Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciąża mi na mózg pada
snily mi się sowki dzisiaj takie kolorowe, piękne...
TZ się śmieje, że ciezarnym śnią się tylko dwa tematy...
A)dziecko
B)sexWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 10:21
Angela89, Ewelcia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Krysti, iwonka1077, Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Kurczę, ja też chce taką chustę! Wczoraj po Waszych wpisach o niej poczytałam trochę czy w mojej okolicy znalazł by się ktoś kto by mnie nauczył co i jak - jakieś warsztaty co coś. I co? Okazało się, że kobitka zajmująca się warsztatami, klubem kangura itp jest właśnie z Gliwic! To chyba jakiś znak
Dziewczyny, a Wy piszecie, że właśnie ktoś do Was przyjeżdża pokazać Wam co i jak. Ile płacicie za coś takiego jeśli można wiedzieć? U mnie taki indywidualne spotkanie w domu klienta kosztuje 90zł/ 1,5-2h.
Ciekawe co mój mąż na to wgl, jeszcze mu nie marudziłam
Taka chusta w sume byłaby spoko alternatywą na szybki spacer z pieskiem.
Wercia, współczuję tej napiętnej sytuacjiMam nadzieję, że jednak spokój tam u Was będzie, a najlepiej wynoście się do tego domeczku nowego już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 10:23
KasiaKwiatek, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Rudzia biedaku wiem o czym mówisz
Ja wczoraj poszłam spac o 22:30 bo M był zmęczony, ale co z tego jak na początku chłopcy mieli czas zabawy a później było mi za gorąco, później jeszcze coś mi przeszkadzało i tak męczyłam się chyba do 2-3
Oczywiście jak na złość na belly nikogo nie było
A no i długo też nie pospałam jak już zasnęłam bo uwaga: o 7:50 przyjechał kurier, a jak wstałam to już i dzieci wstały i pozamiatane
Robotka - brzusio śliczniusi :*
CzaryMary - stylówka z tego Twojego dzidzia będzieJa już też mam przygotowane rzeczy na wyjście ze szpitala, ale widzę że chyba jako jedyna mam komplet 2 częściowy a nie misia
Przy okazji jaki to fotelik samochodowy?
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
A zapomniałam napisać że dziś nasza porodowa studniówka
Ciekawa jestem o ile wcześniej urodzę
bo to że właściwą studniówkę (nie ta według OM) już miałam to na pewno, tylko kiedy?
KasiaKwiatek, Fasia, CzaryMary, sylvia007, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:A zapomniałam napisać że dziś nasza porodowa studniówka
Ciekawa jestem o ile wcześniej urodzę
bo to że właściwą studniówkę (nie ta według OM) już miałam to na pewno, tylko kiedy?
tego Ci życzę
moja koleżanka kilka miesięcy temu urodziła chłopaków i każdy prawie trzy kilo ważył
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Ale jakieś krople wpuszczalas? U nas jest taki audispray może kupię sobie
Iwonka a ja od dziecka i nawet kilka mies temu mam na ucho jeden sposób, grzeje na patelni sól, wsypuję do skarpetki i przykładam dopóki nie ostygnie i tak kilka razy dziennie, zawsze mi pomaga.
Uwaga bardzo gorące!!
-
nick nieaktualnyDzień dobry Brzuchatki
Ja się o mam leginsy tak pociągnięte jak on i brzusiojak goście w sobotę podjechali pod dom a on usłyszał to woła do mnie :
"Kocie ubieraj się bo goście podjechali a Ty w stroju Obelixa jeszcze!"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:48
Fasia, CzaryMary, mantissa, Ewelcia, iwonka1077, Ida, misia83, Angela89, sylvia007, weronika86, MartaAlvi, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia - fajnie masz z tymi chłopakami
musi to być bardzo przyjemne uczucie wiedzieć, że sobie razem tam egzystują, bawią się i generalnie się nie nudzą
fotelik - jakiś no name . 1/3 wózka, który kupiliśmy
Eweliśka - jakie metody !!Czytałam tez żeby czosnek do ucha włożyć
A ja właśnie zobaczyłam, że 36 tydzień wypada mi w tłusty czwartek. Będę mówiła, że taka gruba to ja od pączków jestem
Ewelcia, iwonka1077, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja, niestety po totalnie kiepskiej nocy
Już nie mam siły.. dla mnie wieczory są koszmarem, a noce jeszcze większym i tak już drugi tydzień
wszystko mnie boli, nie mogę się ułożyć, tysiąc myśli kotłuje mi się w głowie, masakra... a rano synek budzi, trzeba wstać, a ja nieprzytomna
później cały dzień głowa boli ech.. nie wiem co się dzieje... w ogóle nie wiem czy brzuch mi jakoś dużo nagle urósł, czy może się obniżył, bo strasznie mi leży na udach jak siedzę
wcześniej tak nie miałam, nawet z synem nie kojarzę takiej sytuacji mimo że z nim brzuch miałam cały czas nisko
No to pomarudziłamA na dodatek mąż dziś pojechał na 3 dni, buuuuuu chce mi się wyć z bezsilności
Robotka gratuluję 30tEwelcia studniówki
CzaryMary super te rzeczy co wrzuciłaś!
Ja na wyjście ze szpitala pewnie i tym razem przygotuję w reklamówce i wsadzę do fotelika, wtedy na pewno mąż będzie wiedział że to trzeba razem zabrać w dniu naszego wyjścia
Póki co muszę od rodziców przywieźć fotelik i gondolkę no i ciuszki po synku... ech tyle jeszcze tego..
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też polecam kurs chustonoszenia jak już dziecko będzie na świecie, ja byłam na takim kursie jak Tymek miał 3 tygodnie... i np okazało się że ma bardzo długie nóżki i troszkę inaczej był wiązany niż pozostałe maluszki, po za tym wiadomo lalka się nie rusza, a dzidzia owszem
Ogólnie bardzo polecam chustę, mi wiele ułatwiła w życiu codziennym, a również fajnie sprawdzała się w wakacje nad morzem, mimo że już miał 8 miesięcy
liloe, CzaryMary, KasiaKwiatek, Ida, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Justinka - tule Cię mocno. Siedź z nami jak najwięcej, jak tylko będziesz mogła a te 3 dni jakoś Ci zlecą
Co do brzucha to pokażMy ocenimy fachowym okiem
Mam też sporo roboty, więc tak z doskoku jestem... ogólnie jakiś kryzys mnie dopadł...
A co do brzuszka wrzucę jak tylko zrobię fotę
Chociaż jak patrzę nie wydaje mi się że jest nisko, tyle że mam takie dziwne uczucie jak siedzę... ogólnie może to też dlatego że raczej w większości jestem w pozycji półleżącej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:09