Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:hehe pamiętam jak urodziła się mała mnie szyli a ja mówię do męża patrz jaki mam płaski brzuch, serio był płaściutki:) a położna do mnie- poczekaj aż wstaniesz:P
nigdy tego tekstu nie zapomnęAnka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ja po CC jak mnie rano mąż ujrzał patrzy na mnie patrzy i pyta coś taka uchahana a ja do niego: Patrz nareszcie widzę swoje stopy:D.
Anka też mam 80 kg a do tego jestem mała krągła niewywrotna. MAm 158 cm wzrostu o czym dowiedziałam się 23 grudnia będąc na ip z podejrzeniem sączenia się wód. Pyta mnie położna wzrost a ja do niej 162 cm patrzy ma mnie i mówi , tak chyba w kapeluszu, marsz na wage i zmi9erzymy odrazu, uśmiałyśmy się ze taka kurduplowata jestemAngela89, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Ja się dziwnie czułam po porodzie, kilka razy dotykalam brzuszka ze wzruszeniem
ale jak radość, że synek juz był kolo mnie nie do opisania
Chociaż ją z Gabi nie byłam taka niecierpliwa, a teraz to strasznie. Nawet bym się nie obraziła, gdyby Ninka urodziła się trochę przed terminem
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Ida super z tymi chustami:) ja zamierzam kupić własnie używkę tyko muszę zapamiętać że ma być splot skośno krzyżowy:) ale wózek też będę mieć, chusta głównie do odprowadzania starszej do przedszkola a potem do szkoły bo mam nie daleko a z wózkiem taszczyć się nie będę
aaaa i też mieliśmy ten temat drugi co wy:) o metodach łagodzenia bólu:D
ja idę jutro na szkołębędzie ciekawie:) ale to jutro zdam relację
Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:No dokładnie
Chociaż ją z Gabi nie byłam taka niecierpliwa, a teraz to strasznie. Nawet bym się nie obraziła, gdyby Ninka urodziła się trochę przed terminem
A ja z Alanem byłam tez taka niecierpliwaa jak lezalam 8dni na patologii to byłam wręcz nerwowa
jak można rodzic w 43tygodniu??
-
nick nieaktualnyJa to miękka pipa jestem więc znieczulenie biorę jak najbardziej pod uwagę. Tym bardziej, że będę w szpitalu gdzie będę rodzić jest ono dostępne bez problemu.
Oczywiście rozumiem dziewczyny, które chcą przeżyć poród od A do Z bez niczego ale ja wychodzę z założenia, że jeśli jest dostępny to czemu by nie skorzystać.Ida, Fasia, Krysti, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:A ja z Alanem byłam tez taka niecierpliwa
a jak lezalam 8dni na patologii to byłam wręcz nerwowa
jak można rodzic w 43tygodniu??
-
sylvia007 wrote:To ja niespodziewanie miałam wywołany poród przed terminem, gdybym miała urodzić po, to pewnie też by mnie coś brało
Lezalam na patologii i patrzyłam jak kobiety przyjeżdżają, rodzą i jadą do domu a ja leze i nic. Myślałam, że jak dostane oxy to urodze tego dnia a tu dupaoxy i zastrzyki w dupe przez tydzień i nic, dopiero po 8 dniach książę się zdecydował wyjść do nas
-
nick nieaktualny