Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A jak to jest????
nie zbliżaj się bo będę kuła
shimmer - hahahah uśmiałam się przeogromnie jak sobie tego psa wyobraziłam!! boszz nie mogłabym się skupić absolutnieAngela89, shimmer_lip, Eweliśka, Ewelcia, misia83, iwonka1077, sylvia007, weronika86, Fasia, KasiaKwiatek, haneczka, Gosha lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:nie zbliżaj się bo będę kuła
shimmer - hahahah uśmiałam się przeogromnie jak sobie tego psa wyobraziłam!! boszz nie mogłabym się skupić absolutniena maj niech czeka jak kocha
Ida, CzaryMary, Ewelcia, Fasia, KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Czary ale mi pies nie przeszkadza bo ja w tym ułożeniu męża nie biorę pod uwagę
na maj niech czeka jak kocha
Cuuudnie
Dziewczyny masakra! tak mnie pipka swędzi, że nie ogarniamlactovaginal nie działa. Wścieknę się zaraz ! Gin dopiero za tydzień. BUUUUU
-
CzaryMary wrote:Cuuudnie
Dziewczyny masakra! tak mnie pipka swędzi, że nie ogarniamlactovaginal nie działa. Wścieknę się zaraz ! Gin dopiero za tydzień. BUUUUU
Może clotrimazolum spróbuj albo taki zel provag? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A może Ci się coś dodatkowo przypałętało???
Może clotrimazolum spróbuj albo taki zel provag?
to przez to wyjałowienie octeniseptem. Ginka przestrzegała, że tak może być. Powiedziała, że lactovaginal sobie poradzi, a tu dooopa
właśnie na noc zamierzam założyć tabletkę Clotrimazolu. Może to zadziała. -
CzaryMary wrote:to przez to wyjałowienie octeniseptem. Ginka przestrzegała, że tak może być. Powiedziała, że lactovaginal sobie poradzi, a tu dooopa
właśnie na noc zamierzam założyć tabletkę Clotrimazolu. Może to zadziała.mi po rozkrwawieniu szyjki niczym fiut nie psikał ale też nic mnie potem nie swędziało.
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A to w środku Cię tak swędzi??? Biedna
mi po rozkrwawieniu szyjki niczym fiut nie psikał ale też nic mnie potem nie swędziało.
w środkuno własnie Pani doktor nie chciała żebym się tym krwawieniem martwiła więc chuchała, dmuchała odkażała. Krwotok zatamowany elegancko został ale mnie wyjałowiło niestety
Dziewczęta piękne, zbieram dzisiaj zabawki z tej piaskownicy i uciekam do koleżanki na ploooty
Uprzejmie proszę aby drukarnia nie działała pełną parą. wystarczy na pół gwizdkashimmer_lip, iwonka1077, mantissa, Angela89 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A ją wczoraj chyba czytałam artykuł, że teraz już lekarze nie biorą tak bardzo pod uwagę stopnia dojrzałości łożyska, bo cyt." starzeją się łożysko może bardzo dobrze funkcjonować, natomiast może zdarzyć się że łożysko w I stopniu dojrzałości funkcjonuje nieprawidłowo". Najważniejsze jest to czy przepływy i inne parametry na usg są ok.
No tak, dlatego mam nadzieję że wszystko będzie dobrzesylvia007 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Kiedy zamawiacie wózki? Tak w lutym chyba, nie? Żeby się zabezpieczyć jak trzeba będzie kilka tyg poczekać...
I czy wszystkie macie już łóżeczka?a łóżeczko jest
już nawet w pokoju bo choinka poszła na śmietnik
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się muszę pochwalić ze zakupy skonczylam. Mam praktycznie wszystko leży tylko popakowane pozamykane i czeka na moja wene żeby to ogarnąć
a narazie jej nie ma
misia83, hwesta, sylvia007, mantissa, KasiaKwiatek, Ida, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ja tą panią do nauki chustonoszenia też zamówię sobie ewentualnie już po porodzie
Wózek zamówimy pewnie w marcu dopiero, no ale różnica między nami jest sporaŁóżeczko też koniec lutego/początek marca kupimy.
I uwaga, jestem gotowa na kupową wojnę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85a12102f08d.jpg
A przed chwilką przyszły materiały na pościel dla Natalki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24f50dab4333.jpg
Ps. Mój mąż woła za mną per "Dynia"
Ale Obelix jest mistrzowski!haha ale się uśmialiśmy z K.
Fasia, iwonka1077, mimka84, Krysti, KasiaKwiatek, Ida, Ewelcia, weronika86, Justinka, haneczka, Gosha lubią tę wiadomość