Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Ola - takie łóżeczka bez szuflady są w Ikea.
O tym ręczinku z Ikea też myślę, ale nie wiem...
Czyli analizując Wasze plany odnośnie kupowania wózków i łóżeczek dobrze myślę, żeby łóżeczko kupić na początku lutego, a wózek gdzieś tak w drugiej połowie zamówićBo ja to już w 31 tygodniu od jutra jestem
ci powiem ze wózek to mozesz i teraz chyba ewentualnie dowiedz się czy długo się czeka i do tego dostosuj czas kupna wózkatak myslę a łóżeczko to wiesz skladasz i gotowe
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Chcemy właśnie, by wszystko jeszcze trochę sobie postało, wywietrzyło się, zgubiło te chemiczne i fabryczne zapachy.
Z wózkiem będę miała problem, bo na 90% zdecyduję się na Nano, a jego nigdzie nie ma w mojej okolicy, więc będę musiała przez neta zamawiać.
Mam na oku też Bebetto Holland i tylko w jednym sklepie w moim mieście jest, więc chyba zaraz się ogarnę i pójdę go zobaczyć, bo fajnie tak na zdjęciach wygląda, ale wolałabym na żywo.
Na Allegro widziałam różnie jest z dostawami, niekiedy to tydzień-dwa, a na niektóre kolory trzeba nawet 4-6 tygodni czekać.Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ola - takie łóżeczka bez szuflady są w Ikea.
O tym ręczinku z Ikea też myślę, ale nie wiem...
Czyli analizując Wasze plany odnośnie kupowania wózków i łóżeczek dobrze myślę, żeby łóżeczko kupić na początku lutego, a wózek gdzieś tak w drugiej połowie zamówićBo ja to już w 31 tygodniu od jutra jestem
Ja juz kupilam lozeczko na allegro w dobrej cenie i jest sliczne
Ida, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam te ręczniki z IKEA i powiem że moim zdaniem wystarczą na takiego małego dzidzia bezproblemowo. Fakt są dłuższe niż szersze ale z tym można sobie poradzić. Kupiłam na wszelki wypadek. Jak się okaże że jest beznadziejny to dokupię inny z allegro
Ja już łóżeczka mam, materacyki też, wózek właśnie dzisiaj zamówiłam więc powinien w przyszłym tyg dojść (no chyba że w piątek), na foteliki też czekam - zamówione wczoraj. Do tego jeszcze czekam na paczkę z Gemini i mam wsioA jeszcze szukam tanich bujaczków, leżaczków Tiny Love.
Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Lali kochana kupiłam zwykłe bukowe dwa łóżeczka w IKEA
pasują mi do mebli które mam w tym pokoju a że pokój mały to chciałam coś niemasywnego więc nie ma za bardzo czym tu się chwalić
Póki co wszystko na styk w pokoju włożone. Jak posprzątam i ogarnę w całości pokój chłopaków i naszą naclegownię to pokażęweronika86, mantissa, haneczka lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:aha miałam spytac ma któraś z dziewczyn reczniki z kapturkiem z ikea???? warto je kupic bo one jakis inny wymiar maja niż standardowe i sie tak zastanawiam czy kupowac????
o takie mi chodzi http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50264263/
Co do ręczników z IKEA mam aż dwa używane już ponad 2 lata przez synkai są dla mnie super a przede wszystkim cena ok...
EDIT wymiarowo też były ok teraz wiadomo na ponad 2 latka są za małeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 15:22
-
No to po usg.
Wszystko w porządku, mały waży ok 1580 i wymiarowo wypada już na 30w1d. Nawet lekarz powiedział, że duży wypada. Kurczę, tak się trochę zaczynam martwić czy nie jest za duży. Głupie myśli jakieś mam, kopnijcie mnie.
Generalnie łożysko 2 stopień, cokolwiek to oznacza, ułożony dalej główkowo. Tylko pysia nie chciał pokazać i się rączkami zasłaniał. Jak będzie mi się chciało skaner wyciągnąć, to wrzucę fotę.mimka84, Ida, weronika86, MartaAlvi, Angela89, haneczka, Rudzia, Krysti, KasiaKwiatek, Gosha, Fasia, Ewelcia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
mimka zgadzam sie mam takie samo doseiadczenie...pozniem tylko pieljszke tetrowa, granatowa dawalam pod pyszczka
biala by sie nie sprawdzila przy papkach...ale ceratkowy wygodniejszy lub z takiej lekkiej gumy ktore mozna wyparzac.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:No to po usg.
Wszystko w porządku, mały waży ok 1580 i wymiarowo wypada już na 30w1d. Nawet lekarz powiedział, że duży wypada. Kurczę, tak się trochę zaczynam martwić czy nie jest za duży. Głupie myśli jakieś mam, kopnijcie mnie.
Generalnie łożysko 2 stopień, cokolwiek to oznacza, ułożony dalej główkowo. Tylko pysia nie chciał pokazać i się rączkami zasłaniał. Jak będzie mi się chciało skaner wyciągnąć, to wrzucę fotę. -
Krysti wrote:Sucho w nosie w buzi dokucza mi to tylko ,grzejniki przykrecilam .
Polecam też rhinoton, albo inne kropelki na bazie soli morskiej. Dobrze nawilżają i dzięki nimi mogę przetrwać noc.
Krysti lubi tę wiadomość