Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej słoneczka
Dzisiaj mój mąż zakończył etap płytek w łazience i jednym przedpokoju. Do konca tygodnia powinien skończyć 2 przedpokój więc już jest ok. Ja dzisiaj wstawiłam pierwszą pralke z ciuchami Lilki, naszykowałam 2 wielkie szuflady dla niej i prześcieradełko do przykrycia zeby sie nie zakurzyły za bardzo. Nie bede czekac dłuzej bo mi całą przyjemność prania i prasowania zabierze teściowa bo już powiedziała , że ona za mnie wszystko zrobi....
Muszę pogonić męża zeby mi reszte gratów z góry zniósł bo podobno mu się delegacja szykuje a ja nie wejde sama na góre po drabinie.
Natt za nimi nie nadązysz nawet wyscigówka:D
Ps w środe już są planowane CC u lutówek więc naprawde jest mało czasu na to wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 18:26
Anka1501, natt lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa co prawda zakupy mam już zrobione. Czekam tylko na wszystko aż do mnie w końcu przyleci. Co więcej mam już nawet kupione rzeczy na przyszłą zimę na 9 miesięcy - skorzystałam z szaleńczych przecen.
Mnie od jakiegoś tygodnia po kilka razy dziennie dokuczają takie dziwne jakby skurcze które idą od środka kręgosłupa przez boki po brzuch. Coś w stylu takie ściskania brzucha jak przy rozwolnieniu ale na dwójkę nie ciśnie. Muszę zapytać lekarza za tydzień co to... -
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Na stronie mojej porodowki jest napisane, żeby torbę do szpitala spakować na 6-8 tygodni przed planowanym terminem porodu... poszaleli chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 18:43
-
Natt no to poszalalas z zakupami
ale jajak były okazje to warto
U mnie trzeba mieć torbę spakowana na 3 tyg przed terminem. Ja wolę zrobić to już teraz, jak tylko wszystkie zamówione rzeczy dojdą do mnie
Ciasto stygnie. Pozniej wrzuce je do lodowki, a polewe zrobie za jakis czasAnka1501 lubi tę wiadomość
-
A mnie coraz częściej ogarnia myśl, że chciałabym już urodzić!!! Tak wiem, że jest jeszcze za wcześnie, ale to moje pragnienie z dna na dzień rośnie, czuje taką wielką niecierpliwość jak dziecko czekające na Mikołaja
natt, Anka1501, hwesta lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A mnie coraz częściej ogarnia myśl, że chciałabym już urodzić!!! Tak wiem, że jest jeszcze za wcześnie, ale to moje pragnienie z dna na dzień rośnie, czuje taką wielką niecierpliwość jak dziecko czekające na Mikołaja
Ja tak samo mam. Wiem, że później będzie mi brzuszka brakowało ale już bym chciała żeby był kwiecieńsylvia007 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:
Wyglądasz super, te dodatkowe kilogramy to masz w 100% w brzuszku...u mnie troche poszło w biodra i uda a u Cibie chyba nic co?Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja tak samo mam. Wiem, że później będzie mi brzuszka brakowało ale już bym chciała żeby był kwiecień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 19:11
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Wyglądasz super, te dodatkowe kilogramy to masz w 100% w brzuszku...u mnie troche poszło w biodra i uda a u Cibie chyba nic co?
DziękujęWiesz co, kilka kg widać na pupie i udach. Wiem, że Wy tego nie widzicie ale mam np w biodrach 5cm więcej. W udach nie wiem, bo ich nie mierzyłam przed ciążą. To niby nie dużo ale również biodra mi sie poszerzyły na tyle, że wszystkie spodnie sprzed ciąży zacinają się w pół uda i dalej nie wchodzą
Troszkę jest w ramionach ale też bardzo niewiele. Buzia pełniejsza. Ogólnie nie widać po mnie żebym tyła. Tylko brzusio rośnie
Spodziewałam się, że tak będzie - moja Mama też taki szczypiorek była całe życie.
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Mi też będzie brakowało brzuszka i ruchów bobaska, ale jak oglądam ubranka, to już widzę w nich moją dzidzię
Ja się dziwnie czułam po porodzie, kilka razy dotykalam brzuszka ze wzruszeniemale jak radość, że synek juz był kolo mnie nie do opisania
-
obiad gotowy mąż układa z młodą kolejkę. a ja padłam, jestem zmęczona i wkurzona że odkąd jestem na L4 jeszcze sobie porządnie nie poleniuchowałam.
podpisuję się pod słowami Justinki:) hello kitty to nie żarty:) podobno prawda. moja mama kościółkowa strasznie nagadała mojej córce i ta mi w domu piękne bluzeczki z c&A poniszczyła dorysowując markerem tym kotom buźki:P
od tamtej chwili mam gdzieś hello kitty zresztą ona już jest za duża:)
teraz Wioletta jest na czasie;)
pieczecie serniki?ale wam dobrze:)
też zrobię jakieś ciasto ale nie dziś
Hwesta-chora ta Twoja koleżanka....jakby się tak przyjrzeć to brzuszek jeszcze nawet nie osiągnął największych romiarów a co dopiero mowa o opadaniu.
ja tam nigdy nie wierzyłam jak mi ktoś mówił że opadł lub że wysoko bo nigdy nie czułam że jest opadnięty aż do porodu
Fasia brzuch pierwsza klasa:)
Fasia lubi tę wiadomość
-
hehe pamiętam jak urodziła się mała mnie szyli a ja mówię do męża patrz jaki mam płaski brzuch, serio był płaściutki:) a położna do mnie- poczekaj aż wstaniesz:P
nigdy tego tekstu nie zapomnęiwonka1077, Anka1501, mantissa, Fasia, sylvia007, Eweliśka, Justinka, Krysti, weronika86, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość