Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Krysti to super
jeszcze dużo czasu ma na przekręcenie wiec nic się nie martw. A Ty czasem nie masz mieć cc?
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Witam pięknie , Ignaś rosnie jak na drożdżach
nóżki i rączki miał przy główce dziś ,ułożenie pośladkowe nie przykręcił się
niewiem chyba ma czas jeszcze jak myślicie czynszu tak zostanie . Wszystko dobrze pomierzone sprawdzone :)no i coś mniej wód mam ale mam się nie martwić tym następny scan mam 27 by zobaczyć wody .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ufff jakoś nadrobiłam ale pewnie i tak się do wszystkiego nie odniosę bo zampomniałam już co miałam napisać
Jeśli chodzi o pieluchy to jak mam 20 szt dla dwójki! + po 2 flanelowe i po 2 bambusowe. Kurdę zastanawiam się czy nie za mało. Tzn i tak pewnie będę musiała dokupić ale zakładałam że dokupię je za jakieś 2 msc jak przyjdzie ewentualna pora pieluchowania.
Co do pieluchowania właśnie to moja znajoma nie wiązała bo lekarz nie kazał a teraz z tym maluszkiem jeździ po ortopedach bo jej woda w stawie biodrowym się zbiera. Lekarz kazał zacząć chociaż już pewnie za późno
Gosha - sofa extra. Zwróć tyko uwagę na materiał żeby z praniem nie było problemu. Ja kupiłąm narożnik i okazuje się że każdą plamę na nim widać
Co do piwa to gdyby nie Bavaria to bym umarła normalnie. Mam taką ochotę na piwo w ciąży że szok! Normalnie nie umiem się powstrzymać także dobrze że jest taka Bavaria 0,0%
Któraś pytała o firany i zasłony. Ja długo myślałam co zrobić w pokoju chłopców bo w końcu przez jakiś czas będzie to też nasz pokój. W końcu kupiłam zwykłe białe firanki takie muślinowe, grubszą jednokolorową - beżowo-szarą zasłonę i związałam je paskiem na którym przywiesze ozdoby filcowe. Jak skończę to pokażę zdjęcia.
Pozatym przyszły mi piżamki i są superBędę seksi mamą na oddziale
Anka1501, Fasia, mantissa, iwonka1077, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak sobie nóżką ruszał haha
,najgorsze bylo to jak skączyla usg i podnieść mnie moj musial kręgosłup tak mnie bolał strasznie jak kaleka
a i mówiła ze jak sie podnosić z łóżka i wogole To na bocznej pozycji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:29
-
nick nieaktualny
-
A ja dzięki Krysti przypomniała sobie, że mam usg za tydzień!!! Zupełnie mi z głowy wyleciało
Co do pieluszkowania to ja przy Gabi nie musiałam i teraz też mam nadzieję, że nie będę musiała. Prawdą jest to co pisze Ania, trzeba dziecko kłaść na brzuszku i to już takie 2-3 tyg. I nie na 10-15 minut tylko na dłużej. Z tygodnia na tydzień zwiększać ten czas przebywania na brzuszku i nie przerażać się tym, że dzidzi się to nie podoba. W końcu się przyzwyczai do tej pozycji, a przynosi ona same pozytywne skutki dla dziecka.Anka1501, hwesta, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIgnaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/867e39b33550.jpg tu jak by się uśmiechał haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19e6ca0a2d24.jpg a tu nózka
Nie wyrazne takie ale pochwale się
hwesta, Anka1501, sylvia007, Fasia, mantissa, Ida, Rudzia, iwonka1077, Lali, KasiaKwiatek, Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Sylvia 26tego masz? Ja miałam mieć 26 ale przeniosłam na 28.01 bo mój nie mógł 26.
no właśnie miałyśmy mieć razem, ją jeszcze w tamtym tyg pisałam o tym, a jakoś teraz zupełnie zapomniałam. Ja idę sama, bo mąż w pracy będzie, ale zapisze się w luxmedzie to sobie Ninkę tam poogląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:43
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny