Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny od kilku dni mam bóle z prawej strony brzucha na dole. Bóle pojawiają się w nocy jak się przekręcam. Ból podobny do tego jak kiedyś bolały mnie jajniki. Czuję ucisk na dole nad pachwiną, ból jest czasem ciągły i trwa kilka sekund, czasem jest pulsujący i narasta. Miałam tak dziś z rana - bolało bardzo. Później przeszło. Teraz jak siedzę to znowu boli. Myślicie, że to dziecko na coś uciska? On jest z prawej strony jak wiecie i pozycji już nie zmieni, bo nie ma miejsca gdzie indziej.
-
Anka1501 wrote:Ja w poprzedniej ciąży miałam bardzo nisko brzuch (teraz zresztą też) nawet moja gin zwróciła na to uwagę, że dziecko mam bardzo nisko ale taka moja uroda i nie ma się czym martwić. Dodam, że urodziłam 16 dni po terminie po 8 dniach wywoływania
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziewczyny od kilku dni mam bóle z prawej strony brzucha na dole. Bóle pojawiają się w nocy jak się przekręcam. Ból podobny do tego jak kiedyś bolały mnie jajniki. Czuję ucisk na dole nad pachwiną, ból jest czasem ciągły i trwa kilka sekund, czasem jest pulsujący i narasta. Miałam tak dziś z rana - bolało bardzo. Później przeszło. Teraz jak siedzę to znowu boli. Myślicie, że to dziecko na coś uciska? On jest z prawej strony jak wiecie i pozycji już nie zmieni, bo nie ma miejsca gdzie indziej.
a tak poważnie, to mnie też boli z prawej strony, łapie mnie na ok minutę i puszcza, przypomina mi to skurcz i pojawia się, przy zmienianiu pozycji i kaszlu.
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
Dzięki
no ja własnie też obstawiam dziecko, bo ten ból pojawia się czasem i to akurat tam gdzie on siedzi. Na bank mi na cos uciska. Przyjemne to to nie jest
Ale fajnie, że nie tylko ja tak mam, tzn nie fajnie że nas boli ale się nie martwię
)
mimka84 lubi tę wiadomość
-
No mmnietez czasem pobolewa z prawej strony ale krótko więc jakoś się tym nie przejmuje za tydzień mam wizytę więc popytam co i jak,ale Fasia w twoim przypadku bym skonsultowala z ginka twoja może zadzwoń do niej to się przynajmniej uspokoisz może??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka ano Jego lokum nie jest zbyt duże ale daje radę
rozpycha sie jak tylko może
Brzuch mi śmiesznie wygląda, bo z lewej jest miękii, a z prawej napięty i ciągle gdzieś główka wystaje
krzywa jestem
Iwonka miałam wizytę tydzień temu w pon, gin dokładnie oglądała wszystko w środku, z prawej strony miałam dużą torbiel na początku ciąży, która teraz chyba zniknęła bo jej znaleźć nie mogła. Raczej nie będę się tym martwić no chyba, że zacznie mi to utrudniać chodzenie czy spanie. Wtedy zadzwonię, poczekam jeszcze ze 2-3 dni. To jest typowy ból jakby coś uciskało. Mi tak czasem pulsowały jajniki więc może gdzieś tam nóżkami zahacza? w końcu dupkę ma na dole ..
O rany wszyscy dzisiaj ciasta pieką
iwonka1077 lubi tę wiadomość