Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejj dajcie spokoj biednej hello kitty bujda na resorach
dziwie sie, ze ktos w to wierzy
Mary wspolczuje Kochana, co za chu..e w tej Twojej klinice. Tez bym byla zla!
Wiecie co wlaczam mojej Poli bajki po angielsku Peppa pig , Charlie i Lola i zauwazylam, ze ostatnio zaczela liczyc po angielsku i powtarza slowa ktore tam slyszyjestem w szoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 21:27
mantissa lubi tę wiadomość
-
Matko, ona ma 32 lata????? Myślałam że ze 40. Postawić obok niej taką Kożuchowską co jest przecież starsza...no bez porównania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 21:27
Lali, MartaAlvi, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaa Marta koszmary bede mieć w nocy. Co to za cudaczysko jest, takie się powinno kastrować naprawde, silikonu w brud odchudzać się bedzie i w szpilkach zapierniczac już nie mowiąc ze bedzie rozrywkową mamą no szok!!!!
MartaAlvi, Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Wiem Krysti, ale tak bardzo się cieszyłam, że go zobaczę. cały miesiąc na to czekałam. dzisiaj z nogi na nogę przebierałam i o niczym innym nie myslałam tylko o tym, że zobaczę mojego miśka... jak wyszła ta cała sytuacja to poczułam się jakbym dostała obuchem w łeb... ale nie ma co już rozpamiętywać. bo malutki się denerwuje razem ze mną. meliskę już wypiłam i jest lepiej
Krysti a Tobie gratuluję udanej wizyty. Ignaś słodziaszny
Miłej nocy życzę Wam kobietki. śpijcie dobrzezobaczysz swojego miśka i nie martw się buzie:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 22:05
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Weronika ono ma popekac na gorze? Bo u mnie się tak zrobiło.. sorki za głupie pytania ale jedyne ciasto jakie robie to brownie
dobre bedzie nawet mak popeka, ale nie powinno wyplynac
-
dobranoc:)
nie no ja w historię hello kitty nie wierzę ale chciałam podkreślić że swojego czasu kościół ostro się tym pluszakiem zajął
Mary przytulam :*
FASIa wooow super pszczoła:D ja się za swoje cuda muszę wziąć
od zawsze mi mówią że mam talent:) więc jak dam ciała na filcu to będzie moja klęska:PCzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mi zawsze sernik pęka a mój piekarnik ma problem z dojsciem do odpowiedniej temperatury
moze dlatego nie m wypkynac hahah mam dwa dni woknego ! hurrrra!
Anka1501, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro robie gołąbki z kaszą jaglaną i pieczarkami:) mmm nie zasnę bo tak minslinka cieknie
Tu przepis dla was jak by ktos chciał
200g pieczarek- 2 pieczarki zostawiamy do sosu*
2 marchewki
2/3 szklanki kaszy jaglanej
1 cebula
150 ml rosolu
8 lisci kapusty- mala glowka kapusty*
chilii w mlynku
sol
pieprz
natka pietruszki- uzylam mrozonej*
3 lyzki oleju rzepakowego- uzylam zwyklego*
4 lyzki smietany 30%
najpierw przygotowujemy sobie wszystko, czyli gotujemy kasze jaglana w garnuszku w proporcji kaszy do wody 1:2 . dodajemy odrobinke soli i oleju.gotujemy do momentu wchloniecia sie wody i zestawiamy z ognia i odstawiamy do lekkiego ostudzenia. kapuste sparzamy we wrzatku oddzielajac liscie od siebie, marchewke obieramy, myjemy i scieramy na tarce jarzynowej, pieczarki i cebule kroimy w kosteczke. na patelni rozgrzewamy lyzke oleju i przesmazamy pieczarki, cebule oraz marchewke. doprawiamy ja sola i chilii. mieszamy razem ciepla zawartosc patelni razem z kasza jaglana i natka pietruszki..doprawiamy jesli zachodzi taka potrzeba pieprzem, sola, mieszamy. tak przygotowana mieszanke rozkladamy na wczesniej przygotowanych lisciach kapusty.. kazdego listka zwijamy, najpierw poki zawijamy do srodka a potem zwijamy w rulonik. kazdy golabek podsmazamy na resztke oleju z kazdej strony na rumiano a nastepnie zalewamy wszystkie rulony 150 ml rosolu, dwie pieczarki ktore nam zostaly oraz smietane. delikatnie mieszamy i dusimy ok. 10 minut az golabki beda miekkie. posypujemy pietrucha i podajemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 22:30
Anka1501, Lali lubią tę wiadomość
-
To ja na dobranoc napiszę, że dziś śpię w piżamowych spodenkach hello kitty! Oby mnie jakieś szatańskie sny nie naszły! ]:->
Dobranoc brzuchatki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 22:44
Lali, natt, Krysti, Ewelcia, mantissa, Gosha, CzaryMary, Fasia, liloe, weronika86, Angela89, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość