Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem przerażona ilością wydanych w tym miesiącu pieniędzy ... 14 stycznia dostałam wypłatę i już jej nie mam
masakra .. Na przyszły miesiąc zostaje chyba tylko fotelik i materac do kosza Mojżesza i to wsio z tych najważniejszych rzeczy. Reszta wyjdzie w praniu do dokupienia .. Czyli od dziś oszczędzanie do kolejnej wypłaty za miesiąc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Jestem przerażona ilością wydanych w tym miesiącu pieniędzy ... 14 stycznia dostałam wypłatę i już jej nie mam
masakra .. Na przyszły miesiąc zostaje chyba tylko fotelik i materac do kosza Mojżesza i to wsio z tych najważniejszych rzeczy. Reszta wyjdzie w praniu do dokupienia .. Czyli od dziś oszczędzanie do kolejnej wypłaty za miesiąc
-
Fasia wrote:Jestem przerażona ilością wydanych w tym miesiącu pieniędzy ... 14 stycznia dostałam wypłatę i już jej nie mam
Ja już na dziewuszki swoje w tym miesiącu wydała 2,5 tyś. A jeszcze chcę kupić część rzeczy z listy wyprawkowej kupić w tym tyg za ok 200zł. Resztę zakupów zostawię na luty, a w marcu chcę już tylko huśtawkę kupić i materacyk do łóżeczka
-
Krysti wrote:Witam pięknie , Ignaś rosnie jak na drożdżach
nóżki i rączki miał przy główce dziś ,ułożenie pośladkowe nie przykręcił się
niewiem chyba ma czas jeszcze jak myślicie czynszu tak zostanie . Wszystko dobrze pomierzone sprawdzone :)no i coś mniej wód mam ale mam się nie martwić tym następny scan mam 27 by zobaczyć wody .
No to z wodami masz podobnie jak ja. Tez w granicach ale bliżej dolnej pewnie? Kazali Ci cos na to robić? -
Krysti wrote:Dziewczyny a z wodami jak jest pic jeszcze wiecej wody czy co! Zeby się poprawilo bo ja zaraz w neta wejde i zaczne czytac glupoty .
woda pomaga we wczesnej ciąży. Ale pij dużo wody, bo to zdrowe i dla Ciebie i dla dzidzi
-
Krysti wrote:Dziewczyny a z wodami jak jest pic jeszcze wiecej wody czy co! Zeby się poprawilo bo ja zaraz w neta wejde i zaczne czytac glupoty .
Kristi nic nie czytaj ja juz ten błąd zrobilam i cala noc nie mogłam spać... Będzie dobrze tylko trzeba kontrolowaćKrysti lubi tę wiadomość
-
jesu kopijcie mnie dupsko bo się nie ruszę, niby posprzątałam ale muszę jeszcze ziemniaki na plaki obrać
córa sobie zażyczyła placki ziemniaczane:)
mam grzybki z lata to sobie zrobimy sosik:)
potem pędzę z młodą dowiedzieć się o szkołę tańca no i dniówka zleci, potem mąż wraca z pracy no i wieczór.
Ewelcia koniecznie pochwal się ozdobami filcowymi:)
u mnie prawdopodobnie nie będzie firanki w ogóle a jak będzie to krótka i w półkole takie jak tęcza:) mam rolety zaciemniające to stawiam że mi wystarczy:) no i będę miec delikatne ozdoby pomponowe w oknie:)
Fasia Ty zamawiałaś materacyk pod konkretny wymiar?? dasz namiary??
Krysti super że wizyta się udała:D Ignaś już całkiem pokaźny:D musisz się nauczyć wstawać z zasadą najpierw nogi potem siup na bok a potem cała reszta:D bo będzie jeszcze gorzej:)
mi lekarz powiedział że mała ma czas do porodu się przekręcić więc ja mu ufam i tego aż tak bardzo nie przeżywam.
starsza późno się przekręciła, martwiłam się, oglądałam tv na kolanach i na łokciach-podobno działało:P hehe no i fiknęła w końcu:)
dobra czas się za robotę wziąć, kot śpi przy kominku, grzejniki cieplutkie:) w domu szarawo, jeszcze światła nie włączyłam:) więc pędzę kombinować ten obiadek:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:No to z wodami masz podobnie jak ja. Tez w granicach ale bliżej dolnej pewnie? Kazali Ci cos na to robić?
-
Krysti wrote:Nie powiedzieli bym się nie martwila tym za tydzien mam scan i sorawdzą bo Ignas raczki mial zlozone a jak by mial rozlozone to by lepiej bylo zmierzyc piździe wody .
No mi tez gin kazał się nie martwić teraz IDE na USG za dwa tygodnie 4 lutego i zobaczymy. Jak nie ubyło od ostatniego razu to wszystko jest okKrysti lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Fasia witaj w klubie przerażonych
Ja już na dziewuszki swoje w tym miesiącu wydała 2,5 tyś. A jeszcze chcę kupić część rzeczy z listy wyprawkowej kupić w tym tyg za ok 200zł. Resztę zakupów zostawię na luty, a w marcu chcę już tylko huśtawkę kupić i materacyk do łóżeczka
Ja wydałam już 1,5 tys .. ja pierniczePodziwiam osoby, które zostawiają wszystkie zakupy na ostatnią chwilę. Ja już od jakiegoś czasu składuję rzeczy. W tym miesiącu trochę za dużo kupiłam, bo mogłam to rozlożyć no ale jak nie teraz to za miesiąc więc też nie będę narzekać. Natomiast koszty ogromne ... Ty jeszcze coś dokupujesz? Ja stopuję
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Fasia Ty zamawiałaś materacyk pod konkretny wymiar?? dasz namiary??
Ja będę zamawiać materacyk ale nie na wymiar. Dziewczyny wrzuciły mi link z materacykiem kokosowym do kosza Mojżesza o wymiarach 75x35 bodajże i taki będę zamawiać w lutym. Myślę, że jak wrzucisz hasło "materac na wymiar" w allegro to coś Ci wyskoczyRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja wydałam już 1,5 tys .. ja piernicze
Podziwiam osoby, które zostawiają wszystkie zakupy na ostatnią chwilę. Ja już od jakiegoś czasu składuję rzeczy. W tym miesiącu trochę za dużo kupiłam, bo mogłam to rozlożyć no ale jak nie teraz to za miesiąc więc też nie będę narzekać. Natomiast koszty ogromne ... Ty jeszcze coś dokupujesz? Ja stopuję
a i wylicytowałamdzisiaj ogrodniczki dla Ninki
-
nick nieaktualnyA ja Wam sie wyzale, bo mialam nic nie pisac na ten temat i olac, ale sie przejelam tym. W sobote na imieninach bratowa meza mowi do mnie "mozesz wstac?" ja sie pytam "po co?", a ona , ze chce cos zobaczyć i wstalam a ona mowi "ale tobie sie brzuch obnizyl juz! nie powinien" i nie moge przestac o tym myslec ;/ wstawie Wam zaraz zdjecie, powiedzcie mi bo zwariuje ;/
Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja będę zamawiać materacyk ale nie na wymiar. Dziewczyny wrzuciły mi link z materacykiem kokosowym do kosza Mojżesza o wymiarach 75x35 bodajże i taki będę zamawiać w lutym. Myślę, że jak wrzucisz hasło "materac na wymiar" w allegro to coś Ci wyskoczy
Fasia lubi tę wiadomość
-
Sylvia mi został w sumie jeszcze fotelik-nosidełko i materacyk do kosza. Resztę rzeczy raczej mam. Takich najważniejszych, a co trzeba będzie dokupić to już na bieżąco. Wczoraj odkryłam w mojej wielkiej paczce z Anglii, że mam tam zestaw nowiutkich butelek Tommee Tippe Closer To Nature 0+, 3szt, pojemność 260ml, ze smoczkami o wolnym przepływie
a chciałam kupować chociaż jedną, a tu proszę - mam trzy
Ja ręcznik z kapturkiem kupiłam ostatnio w Biedzie za 8zł
Oo torba z lidla może też się skuszę jak będzie fajna. Na upartego mam więc zobaczymy w czwartekPokaż ogrodniczki!
IDA mój też zawsze cały obładowany z zakupów wraca i nie pozwala mi niczego nosić. Trochę mnie to irytujeNo ale wiem, że ma rację
Fajnie, że tak Wam się kasa posypała z kilku stron. Dobrze, bo wydatków jak widzę macie jeszcze sporoZrób sobie listę, rozplanuj co w którym miesiącu - to serio pomaga
Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość