Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia sowa super!
wszystkie śpią a ja nawet dzisiaj nie miałam jeszcze czasu żeby poczytac co sie tu wyprawia a co dopiero pisać...
ale mam prośbę ostatnio tu któraś mówiła że szuka sukienki na wesele siostry w marcu. kto to był i czy już coś znalazła fajnego? bo ja też szukam na ślub początkiem marca i nie wiem, nie mam pomysłu, nie chce mi się, help me dajcie jakiś pomysł)
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nie mogę spać więc nadrabiam forum. CzaryMary rozumiem Twoją złość bo jak przeczytałam ile Ty im płacisz to mi się nawet chlopcy w brzuchu wkurzyli! Co za złodziejstwo i jeszcze każą za usg zapłacić! A niech ich myszy zjedzą!!!
Fasia sowa faktycznie lekko osowata albo pszczołowata jak kto woli ale śliczna:-D ja sie przymierzam do kupienia filcu na allegro ale nie wiem jaka grubość żeby dobrze było szyć. Doradzicie coś?
My dzisiaj tez po SR. Mieliśmy obchod po oddziale i fazy porodu. U nas zzo jjest na życzenie i bezpłatne więc gdybym miała wybór to bym wziela:-D z fajnych rzeczy dowiedzieliśmy się że jesli nie ma przeciwwskazań to po cesarce jak mama dochodzi do siebie tata dostaje dziecko do kangurowania.
Oczywiscie moj M sie zzastanawiał jak to jest kanguroeac dwójkę na raz:-P
To chyba tyle:-DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 23:46
mantissa, CzaryMary, weronika86, natt, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Rudzia, biedactwo!!!
Ja za to od rana na obrotach, zmywarka włączona, placek drożdżowy z kruszonką w piekarniku, co się do zmywaki nie zmieściło umyte, mąż do pracy wyprawiony, śniadanie zjedzone. Teraz idę pod prysznicFasia, Rudzia, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Czesc super Mamy
Rudzia mam nadzieje, ze zasnelas?
Ewelcia kangurowanie dwojki musi byc super przezyciemU mnie w szpitalu z tego co się orientuje po cesarce nie ma kangurowania..
Co do mojej super sowy to dzis mam plan zrobić coś zdecydowanie ładniejszego na widok czego moje dziecko zacznie się uśmiechać, a nie płakać
Mój filc ma chyba grubość 1.5mm jeśli dobrze pamiętam. Jest dość miękki ale wygodnie się szyje
Weronika pierwsza porcja sernika zjedzonapolewy nie zrobilam ale i tak jjest pyszny! Tylko za słodki wiec kolejnym razem mniej cukru
dzięki za przepis, bo jest banalny
Rudzia, weronika86, Eweliśka, Ewelcia, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Adk a Ty co za motorek masz w dupce od rana ze nie tak zaiwaniasz ze wzzystkim? 7 rano i juz ciasto z piekarniku? Wow!
Rudzia niestety nie znam.. ja nie śpię po kilka godzin w nocy, codziennie od kilku tygodni. Także nie pomogę -
Rudzia a może za bardzo się denerwujesz wizyta i z emocji ta bezsennosc? Masz melise? Moze ona pomoze usnac.. nie znam się na sposobach na zasypianie
Ja zjadłam płatki z mlekiem i rozbolal mnie brzuszek.. wszystko w środku kluje. Super -
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja też już na posterunkuPrasowanie przede mną , blee.
Rudzia biedaczkopodobno szklanka ciepłego mleka pomaga zasnąć, aczkolwiek ja średnio w to wierzę. mam nadzieję, że jednak uda Ci się chociaż na godzinkę zdrzemnąć.
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja.
FASIA sówka jest śliczna naprawdę, kolorki faktycznie takie misiowato- pszczółkowate, no ale super jest!!!
Rudzia biedna Tytak jak Fasia pisze może melise wypij. Ją to jak w nocy nie mogę spać to wychodzę na taras w samej piżamie, jak już się trzęsę z zimna to wracam pod kołderkę i to czasami pomaga
-
Nie denerwuje sie chociaz moze jakos podswiadomie?! Ehh jeszcze Sofii sie obudzila..
Melisy chyba nie mam.. a mleko cieple na mnie nie dziala ;( doobra probuje dalej.. odezwe sie jak bede po wizycie..
Milego dnia :*Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja też od jakiegoś czasu mam problem ale z zasypianiem... tak do 1-2 to co noc lezakuje. Dziś ide na jeden dzień do szpitala z ta cukrzyca,od 10 do 14 mam mieć jakieś badania,nie wiem jakie, ale powiedziano abym się przygotowala jak do badania ginekologicznego. Ciekawa jestem co będą robić, w Warszawie spadł snieg:)
-
Rudzia powodzenia!
Sylvia Dziękuję, chciałam takie kolory aby były wyraziste. Podobają mi się pastele ale uznalam, że ma być kolorowomam nadzieje, ze pozostałe będą ładniejsze
Wracam do łóżka, wstanę pewnie przed 11 wiec wtedy się zameldujehwesta lubi tę wiadomość