X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę bardzo :)

cc9ffba2cbb9d0b3med.jpg

682c44ded2238c20med.jpg

To jest opcja na w miarę ciepłą pogodę. Jak będzie zimno to założę cieplejszego pajaca :)

liloe, misia83, sylvia007, shimmer_lip, hwesta, iwonka1077, weronika86, MartaAlvi, Krysti, Robotka1, Gosha, Ewelcia, Angela89, KasiaKwiatek, Fasia, Lali, Justinka, Eweliśka, Ida, Rudzia, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:21

• misia83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe, wybrałam dokładnie tę (LennyLamb, 4,6 m, 100% bawełna), tyle że w rozmiarze M:
    http://pl.lennylamb.com/products/show/310_chusta-do-noszenia-dzieci-tkana-splotem-sko%C5%9Bno-krzy%C5%BCowym-bawe%C5%82na---piaskowa-dolina---rozmiar-l

Kobitka ma mi jeszcze przywieźć tą z bambusem, żebym sobie mogła pomacać.\ ale jestem teraz nastawiona na czystą bawełnę.

KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ponad 40 stron do przeczytania. Zaszalałyście, a ja teraz biedna pół dnia spędzę żeby doczytać:(

weronika86 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wszystko śliczne :)

A u mnie pogorszenie sytuacji bo niedobrze mi od samego rana :( już nic mi się nie chce :( marzę o jednym dniu normalnego samopoczucia :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :) Koszmarów nie było, hello kitty jest spoko :D

Mary cudaśne te Twoje rzeczy!A fota zestawu na wyjście jest mega :D planuje tak zostawić wszystko mężowi przed wyjazdem na porodówkę :P

Robotka cudny brzuńcio :) i zazdraszczam takiej karnacji!

weronika86, Robotka1, CzaryMary, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w luthm zabietam sie za zakup chust, mon malzu bedzie chuscil hahah ja juz sie nie moge doczekac, nawet porod mi nie straszny na dzien dzisiejszy :-) u nas w anglii zaczyna cos sie dziac zlego, mamy czerwony alarm terrorystyczny i zydowskie rodziny pod ochrona...trzeba sie wyprowadzic tam gdzie bezpiecznie bedzie...bo w mienscu gdzie mieszkamy strach sie przyznac co do religii, ale gmina wie..troche mnie to przeraza...problemow nie dotyczy anglimow czy innych nacji wzgledem zydow tylko chodzi niestety o muzulmanow w uk...boja sie powtorki z francji...atmosfera nie fajna.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, ja też chce taką chustę! Wczoraj po Waszych wpisach o niej poczytałam trochę czy w mojej okolicy znalazł by się ktoś kto by mnie nauczył co i jak - jakieś warsztaty co coś. I co? Okazało się, że kobitka zajmująca się warsztatami, klubem kangura itp jest właśnie z Gliwic! To chyba jakiś znak :D
    Dziewczyny, a Wy piszecie, że właśnie ktoś do Was przyjeżdża pokazać Wam co i jak. Ile płacicie za coś takiego jeśli można wiedzieć? U mnie taki indywidualne spotkanie w domu klienta kosztuje 90zł/ 1,5-2h.
    Ciekawe co mój mąż na to wgl, jeszcze mu nie marudziłam :P
    Taka chusta w sume byłaby spoko alternatywą na szybki spacer z pieskiem.

Wercia, współczuję tej napiętnej sytuacji :( Mam nadzieję, że jednak spokój tam u Was będzie, a najlepiej wynoście się do tego domeczku nowego już :D

weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali trzymam kciuki za wizyte <3

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka piękny brzuszek <3

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    W czapie chodzę mówisz sama wata tylko?no spróbuję co mi szkodzi :)

Nie zatykaj tego ucha! ja miałam to samo, niedawno miałam wizytę u laryngologa i w żadnym wypadku nic do ucha nie wtykaj! audispray to gowno, zaraz Ci napisze nazwę sprayu jaką poleca lekarz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz wstaje i lece po sokowirôwkę ,upatrzylam sobie bede mogla pic sok w koncu z marchewki :) wyciskarke mam ale do samych cytrusôw a to nie to samo :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Robotka brzunio piękny:) a jaka Ty opalona jesteś !

dzięki:) ale moja opalenizna to głównie zasługa systematyczności picia soku marchewkowego od początku ciąży:)

SHIMMER biedulko od czego Ci tak nie dobrze???

CZARYMARY cudne zdjęcia wrzuciłaś:) zajebiste te rzeczy:D

WERA boicie się? czy raczej was to nie dotyczy??
    pamiętam jak byłam w UK jak były te bomby podkładane w metrach....
    wracałam z nocnej zmiany i jechałam na stację Kings Cross do metra i nagle autobus się przed metrem zatrzymał, światła zgasły i ogłoszono że na tej stacji właśnie wybuchła bomba...parę minut i mnie też by zmiotła....zasięgu nie było w telefonach do późnych godzin popołudniowych, (ja oczywiście odsypiałam w domu) ale moi rodzice jak się w końcu do mnie dodzwonili to przeżywali piekło bo wiedzieli że moja praca to głónie poruszanie się metrem po całym Londynie w ciągu dnia.....
    za dużo tam nacji się miesza a muzłumanów to powinni wyzabijać wszystkich - dla zasady! niecierpię ich.

MARTA ja też planuję zostawić wszystko mężowi ale może nie w formie zdjęcia a już spakowanej torby:D

RUDZIA słońce jak się czujesz???

ja odkryłam dlaczego nie mogę spać w nocy. wszystko się zaczyna jak nam młoda do łóżka w nocy przyłazi, odkopuje się, wierci....dziś jak przyszła to ją odprowadziłam z powrotem:)

właśnie wypiłam kawę jak większość z was:) rozpuszczalną z mlekiem cynamonem i połową łyżeczki cukru trzcinowego:) bo ogólnie nie słodzę:) pyszna:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer - co się dzieje? skąd to fatalne samopoczucie

werka - współczuję Ci bardzo takiej napiętej sytuacji. Strasznie się boję wszelkich takich akcji :( przeprowadzajcie się czym prędzej!

Marta - no właśnie, dla małża juz przygotowałam to wszystko. Załamuje mnie ten człowiek! Nic nie kuma. Podpaski to dla niego waciki, podkłady do pieluchy... Muszę się za niego wziąć ;)

Anka1501, MartaAlvi, Gosha lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Od ciąży :( rzygałam do końca 18tc ale mdłości mnie nigdy nie opuściły :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:55

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak przytkalam ucho to mi przeszlo bo szumialo mi jak transformator elektryczny:) gdyby mnie nie pomoglo tez bym tu do kliniki kolo mojego domu poszla ,tu klinke mam pod nosem tylko od uszôw .To tak jak kobitki piszecie bym wyplukala sobie ,choc niewiem czy nie pojde sprawdzic uszôw moze woskowina jest jakaś a patyczkiem co tam wyciàgnie czlowiek jak to upycha .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:57

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Od ciąży :( rzygałam do końca 18tc ale mdłości mnie nigdy nie opuściły :(
    ło jeju no to nie zazdroszczę, moja mama tak miała z najmłodszą siostrą do końća ciąży. pocieszające jest to że po porodzie wszystko przechodzi:*

Krysti toś Ty jeszcze nie kupiła sokowirówki??:) myślałam że już dawno masz:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dzięki:) ale moja opalenizna to głównie zasługa systematyczności picia soku marchewkowego od początku ciąży:)

CZARYMARY cudne zdjęcia wrzuciłaś:) zajebiste te rzeczy:D

WERA boicie się? czy raczej was to nie dotyczy??
    pamiętam jak byłam w UK jak były te bomby podkładane w metrach....
    wracałam z nocnej zmiany i jechałam na stację Kings Cross do metra i nagle autobus się przed metrem zatrzymał, światła zgasły i ogłoszono że na tej stacji właśnie wybuchła bomba...parę minut i mnie też by zmiotła....zasięgu nie było w telefonach do późnych godzin popołudniowych, (ja oczywiście odsypiałam w domu) ale moi rodzice jak się w końcu do mnie dodzwonili to przeżywali piekło bo wiedzieli że moja praca to głónie poruszanie się metrem po całym Londynie w ciągu dnia.....
    za dużo tam nacji się miesza a muzłumanów to powinni wyzabijać wszystkich - dla zasady! niecierpię ich.

MARTA ja też planuję zostawić wszystko mężowi ale może nie w formie zdjęcia a już spakowanej torby:D

RUDZIA słońce jak się czujesz???

ja odkryłam dlaczego nie mogę spać w nocy. wszystko się zaczyna jak nam młoda do łóżka w nocy przyłazi, odkopuje się, wierci....dziś jak przyszła to ją odprowadziłam z powrotem:)

właśnie wypiłam kawę jak większość z was:) rozpuszczalną z mlekiem cynamonem i połową łyżeczki cukru trzcinowego:) bo ogólnie nie słodzę:) pyszna:D
    boje sie pewnie, dotyczy..moj maz ma zydowskie pochodzenie od pokolen , niedawno przeszlismy konwersje..ja jestem blondynka ale maz i stasiu wygladaja jam ksiazkowy zyd :-) haha bez duzego nosa tylko hahah zarcik :-) teraz nawet wlasciciel domu wnktorym mieszkamy jest muzulmaninem..na szczescie nie wie... dlatego mamy cisnienie aby sie przeniesc bo bede sie bala o dzieci. w miasteczku do ktorego sie przenosimy nie ma ani jednego muzulmanina i anglicy nie pozwalaja sie im osiedlac...ostatnio mialam polke w studiu, katoliczke ktora musiala policja eskortowac do nowego domu bo rzucali w nia i w dzieci kamieniami! ja jestem zbyt bojowa, nie pozwolilabym na cos takiego, zatluklabym golymi rekoma!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ło jeju no to nie zazdroszczę, moja mama tak miała z najmłodszą siostrą do końća ciąży. pocieszające jest to że po porodzie wszystko przechodzi:*

Krysti toś Ty jeszcze nie kupiła sokowirówki??:) myślałam że już dawno masz:)
    Robotka nie mam ! Z pl nie chcialo mi się sciagac :/ ale dzis kupie to się pochwale :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka mój lekarz u którego byłam zapisał mi Vaxol -spray. Ponoć najlepiej pozbywa się korków w uszach. Inne spraye są dobre jak z uchem nie ma problemu, tylko żeby wyczyścic. Żadnych wat, patyczkow i nic z tych rzeczy bo zrobi się infekcja jak Liloe pisze :) ja dostałam skierowanie od ginekolog i mi napisała na nim, że zapalenie i silny ból, żeby jak najszybciej mnie przyjęli. W trybie przyspieszonym czekałam 3tygodnie ;)

liloe, iwonka1077 lubią tę wiadomość

‹‹ 2147 2148 2149 2150 2151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ