Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:A ja Wam sie wyzale, bo mialam nic nie pisac na ten temat i olac, ale sie przejelam tym. W sobote na imieninach bratowa meza mowi do mnie "mozesz wstac?" ja sie pytam "po co?", a ona , ze chce cos zobaczyć i wstalam a ona mowi "ale tobie sie brzuch obnizyl juz! nie powinien" i nie moge przestac o tym myslec ;/ wstawie Wam zaraz zdjecie, powiedzcie mi bo zwariuje ;/
Hwesta wiesz co? Brak mi słów na takie pierdol*** także pozwól, że nie skomentuję -
hwesta wrote:A ja Wam sie wyzale, bo mialam nic nie pisac na ten temat i olac, ale sie przejelam tym. W sobote na imieninach bratowa meza mowi do mnie "mozesz wstac?" ja sie pytam "po co?", a ona , ze chce cos zobaczyć i wstalam a ona mowi "ale tobie sie brzuch obnizyl juz! nie powinien" i nie moge przestac o tym myslec ;/ wstawie Wam zaraz zdjecie, powiedzcie mi bo zwariuje ;/
Nie przejmuj się mi życzliwą koleżanką z pracy tak juz z miesiąc temu powiedziała. Jedne kobiety brzuch maja wysoko inne nisko to kwestia indywidualna nie słuchaj glupot
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:A ja Wam sie wyzale, bo mialam nic nie pisac na ten temat i olac, ale sie przejelam tym. W sobote na imieninach bratowa meza mowi do mnie "mozesz wstac?" ja sie pytam "po co?", a ona , ze chce cos zobaczyć i wstalam a ona mowi "ale tobie sie brzuch obnizyl juz! nie powinien" i nie moge przestac o tym myslec ;/ wstawie Wam zaraz zdjecie, powiedzcie mi bo zwariuje ;/[/QUOTE
Hwesta olej!!! Ją mam cały czas nisko, nawet moja gin mówi, że jest nisko ale to dlatego, że Ninka jest poprzecznie i się na dole macicy ulokowała. A Ty sama uważasz, że się obniżył czy nie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:12
Fasia lubi tę wiadomość
-
ja w samej Ikei zostawiłam 1400 zł na pokoik
400 zł w aptece... no a ubraka kupuję pojedynczo, co mi w łapkę wpadnie ale nie mam ich dużo więc tak myślę max. 350 zł... Czeka nas wózek, pościel, ubranka, i jakieś inne gadżety, kocyki, butelki, smoczki... No trochę tej kasy idzie niestety...
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5f8f8cf067a.jpg
No i gdzie Ty masz obniżony brzuch ?! Ślepa czy co?! Powiedz jej, że potrzebuje okulisty! Wiem co mówię, bo pracuję w salonie optycznym więc się znam
Super brzuszek, wcale nie obniżony. Dobrze, że mojego nie widziała, bo pewnie by uznała, że już chyba rodzęhwesta, sylvia007, Agusiek89, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie, ja nie zauwazylam, ze sie obnizyl, moze mial prawo skoro dzidzia fiknela glowka w dol, ale jak ona mi tak powiedziala, to zaczelam sie przygladac juz sama, zwariowac mozna
a jak nie, ze obnizony to sie dowala, ze maly mam . ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:11
-
mimka84 wrote:Hej kobitki.
Ja dzisiaj z doskoku, bo usiadłam dpiero. Krzyż mnie nawala od sprzątania, chodzę jak babcia a dziś mam kolendę. Mam nadzieję że tym razem ksiądz będzie jakiś normalny, bo rok temu to masakra jakaś była. Zobaczył, że u Krzysia w pokoju jest lampka Hello Kitty i nas zjechał że to symbol szatana jest
O nieumarłam po tym tekście
Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
-
Chciałam zacytować a polubilam
Hwesta trzeba jej było powiedzieć, że ona ma mózg za nisko.mimka84, hwesta, Fasia, sylvia007, Gosha, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Sylvia mi został w sumie jeszcze fotelik-nosidełko i materacyk do kosza. Resztę rzeczy raczej mam. Takich najważniejszych, a co trzeba będzie dokupić to już na bieżąco. Wczoraj odkryłam w mojej wielkiej paczce z Anglii, że mam tam zestaw nowiutkich butelek Tommee Tippe Closer To Nature 0+, 3szt, pojemność 260ml, ze smoczkami o wolnym przepływie
a chciałam kupować chociaż jedną, a tu proszę - mam trzy
Ja ręcznik z kapturkiem kupiłam ostatnio w Biedzie za 8zł
Oo torba z lidla może też się skuszę jak będzie fajna. Na upartego mam więc zobaczymy w czwartekPokaż ogrodniczki!
a takie z nexta, strasznie mi się spodobały!!!Fasia, Anka1501, iwonka1077, Ida, Justinka, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
Sylvia jakie cudne
Mimka - nie no ksiądz ma mistrzaale się usmiałam
co też oni nie wymyślą? Powstrzymałaś się od śmiechu jak to mówił? Bo ja bym chyba parsknęła śmiechem prosto w twarz
sylvia007, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w poprzedniej ciąży miałam bardzo nisko brzuch (teraz zresztą też) nawet moja gin zwróciła na to uwagę, że dziecko mam bardzo nisko ale taka moja uroda i nie ma się czym martwić. Dodam, że urodziłam 16 dni po terminie po 8 dniach wywoływania
hwesta, sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość