Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Rudzia powodzenia!
Sylvia Dziękuję, chciałam takie kolory aby były wyraziste. Podobają mi się pastele ale uznalam, że ma być kolorowomam nadzieje, ze pozostałe będą ładniejsze
Wracam do łóżka, wstanę pewnie przed 11 wiec wtedy się zameldujeZrób czerwoną, dzieci lubią czerwień
Fasia lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Dzień dobry
Rudzia biedactwo - mam nadzieję, że udało się zasnąć. Ja nie pomogę, bo też mi się zdarzają noce, gdzie śpię po 2-3h. Jedynym pocieszeniem jest to, że następna noc jest zwykle przespana w całości, bo padam ze zmęczenia
Adk byłaś u dentysty?????
Hwesta powodzenia w szpitalu, oswajaj się
Sylwia może lepiej, żeby nam Rudzia na tarasie w tej Szwecji nie stała, jeszcze brakuje, żeby zapalenia płuc dostała. Metoda może dobra, ale w ciąży dość ryzykownami przynajmniej nigdy nie zaszkodziła, no na szwedzkie warunki to może jakiś gruby szlafrok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Dzien doberek mnie gardlo pobolewa kuje mnie z lewej mani ah jej ide do apteki dzis kupie jakies cukierki ricola one mi pomagają i miód
moj Ignas kopie od rana obudzil się zemną
a czuje jak by mnie kopal normalnie w pupe haha
Krysti lubi tę wiadomość
-
dzien doobryyyy
fasia nie jestem pewna, ale chyba polski cukier jest slodszy
haha to dobrze ze nie robilas polewy
to dopiero jest slodkie
hahaha rudzia wspolczuje, ty biedna jestes naprawde... adk dostala ataku energii widze
fasia osa super
iwonka z uchem nie pomoge bo nigdy nie mialam problemow z uszami ale to pewnie cisnienie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:dzien doobryyyy
fasia nie jestem pewna, ale chyba polski cukier jest slodszy
haha to dobrze ze nie robilas polewy
to dopiero jest slodkie
hahaha rudzia wspolczuje, ty biedna jestes naprawde... adk dostala ataku energii widze
fasia osa super
iwonka z uchem nie pomoge bo nigdy nie mialam problemow z uszami ale to pewnie cisnienie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Nic zatkaj watą i czapke noś staraj się by ci w ucho nie wialo .I przejdzie no i wode pij bo picie odtyka .
Krysti lubi tę wiadomość