Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki
Na zdjęciu jest jakaś taka ładniejsza
Chciałam jakieś kontrastujące kolory zeby maluch je widział. Jedyny minus jest taki, że jest dość duża. Kolejne muszę zrobić zdecydownie mniejsze
CzaryMary, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida, super, że dzielisz się z nami tym co usłyszałaś
My szkołę rodzenia zaczynamy dokładnie za tydzień, w poniedziałek. u nas jest to tylko 5 spotkań także na pewno o wiele mniej będą na nich mówić...
Ja się przymierzam do zzo i jeśli będzie taka możliwość to chętnie skorzystamtzn jest dostępne na pewno tylko nie wiem jak z anastazjologiem, czy jest non stop czy tylko jak nie ma operacji jakiejś.
Co do chust, ja chyba podobnie jak Ty, wiem że są fajne, ale jakoś nie byłam zdecydowana kupować. Chyba jednak też się bardziej nad tym zastanowie
CzaryMary przykro mi, że musisz poczekać jeszcze tydzieńMnie też ostatnio trochę z buta potraktował doktorek, więc wiem co czujesz...
Fasi fajniutka ta sowa!! I te kontrastowe kolory są mega
PS. W netto jest promocja na te chusteczki które poleca Sroka. 3op 80szt za 10złWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 21:08
CzaryMary, Angela89, Ida, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Angela - zmieniłaś avatarek
booooski jest . stiópki do schrupania.
Hoho 3 razy polubić post ?Jestem mistrzem !
Avatarek fakt słodziuutki jest też bym zjadła te malusie serdeleczkimimka84, iwonka1077, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Nie wiem jak się to stało
Jakby mi się zacięła przeglądarka i nie ogarneła
Mary nie wyszło bo ja tylko tak umiemhihi
a może to avatar trzeba zmienić zeby takiejmocy nabrać ?
byłam dzisiaj w lumpie i dokupiłam troche pajacyków dla młodego - tego akurat mi brakowało. jutro strzelę fotkę. i nie mogłam się powstrzymać żeby nie wziąc takiego przybornika do mocowania na łożeczko - z rycerzem, księzniczką i smokiemstrasznie mi sie podobał
Zaopatrzyłam się również w ksiązkę "najszczęśliwsze dziecko w okolicy" i zaraz zamierzam zasiąść do lektury.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:a może to avatar trzeba zmienić zeby takiejmocy nabrać ?
byłam dzisiaj w lumpie i dokupiłam troche pajacyków dla młodego - tego akurat mi brakowało. jutro strzelę fotkę. i nie mogłam się powstrzymać żeby nie wziąc takiego przybornika do mocowania na łożeczko - z rycerzem, księzniczką i smokiemstrasznie mi sie podobał
Zaopatrzyłam się również w ksiązkę "najszczęśliwsze dziecko w okolicy" i zaraz zamierzam zasiąść do lektury.
Czekam na foty. Też myślałam aby kupić taki przybornik.
Niech będzie że mocy dostałamTo mam nadzieję że jutro będę miała takiego powera ,że cały dzień będę mogła działać
-
Iwonka ciasto chyba dobre, nie wiem bo stoi w lodówce, jutro rano skosztuję
w każdym razie wszyscy domownicy już o nie pytają hihi
Ok Laseczki, mąż wrócił więc idę zrobić kolację i zaraz jakiś film sobie obejrzymy.
Miłego wieczoru i przespanej nocy życzę! Buźkimimka84, CzaryMary, iwonka1077, Krysti, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Czarymary ah tez bym się zdenerwowała ,ale za tydzien zobaczysz
Wiem Krysti, ale tak bardzo się cieszyłam, że go zobaczę. cały miesiąc na to czekałam. dzisiaj z nogi na nogę przebierałam i o niczym innym nie myslałam tylko o tym, że zobaczę mojego miśka... jak wyszła ta cała sytuacja to poczułam się jakbym dostała obuchem w łeb... ale nie ma co już rozpamiętywać. bo malutki się denerwuje razem ze mną. meliskę już wypiłam i jest lepiej
Krysti a Tobie gratuluję udanej wizyty. Ignaś słodziaszny
Miłej nocy życzę Wam kobietki. śpijcie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 21:23
mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
Wiecie co laski, powinnyśmy być bardziej rozrywkowe, koleżanka Iwonka radzi:
http://www.pudelek.tv/video/Na-razie-przytylam-2-kilogramy-CHODZE-W-SZPILKACH-Czesto-wymiotuje-7787/
Wyskoczyło mi to g..no na fejsie i nie mogłam się powstrzymać żeby nie obejrzećMasakra! <facepalm>
mimka84, natt, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość