Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My musimy wszystko kupować sami, nie żebym wymagała, żeby ktoś nam coś prezentował
A przed chwilą zadzwonił do mnie pan ze sklepu meblowego. Jutro przyjadą meble Gabi, szybko bardzo, bo w mailu od nich było info, że dostawa w ciągu 2-3 tyg. Ale się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 17:02
Krysti, Gosha, Anka1501, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Ciasto w piekarniku
Eweliska właśnie taki mam zamiar żeby rozpuścić gorzka czekoladę i zrobić z niej polewe
Ja za to jestem niebywale oszczędna w tej ciąży. Zawsze wydawałam dużo kasy na pierdoly a teraz wszystko rozsądnieMąż mnie nie poznaje
Angela89, iwonka1077, Eweliśka, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ciasto w piekarniku
Eweliska właśnie taki mam zamiar żeby rozpuścić gorzka czekoladę i zrobić z niej polewe
Ja za to jestem niebywale oszczędna w tej ciąży. Zawsze wydawałam dużo kasy na pierdoly a teraz wszystko rozsądnieMąż mnie nie poznaje
Ja na początku dostałam takiego szału kupowania, nie patrzałam na ceny a teraz zastanawiam się czy to potrzebne czy może gdzieś znajdę taniej. Mąż mówi że zaczynam oszczędzać na później -
Fasia wrote:Ciasto w piekarniku
-
Fasia wrote:Dziewczyny nie mam blachy takiej prostokątnej ja ten sernik !
( mam tylko taką okrągłą co to się odpina boki o zostaje spód, i taką keksówkę wąską ze 2 czy 3 no i formę na tartę ... i co mam zrobić
((
Krysti dziękujęTo akurat prawda, że wszystko w brzuszek idzie. Lekko w biodra i uda ale niewiele
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Jestem tu z Wami od początku i regularnie Was czytam ale mało się udzielam bo za Wami to rowerem nie można nadążyć.
Jak Was wczoraj poczytałam o tym, że pierzecie, prasujecie i ogólnie że niektóre z Was już się pakują to aż mnie ścisnęło, że już bliżej niż dalej!
Dzięki za uświadomienie.Lali, Anka1501, Angela89, Krysti, adk_1989, Ida, mantissa, CzaryMary, Gosha, Ewelcia, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość
-
Czesc Natt
nasze pakowanie wynika głównie z tego, że mamy problemy z ciąża i niektóre z nas mogą się rozpakować w każdej chwili wiec lepiej torbę mieć spakowana
Anka dziękizastanawiam się tylko jak teraz dać na to polewe?