Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To Ci powiedziała!!! Mi mój giną zawsze mówi, że nic co by go niepokoił nie widzi. Ale z tą wagą to Ania ma racjęKlaudia90 wrote:Mówisz tak, jak babka, która ostatnio robiła mi USG. Pytam się, czy wszystko w porządku, a ona:
"JAK SIĘ URODZI TO BĘDZIE WIADOMO..." - ekstra ;p
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:podoba mi się to

http://allegro.pl/firanki-dla-dzieci-firany-lambrekiny-firanka-i4994550053.html
Ładne. Ale kurczę, 130 zł... Znalazłam ostatnio jakiś DIY na "obudowę" okna u góry, ale na drugim kompie mam w zakładkach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tylko żeby Ci ktoś pokazał jak to się prawidłowo robi, ale filmie instruktażowy obejrzyj. Moja szwagier 2 swoich dzieci źle zapinała i w końcu mój mąż zwrócił jej uwagę, że źle to robi jak u nas była. Ona to sobie olała i jak wyjeżdżała od nas z podwórka to jakby los chciał, nasz owczarek wyskoczył jej przed maskę, ona zachamowała, a fotelik z dzieckiem o mało się nie fikną. Dobrze, że jechała z niewielką prędkością!!!CzaryMary wrote:serio?? to mnie pocieszyłaś. Ja kompletnie nietechniczna jestem
i mnie to na prawdę przeraża 
Ida, zaraz wrzucę
-
Dokładnie ta waga może się wahać i wcale nie musi byc idealna. Np lekarka zmierzyła mi dzidziusia wyszło 425gram na drugi dzień w szpitalu wyszło 570gram. Wow szybki przyrost hihi.
Ja tą wage biorę za orientacyjną taką mniej więcej
Dziękuje za gratki hehe ;P za wsparcie dziewczyny.
Czary jejku ten wózek to normalnie zakochałam się
muszę go dopaść gdzieś na zywo hehe za 1,5 tygodnia jedziemy szukać i już zamawiać wózio może będzie nano jak nam coś nie wpadnie innego
Anka1501, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny

Ja od rana na obrotach, ale już mam wszystko zrobione chleb upieczony, posprzątane,obiad zrobiony. Mąż na popołudnie do pracy więc z nudów pewnie jeszcze garderobę ogarnę.
Czary piękne firanki aż mi smutno że na początek nie mam pokoju dla dziecka. Sypialnie będzie dzielić z nami. Po jakimś roku my się przeprowadzimy do salonu. A później jak mała będzie miała 4-5 lat będzie miała pokój na samej górze teraz to nie możliwe bo byśmy musieli przebudować schody bo są strome no i ogólnie pokój musi być zrobiony prawie od początku bo jest źle ocieplony.
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ją wczoraj chyba czytałam artykuł, że teraz już lekarze nie biorą tak bardzo pod uwagę stopnia dojrzałości łożyska, bo cyt." starzeją się łożysko może bardzo dobrze funkcjonować, natomiast może zdarzyć się że łożysko w I stopniu dojrzałości funkcjonuje nieprawidłowo". Najważniejsze jest to czy przepływy i inne parametry na usg są ok.Anka1501 wrote:Waga jest sprawdzana przez usg, żeby sprawdzić czy dziecko się rozwija i czy wogóle rośnie. Moje łożysko tak jak Amy juz się starzeje i można tylko sprawdzić czy jest jakiś wzrost czy nie.
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na pieskaIda wrote:Ok, no to ja mam pytanie do tych, które są aktywne...w łóżku
Jakie pozycje wybieracie? Bo powiem szczerze, że mam z tym problem...
brzuszek wogóle nie przeszkadza, kręgosłup odciążony
albo ja jestem na górze, ale twarzą do stóp męża, taki " odwrócony jeździec"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 12:17
Ida, weronika86, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem bardzo aktywna ostatnioIda wrote:Ok, no to ja mam pytanie do tych, które są aktywne...w łóżku
Jakie pozycje wybieracie? Bo powiem szczerze, że mam z tym problem...
mam chyba zespół niespokojnych nóg
przynajmniej mąż tak twierdzi a ja twierdzę, ze mnie nogi kręcą i bolą i się ułożyć nie mogę
a ogólnie to wybieram pozycje boczną bo na plecach mnie brzuszysko ciągnie a na brzuchu to trochę jakbym na żółwiu leżała 
więc tak pozycja boczna z pontonem między kolanami i psem pod pachą
Ida, CzaryMary, liloe, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość