Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś jakaś pogoda i ciśnienie fatalne,
przez 40 min krwi z nosa nie mogłam zatamować masakra:(
Ja ostatnio śpię bardzo dobrze, mam nadzieję że tak już zostanie:p budzę się tylko z bólu biodra na którym śpię, zmieniam bok i tak do rana.
AA i taka ciekawostka może się to wydać głupie ale tak było,
po malowaniu postawiliśmy nowe łóżko w poprzek pokoju i nie mogłam spać, potem maż cos przesuwał bo robił poprawki i znów je ustawił po staremu to mi pomogło:pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:16
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:AA i taka ciekawostka może się to wydać głupie ale tak było,
po malowaniu postawiliśmy nowe łóżko w poprzek pokoju i nie mogłam spać, potem maż cos przesuwał bo robił poprawki i znów je ustawił po staremu to mi pomogło:pjej oby był wygodny... a jak nie to w razie W będę miała jeszcze nasze łóżko i spanie z synkiem
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Iwonka mój lekarz u którego byłam zapisał mi Vaxol -spray. Ponoć najlepiej pozbywa się korków w uszach. Inne spraye są dobre jak z uchem nie ma problemu, tylko żeby wyczyścic. Żadnych wat, patyczkow i nic z tych rzeczy bo zrobi się infekcja jak Liloe pisze
ja dostałam skierowanie od ginekolog i mi napisała na nim, że zapalenie i silny ból, żeby jak najszybciej mnie przyjęli. W trybie przyspieszonym czekałam 3tygodnie
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Pingwinki:)
Byłam wczoraj u gin. Położna kazała brać aspargin i leżeć przez tydzień, bo coraz częściej pobolewa mnie brzuszek i twardnieje przy dotyku. Ale nie denerwuję się.Chętnie odpocznę, bo przez ostatnie 4 dni ciągle gdzieś latałam.
Poczytam co tam u Was słychać i mam duuużo czasu na pisanie.Krysti, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
CzaryMary pytałam o fotelik bo ładnie, tak zgrabnie wygląda
Ja ostatnio odnośnie fotelików mam jakiegoś dołaPoczytałam trochę wstawiane tu linki odnośnie bezpieczeństwa i testów fotelikowych i ryczeć mi się chce że nie mogę kupić chłopcom jakiegoś super wypaśnego, bezpiecznego itd. Zamówiłam Maxi Cosi City, mam nadzieję że się spisze.
Pisałyście wcześniej o wydatkach. Ja liczę dosłownie wszytsko ole z czystej ciekawości. Dziękuję Bogu że ciuszków nie musieliśmy kupować tylko podostawalimy bo byśmy się pogrzebaliNa ten moment wydaliśmy 7,5 tys!!! fakt z wózkiem i fotelikami, ale np nie mamy zapasu pieluch bo nie wiemy czy chłopcom Dada przypadnie do gustu. Do tego dochodzi pakiet ubezpieczenia medycznego+prowadzenie ciąży 2,5 tys i jakieś dodatkowe wizyty płatne to wyszło że już wydaliśmy ponad 10 tys!!!!!
-
Witam się na chwilkę
Co myślicie o tym wózku? Dużo osób się na niego "rzuciło":
http://allegro.pl/nowosc-wozek-izzi-go-fotelik-commi-78-kolorow-i4958590763.html
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b3ca0337b55.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:00
CzaryMary, Ewelcia, misia83, Eweliśka, Krysti, sylvia007, weronika86, Fasia, mimka84, haneczka, Robotka1, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hej słoneczka
Ja w końcu usiadłam na dupsku.
Młodego zaprowadziłam do szkoły i wzięłam się jak codzien za porządki. Okna pomyte, kurze pościerane , podłogi pomyte , łazienka wyszorowana kafelki w przedpokoju na kolanach szorowałam ale dałam rade. Teraz tylko poprasować pierwszą partie ciuchów młodej wstawić następną , i marzyć , że jutro będzie lepiej. Jutro niestety powtórka z rozrywki. Muszę codziennie tak sprzątac bo przez ten remont jeszcze wsio się kurzy.
Iwonka marsz do laryngologa. 1 nie zatykaj bo dojdzie do infekcji, po 2 zadnego rozgrzewania ( olejek kamforowy stosuje się tylko i wyłacznie w przypadku świnki, a to jest rozgrzewające) po 3 jeśli już raz miałaś czyszczone uszy to muszę cię niestety zmartwić , że tak będziesz miała co rku. Mój mąż od lat co roku w wakacje czysci uszy bo nie słyszy wcale. Ucho produkuje woskowine ale jest za gesta by się sama wydostawac na zewnątrz dlatego się składuje i zatyka się uszko.
Co do chusty ja nie kupuję mam na późniejszy etap jeśli będzie potrzeba nosidełko.
Ewelcia ty to chyba coś koło 36 tyg będziesz miała rozwiązanie? Gin nic nie mówil?iwonka1077, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduje się po wizycie ;P Smerf ma 1,5 kg hihi serduszko 150 u/m .Dalej ułożony główkowo. No i wsio okej szyjka zamknięta ,ładna jak to P. Dr określiła.
Co do usg 3 trymestru stwierdziła,że jeśli chce mam iść ale to tylko taka moja decyzja.
Luteine mam rozdzielić na 2x1 50mgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:21
misia83, Ida, Klaudia90, sylvia007, weronika86, Fasia, MartaAlvi, mimka84, KasiaKwiatek, haneczka, Robotka1, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:parówka i dwa jajka?? przecież Ty w brzuchu nosisz dziewczynkę !!
Swoją drogą zgrabny ten Twój brzucholek
a dziękuję, dziękuję i coraz cięższy ;/ a wygina się tak jak u kosmity ;PEwelcia, weronika86 lubią tę wiadomość