Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Lezalam na patologii i patrzyłam jak kobiety przyjeżdżają, rodzą i jadą do domu a ja leze i nic. Myślałam, że jak dostane oxy to urodze tego dnia a tu dupa
oxy i zastrzyki w dupe przez tydzień i nic, dopiero po 8 dniach książę się zdecydował wyjść do nas
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Hej,
Napiszę tylko, że USG się nie odbyło, będzie za tydzień. Jestem wściekła, cały czas wyję. Nienawidzę Medicover !! Tak bardzo chciałam zobaczyć synkaehhhh może to hormony ale naprawdę mnie to rozwaliło
też bym była wściekła. Mary będziemy czekały obie, ja też mam za tydzień.
-
Anka ja leżałam od 30 pażdziernika urodziłam 6 listopada a wyszłam ze szpitala 12 także przeleżałam 2 tygodnie. Wściekła byłam niemiłosiernie, hormony buzowały, płakałam i błagałam o wyjście jak najszybsze.
Mary słonko współczuję ci. Ja np mam USG ale nic się z niego nie dowiaduję.Kochany NFZ i lekarze tak pracujący.Grunt , że za tydzien zobaczysz syna. -
nick nieaktualnyIda wrote:A co się stało? Dlaczego za tydzień?
1. takie USG to koszt 220 zł !!
2. Płacę im co miesiąc 300 złotych abonamentu
3. Nikt mnie nie poinformował o tej opłacie
Stwierdziłam, że nie dam im się już więcej wydoić. Dlatego odwróciłam się na pięcie i zapłakana wyszłam -
nick nieaktualnyMary współczuje że wizyta się nie odbyła bo najgorsze jest to że się nastawisz i coś nie wychodzi. Dobrze zrobiłaś że nie dałaś im zarobić 220 zł to sporo jak za usg.
Sylwia i Mary w takim razie następnym tygodniu na oglądamy się naszych pociech ja mam wizytę 27mimka84, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie w szpitalu ZZO jest na życzenie pacjentki. Coraz bardziej się ku niemu skłaniam. Po pierwsze dlatego, żeby mnie skurcze totalnie nie wymęczyły i żeby mieć siłę do parcia. Po drugie znajoma rodziła i najpierw się zapierała jak proponowali, że nie chce, bo nie chce wpływać na dziecko, a później jak już było za późno podobno tak bolało, że błagała o "chociaż drobinkę".
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mary przykro mi
też bym była wściekła ale również bym nie zapłaciła !
A ja własnie zrobiłam swoją pierwszą filcową sówkęBoooże jakie paskudztwo mi wyszło
buhahaha wygląda jak kościotrup
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:50
mimka84, Angela89, Anka1501, weronika86, mantissa, Ewelcia, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Mary przykro mi
też była wściekła ale również bym nie zapłaciła !
A ja własnie zrobiłam swoją pierwszą filcową sówkęBoooże jakie paskudztwo mi wyszło
buhahaha wygląda jak kościotrup
Ida lubi tę wiadomość
-
Angela89, hwesta, Jaga, iwonka1077, CzaryMary, mimka84, Krysti, Ida, Robotka1, weronika86, mantissa, Justinka, Gosha, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość