Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyProszę bardzo
To jest opcja na w miarę ciepłą pogodę. Jak będzie zimno to założę cieplejszego pajacaliloe, misia83, sylvia007, shimmer_lip, hwesta, iwonka1077, weronika86, MartaAlvi, Krysti, Robotka1, Gosha, Ewelcia, Angela89, KasiaKwiatek, Fasia, Lali, Justinka, Eweliśka, Ida, Rudzia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liloe, wybrałam dokładnie tę (LennyLamb, 4,6 m, 100% bawełna), tyle że w rozmiarze M:
http://pl.lennylamb.com/products/show/310_chusta-do-noszenia-dzieci-tkana-splotem-sko%C5%9Bno-krzy%C5%BCowym-bawe%C5%82na---piaskowa-dolina---rozmiar-l
Kobitka ma mi jeszcze przywieźć tą z bambusem, żebym sobie mogła pomacać.\ ale jestem teraz nastawiona na czystą bawełnę.
KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
Cześć laski
Koszmarów nie było, hello kitty jest spoko
Mary cudaśne te Twoje rzeczy!A fota zestawu na wyjście jest megaplanuje tak zostawić wszystko mężowi przed wyjazdem na porodówkę
Robotka cudny brzuńcioi zazdraszczam takiej karnacji!
weronika86, Robotka1, CzaryMary, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
ja w luthm zabietam sie za zakup chust, mon malzu bedzie chuscil hahah ja juz sie nie moge doczekac, nawet porod mi nie straszny na dzien dzisiejszy
u nas w anglii zaczyna cos sie dziac zlego, mamy czerwony alarm terrorystyczny i zydowskie rodziny pod ochrona...trzeba sie wyprowadzic tam gdzie bezpiecznie bedzie...bo w mienscu gdzie mieszkamy strach sie przyznac co do religii, ale gmina wie..troche mnie to przeraza...problemow nie dotyczy anglimow czy innych nacji wzgledem zydow tylko chodzi niestety o muzulmanow w uk...boja sie powtorki z francji...atmosfera nie fajna.
-
Kurczę, ja też chce taką chustę! Wczoraj po Waszych wpisach o niej poczytałam trochę czy w mojej okolicy znalazł by się ktoś kto by mnie nauczył co i jak - jakieś warsztaty co coś. I co? Okazało się, że kobitka zajmująca się warsztatami, klubem kangura itp jest właśnie z Gliwic! To chyba jakiś znak
Dziewczyny, a Wy piszecie, że właśnie ktoś do Was przyjeżdża pokazać Wam co i jak. Ile płacicie za coś takiego jeśli można wiedzieć? U mnie taki indywidualne spotkanie w domu klienta kosztuje 90zł/ 1,5-2h.
Ciekawe co mój mąż na to wgl, jeszcze mu nie marudziłam
Taka chusta w sume byłaby spoko alternatywą na szybki spacer z pieskiem.
Wercia, współczuję tej napiętnej sytuacjiMam nadzieję, że jednak spokój tam u Was będzie, a najlepiej wynoście się do tego domeczku nowego już
weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:W czapie chodzę mówisz sama wata tylko?no spróbuję co mi szkodzi
Nie zatykaj tego ucha! ja miałam to samo, niedawno miałam wizytę u laryngologa i w żadnym wypadku nic do ucha nie wtykaj! audispray to gowno, zaraz Ci napisze nazwę sprayu jaką poleca lekarz. -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Robotka brzunio piękny:) a jaka Ty opalona jesteś !
dzięki:) ale moja opalenizna to głównie zasługa systematyczności picia soku marchewkowego od początku ciąży:)
SHIMMER biedulko od czego Ci tak nie dobrze???
CZARYMARY cudne zdjęcia wrzuciłaśzajebiste te rzeczy:D
WERA boicie się? czy raczej was to nie dotyczy??
pamiętam jak byłam w UK jak były te bomby podkładane w metrach....
wracałam z nocnej zmiany i jechałam na stację Kings Cross do metra i nagle autobus się przed metrem zatrzymał, światła zgasły i ogłoszono że na tej stacji właśnie wybuchła bomba...parę minut i mnie też by zmiotła....zasięgu nie było w telefonach do późnych godzin popołudniowych, (ja oczywiście odsypiałam w domu) ale moi rodzice jak się w końcu do mnie dodzwonili to przeżywali piekło bo wiedzieli że moja praca to głónie poruszanie się metrem po całym Londynie w ciągu dnia.....
za dużo tam nacji się miesza a muzłumanów to powinni wyzabijać wszystkich - dla zasady! niecierpię ich.
MARTA ja też planuję zostawić wszystko mężowi ale może nie w formie zdjęcia a już spakowanej torby:D
RUDZIA słońce jak się czujesz???
ja odkryłam dlaczego nie mogę spać w nocy. wszystko się zaczyna jak nam młoda do łóżka w nocy przyłazi, odkopuje się, wierci....dziś jak przyszła to ją odprowadziłam z powrotem:)
właśnie wypiłam kawę jak większość z was:) rozpuszczalną z mlekiem cynamonem i połową łyżeczki cukru trzcinowego:) bo ogólnie nie słodzępyszna:D
-
nick nieaktualnyShimmer - co się dzieje? skąd to fatalne samopoczucie
werka - współczuję Ci bardzo takiej napiętej sytuacji. Strasznie się boję wszelkich takich akcjiprzeprowadzajcie się czym prędzej!
Marta - no właśnie, dla małża juz przygotowałam to wszystko. Załamuje mnie ten człowiek! Nic nie kuma. Podpaski to dla niego waciki, podkłady do pieluchy... Muszę się za niego wziąćAnka1501, MartaAlvi, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak przytkalam ucho to mi przeszlo bo szumialo mi jak transformator elektryczny:) gdyby mnie nie pomoglo tez bym tu do kliniki kolo mojego domu poszla ,tu klinke mam pod nosem tylko od uszôw .To tak jak kobitki piszecie bym wyplukala sobie ,choc niewiem czy nie pojde sprawdzic uszôw moze woskowina jest jakaś a patyczkiem co tam wyciàgnie czlowiek jak to upycha .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:57
-
shimmer_lip wrote:Od ciąży
rzygałam do końca 18tc ale mdłości mnie nigdy nie opuściły
Krysti toś Ty jeszcze nie kupiła sokowirówki??myślałam że już dawno masz:)
-
Robotka1 wrote:dzięki:) ale moja opalenizna to głównie zasługa systematyczności picia soku marchewkowego od początku ciąży:)
SHIMMER biedulko od czego Ci tak nie dobrze???
CZARYMARY cudne zdjęcia wrzuciłaśzajebiste te rzeczy:D
WERA boicie się? czy raczej was to nie dotyczy??
pamiętam jak byłam w UK jak były te bomby podkładane w metrach....
wracałam z nocnej zmiany i jechałam na stację Kings Cross do metra i nagle autobus się przed metrem zatrzymał, światła zgasły i ogłoszono że na tej stacji właśnie wybuchła bomba...parę minut i mnie też by zmiotła....zasięgu nie było w telefonach do późnych godzin popołudniowych, (ja oczywiście odsypiałam w domu) ale moi rodzice jak się w końcu do mnie dodzwonili to przeżywali piekło bo wiedzieli że moja praca to głónie poruszanie się metrem po całym Londynie w ciągu dnia.....
za dużo tam nacji się miesza a muzłumanów to powinni wyzabijać wszystkich - dla zasady! niecierpię ich.
MARTA ja też planuję zostawić wszystko mężowi ale może nie w formie zdjęcia a już spakowanej torby:D
RUDZIA słońce jak się czujesz???
ja odkryłam dlaczego nie mogę spać w nocy. wszystko się zaczyna jak nam młoda do łóżka w nocy przyłazi, odkopuje się, wierci....dziś jak przyszła to ją odprowadziłam z powrotem:)
właśnie wypiłam kawę jak większość z was:) rozpuszczalną z mlekiem cynamonem i połową łyżeczki cukru trzcinowego:) bo ogólnie nie słodzępyszna:D
haha bez duzego nosa tylko hahah zarcik
teraz nawet wlasciciel domu wnktorym mieszkamy jest muzulmaninem..na szczescie nie wie... dlatego mamy cisnienie aby sie przeniesc bo bede sie bala o dzieci. w miasteczku do ktorego sie przenosimy nie ma ani jednego muzulmanina i anglicy nie pozwalaja sie im osiedlac...ostatnio mialam polke w studiu, katoliczke ktora musiala policja eskortowac do nowego domu bo rzucali w nia i w dzieci kamieniami! ja jestem zbyt bojowa, nie pozwolilabym na cos takiego, zatluklabym golymi rekoma!
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ło jeju no to nie zazdroszczę, moja mama tak miała z najmłodszą siostrą do końća ciąży. pocieszające jest to że po porodzie wszystko przechodzi:*
Krysti toś Ty jeszcze nie kupiła sokowirówki??myślałam że już dawno masz:)
ale dzis kupie to się pochwale
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Iwonka mój lekarz u którego byłam zapisał mi Vaxol -spray. Ponoć najlepiej pozbywa się korków w uszach. Inne spraye są dobre jak z uchem nie ma problemu, tylko żeby wyczyścic. Żadnych wat, patyczkow i nic z tych rzeczy bo zrobi się infekcja jak Liloe pisze
ja dostałam skierowanie od ginekolog i mi napisała na nim, że zapalenie i silny ból, żeby jak najszybciej mnie przyjęli. W trybie przyspieszonym czekałam 3tygodnie
liloe, iwonka1077 lubią tę wiadomość