Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:A ja Wam sie wyzale, bo mialam nic nie pisac na ten temat i olac, ale sie przejelam tym. W sobote na imieninach bratowa meza mowi do mnie "mozesz wstac?" ja sie pytam "po co?", a ona , ze chce cos zobaczyć i wstalam a ona mowi "ale tobie sie brzuch obnizyl juz! nie powinien" i nie moge przestac o tym myslec ;/ wstawie Wam zaraz zdjecie, powiedzcie mi bo zwariuje ;/
Hwesta wiesz co? Brak mi słów na takie pierdol*** także pozwól, że nie skomentuję
-
hwesta wrote:A ja Wam sie wyzale, bo mialam nic nie pisac na ten temat i olac, ale sie przejelam tym. W sobote na imieninach bratowa meza mowi do mnie "mozesz wstac?" ja sie pytam "po co?", a ona , ze chce cos zobaczyć i wstalam a ona mowi "ale tobie sie brzuch obnizyl juz! nie powinien" i nie moge przestac o tym myslec ;/ wstawie Wam zaraz zdjecie, powiedzcie mi bo zwariuje ;/
Nie przejmuj się mi życzliwą koleżanką z pracy tak juz z miesiąc temu powiedziała. Jedne kobiety brzuch maja wysoko inne nisko to kwestia indywidualna nie słuchaj glupot
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:A ja Wam sie wyzale, bo mialam nic nie pisac na ten temat i olac, ale sie przejelam tym. W sobote na imieninach bratowa meza mowi do mnie "mozesz wstac?" ja sie pytam "po co?", a ona , ze chce cos zobaczyć i wstalam a ona mowi "ale tobie sie brzuch obnizyl juz! nie powinien" i nie moge przestac o tym myslec ;/ wstawie Wam zaraz zdjecie, powiedzcie mi bo zwariuje ;/[/QUOTE
Hwesta olej!!! Ją mam cały czas nisko, nawet moja gin mówi, że jest nisko ale to dlatego, że Ninka jest poprzecznie i się na dole macicy ulokowała. A Ty sama uważasz, że się obniżył czy nie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:12
Fasia lubi tę wiadomość
-
ja w samej Ikei zostawiłam 1400 zł na pokoik
400 zł w aptece... no a ubraka kupuję pojedynczo, co mi w łapkę wpadnie ale nie mam ich dużo więc tak myślę max. 350 zł... Czeka nas wózek, pościel, ubranka, i jakieś inne gadżety, kocyki, butelki, smoczki... No trochę tej kasy idzie niestety...
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5f8f8cf067a.jpg
No i gdzie Ty masz obniżony brzuch ?! Ślepa czy co?! Powiedz jej, że potrzebuje okulisty! Wiem co mówię, bo pracuję w salonie optycznym więc się znam
Super brzuszek, wcale nie obniżony. Dobrze, że mojego nie widziała, bo pewnie by uznała, że już chyba rodzę
hwesta, sylvia007, Agusiek89, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie, ja nie zauwazylam, ze sie obnizyl, moze mial prawo skoro dzidzia fiknela glowka w dol, ale jak ona mi tak powiedziala, to zaczelam sie przygladac juz sama, zwariowac mozna
a jak nie, ze obnizony to sie dowala, ze maly mam . ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:11
-
mimka84 wrote:Hej kobitki.
Ja dzisiaj z doskoku, bo usiadłam dpiero. Krzyż mnie nawala od sprzątania, chodzę jak babcia a dziś mam kolendę. Mam nadzieję że tym razem ksiądz będzie jakiś normalny, bo rok temu to masakra jakaś była. Zobaczył, że u Krzysia w pokoju jest lampka Hello Kitty i nas zjechał że to symbol szatana jest
O nie
umarłam po tym tekście
Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja pierdykam, kolejna "serdeczna". Co się z tymi ludźmi dzieje???hwesta wrote:A ja Wam sie wyzale, bo mialam nic nie pisac na ten temat i olac, ale sie przejelam tym. W sobote na imieninach bratowa meza mowi do mnie "mozesz wstac?" ja sie pytam "po co?", a ona , ze chce cos zobaczyć i wstalam a ona mowi "ale tobie sie brzuch obnizyl juz! nie powinien" i nie moge przestac o tym myslec ;/ wstawie Wam zaraz zdjecie, powiedzcie mi bo zwariuje ;/
-
Chciałam zacytować a polubilam
Hwesta trzeba jej było powiedzieć, że ona ma mózg za nisko.
mimka84, hwesta, Fasia, sylvia007, Gosha, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Sylvia mi został w sumie jeszcze fotelik-nosidełko i materacyk do kosza. Resztę rzeczy raczej mam. Takich najważniejszych, a co trzeba będzie dokupić to już na bieżąco. Wczoraj odkryłam w mojej wielkiej paczce z Anglii, że mam tam zestaw nowiutkich butelek Tommee Tippe Closer To Nature 0+, 3szt, pojemność 260ml, ze smoczkami o wolnym przepływie
a chciałam kupować chociaż jedną, a tu proszę - mam trzy 
Ja ręcznik z kapturkiem kupiłam ostatnio w Biedzie za 8zł
Oo torba z lidla może też się skuszę jak będzie fajna. Na upartego mam więc zobaczymy w czwartek
Pokaż ogrodniczki! 

a takie z nexta, strasznie mi się spodobały!!!
Fasia, Anka1501, iwonka1077, Ida, Justinka, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
Sylvia jakie cudne

Mimka - nie no ksiądz ma mistrza
ale się usmiałam
co też oni nie wymyślą? Powstrzymałaś się od śmiechu jak to mówił? Bo ja bym chyba parsknęła śmiechem prosto w twarz
sylvia007, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w poprzedniej ciąży miałam bardzo nisko brzuch (teraz zresztą też) nawet moja gin zwróciła na to uwagę, że dziecko mam bardzo nisko ale taka moja uroda i nie ma się czym martwić. Dodam, że urodziłam 16 dni po terminie po 8 dniach wywoływania
hwesta, sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość