duzo do roboty zostalo....fasia chyba faktycznie poleciala z mezem..fasia odezwij sie! rudzia spokojnie, juz jestesmy tak daleko, jeszcze troszke i beda mogli ci podac mocniejsze leki..swoja droga strasznie dlugo to sie cholerstwo babrze nie?
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Weronika mi lekarz kazal myc to plynem do higieny intymnej co robie od zawsze i po myciu dokladnie wysuszuc i nasmarowac tam wszystko oliwka dla dzieci no i raz w tyg te globulki
.
Mowil ze nic innego dac mi nie moze ... -
nick nieaktualny
-
Tak ale jak czytalam o tym to oczywiscie nie zswsze i nie kazdy ale dzidzia MOZE miec problemy z oddychaniem i jedzeniem.. i tu w Szwecji duzo bylo takich sytuacji.. no wiem ze moze urodzic sie bez problemow ale moze tez jakies miec.. dopoki sie nie urodzi ciagle bede sie martwic..to pewne..
-
mantissa wrote:Dziewczyny, co poradzić na skurcze nóg? Biorą mnie takie kilka razy dziennie w prawej nodze od pachwiny aż do łydki. Tragedia.
Magnez biorę.
Miało być cytuj...
Ja też miałam skurcze i lekarz zalecił branie 2 tabletek magnezu po każdym posiłku. Po kilku dniach skurcze minęły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 12:27
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
Ulka84 wrote:Miało być cytuj...
Ja też miałam skurcze i lekarz zalecił branie 2 tabletek magnezu po każdym posiłku. Po kilku dniach skurcze minęły.
No właśnie ja magnez już biorę od jakiegoś tygodnia. Mam nadzieję, że przejdzie. Na razie instynktownie staram się ograniczać poruszanie, bo się ciągle boję, że mnie złapie. -
Dziewczyny ratunku - mam problem z kurzajkami
zrobiła mi się jedna na stopie ale że w ciąży nic nie wolno to jej odpuściłam... dzisiaj patrzę a ja mam kolejne 2 tylko takie malutkie ledwo wyczuwalne
Co zrobić?
Ratujcie! Myślałam żeby zamrozić takim aptecznym azotem ale na ulotce jest napisane..."niewskazane dla kobiet w ciąży i karmiących piersią"
Czy takie kurzajki/brodawki mogą być niebezpieczne dla dziecka? -
Nie mam pojęcia, ale kurcze aż mi się nie chce wierzyć, że taki azot mógłby jakoś wpłynąć na dziecko. Oni serio się już wszystkim zabezpieczają. Może w aptece zapytaj? Bo kurzajki się roznoszą przez dotyk, więc będzie ich tylko więcej. ;/
-
Praktycznie na każdym produkcie pisza ze nie dla kobiet w ciąży albo ze niewskazany bo musiałby być specjalnie badany do się nie opłaca koncernom i wola napisać na opakowaniu ze niewskazane. Najlepiej się zapytać położnej lub lekarza tak dla pewności