Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia90 wrote:Mówisz tak, jak babka, która ostatnio robiła mi USG. Pytam się, czy wszystko w porządku, a ona:
"JAK SIĘ URODZI TO BĘDZIE WIADOMO..." - ekstra ;pAnka1501 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:podoba mi się to
http://allegro.pl/firanki-dla-dzieci-firany-lambrekiny-firanka-i4994550053.html
Ładne. Ale kurczę, 130 zł... Znalazłam ostatnio jakiś DIY na "obudowę" okna u góry, ale na drugim kompie mam w zakładkach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:serio?? to mnie pocieszyłaś. Ja kompletnie nietechniczna jestem
i mnie to na prawdę przeraża
Ida, zaraz wrzucę -
Dokładnie ta waga może się wahać i wcale nie musi byc idealna. Np lekarka zmierzyła mi dzidziusia wyszło 425gram na drugi dzień w szpitalu wyszło 570gram. Wow szybki przyrost hihi.
Ja tą wage biorę za orientacyjną taką mniej więcej
Dziękuje za gratki hehe ;P za wsparcie dziewczyny.
Czary jejku ten wózek to normalnie zakochałam sięmuszę go dopaść gdzieś na zywo hehe za 1,5 tygodnia jedziemy szukać i już zamawiać wózio może będzie nano jak nam coś nie wpadnie innego
Anka1501, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja od rana na obrotach, ale już mam wszystko zrobione chleb upieczony, posprzątane,obiad zrobiony. Mąż na popołudnie do pracy więc z nudów pewnie jeszcze garderobę ogarnę.
Czary piękne firanki aż mi smutno że na początek nie mam pokoju dla dziecka. Sypialnie będzie dzielić z nami. Po jakimś roku my się przeprowadzimy do salonu. A później jak mała będzie miała 4-5 lat będzie miała pokój na samej górze teraz to nie możliwe bo byśmy musieli przebudować schody bo są strome no i ogólnie pokój musi być zrobiony prawie od początku bo jest źle ocieplony.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Waga jest sprawdzana przez usg, żeby sprawdzić czy dziecko się rozwija i czy wogóle rośnie. Moje łożysko tak jak Amy juz się starzeje i można tylko sprawdzić czy jest jakiś wzrost czy nie.
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Ok, no to ja mam pytanie do tych, które są aktywne...w łóżku
Jakie pozycje wybieracie? Bo powiem szczerze, że mam z tym problem...
brzuszek wogóle nie przeszkadza, kręgosłup odciążony
albo ja jestem na górze, ale twarzą do stóp męża, taki " odwrócony jeździec"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 12:17
Ida, weronika86, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ok, no to ja mam pytanie do tych, które są aktywne...w łóżku
Jakie pozycje wybieracie? Bo powiem szczerze, że mam z tym problem...
mam chyba zespół niespokojnych nóg
przynajmniej mąż tak twierdzi a ja twierdzę, ze mnie nogi kręcą i bolą i się ułożyć nie mogę
a ogólnie to wybieram pozycje boczną bo na plecach mnie brzuszysko ciągnie a na brzuchu to trochę jakbym na żółwiu leżała
więc tak pozycja boczna z pontonem między kolanami i psem pod pachąIda, CzaryMary, liloe, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość