Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Ola - takie łóżeczka bez szuflady są w Ikea.
O tym ręczinku z Ikea też myślę, ale nie wiem...
Czyli analizując Wasze plany odnośnie kupowania wózków i łóżeczek dobrze myślę, żeby łóżeczko kupić na początku lutego, a wózek gdzieś tak w drugiej połowie zamówić
Bo ja to już w 31 tygodniu od jutra jestem 
ci powiem ze wózek to mozesz i teraz chyba ewentualnie dowiedz się czy długo się czeka i do tego dostosuj czas kupna wózka
tak myslę a łóżeczko to wiesz skladasz i gotowe
Ida lubi tę wiadomość
-
no wlasnie jak już się zdecudujesz to dowiedz się o czas tej przesylki i lepiej chyba teraz bo jedna dziewczyna chyba na styczniowkach pisała ze jej nie taki kolor przysłali i pózniej czekac trzeba itd...Ida wrote:Chcemy właśnie, by wszystko jeszcze trochę sobie postało, wywietrzyło się, zgubiło te chemiczne i fabryczne zapachy.
Z wózkiem będę miała problem, bo na 90% zdecyduję się na Nano, a jego nigdzie nie ma w mojej okolicy, więc będę musiała przez neta zamawiać.
Mam na oku też Bebetto Holland i tylko w jednym sklepie w moim mieście jest, więc chyba zaraz się ogarnę i pójdę go zobaczyć, bo fajnie tak na zdjęciach wygląda, ale wolałabym na żywo.
Na Allegro widziałam różnie jest z dostawami, niekiedy to tydzień-dwa, a na niektóre kolory trzeba nawet 4-6 tygodni czekać.
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ola - takie łóżeczka bez szuflady są w Ikea.
O tym ręczinku z Ikea też myślę, ale nie wiem...
Czyli analizując Wasze plany odnośnie kupowania wózków i łóżeczek dobrze myślę, żeby łóżeczko kupić na początku lutego, a wózek gdzieś tak w drugiej połowie zamówić
Bo ja to już w 31 tygodniu od jutra jestem 
Ja juz kupilam lozeczko na allegro w dobrej cenie i jest sliczne
Ida, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam te ręczniki z IKEA i powiem że moim zdaniem wystarczą na takiego małego dzidzia bezproblemowo. Fakt są dłuższe niż szersze ale z tym można sobie poradzić. Kupiłam na wszelki wypadek. Jak się okaże że jest beznadziejny to dokupię inny z allegro

Ja już łóżeczka mam, materacyki też, wózek właśnie dzisiaj zamówiłam więc powinien w przyszłym tyg dojść (no chyba że w piątek), na foteliki też czekam - zamówione wczoraj. Do tego jeszcze czekam na paczkę z Gemini i mam wsio
A jeszcze szukam tanich bujaczków, leżaczków Tiny Love.
Ida, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Lali kochana kupiłam zwykłe bukowe dwa łóżeczka w IKEA
pasują mi do mebli które mam w tym pokoju a że pokój mały to chciałam coś niemasywnego więc nie ma za bardzo czym tu się chwalić 
Póki co wszystko na styk w pokoju włożone. Jak posprzątam i ogarnę w całości pokój chłopaków i naszą naclegownię to pokażę
weronika86, mantissa, haneczka lubią tę wiadomość
-
Oj ja też mam problem ze zdecydowaniem się... dlatego póki co kocyk i ochraniacz został odstawiony na bok, nie mogę się zdecydować na zestawienie wzorów i kolorów ech.... zresztą teraz mam za dużo innych rzeczy na głowie.. a tym zajmę się początkiem marcaiwonka1077 wrote:aha miałam spytac ma któraś z dziewczyn reczniki z kapturkiem z ikea???? warto je kupic bo one jakis inny wymiar maja niż standardowe i sie tak zastanawiam czy kupowac????
o takie mi chodzi http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50264263/
Co do ręczników z IKEA mam aż dwa używane już ponad 2 lata przez synka
i są dla mnie super a przede wszystkim cena ok... 
EDIT wymiarowo też były ok teraz wiadomo na ponad 2 latka są za małe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 15:22
-
No to po usg.

Wszystko w porządku, mały waży ok 1580 i wymiarowo wypada już na 30w1d. Nawet lekarz powiedział, że duży wypada. Kurczę, tak się trochę zaczynam martwić czy nie jest za duży. Głupie myśli jakieś mam, kopnijcie mnie.
Generalnie łożysko 2 stopień, cokolwiek to oznacza, ułożony dalej główkowo. Tylko pysia nie chciał pokazać i się rączkami zasłaniał. Jak będzie mi się chciało skaner wyciągnąć, to wrzucę fotę.
mimka84, Ida, weronika86, MartaAlvi, nick nieaktualny, haneczka, Rudzia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha, Fasia, Ewelcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mimka zgadzam sie mam takie samo doseiadczenie...pozniem tylko pieljszke tetrowa, granatowa dawalam pod pyszczka
biala by sie nie sprawdzila przy papkach...ale ceratkowy wygodniejszy lub z takiej lekkiej gumy ktore mozna wyparzac.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
waga idealna jam na ten tydzien! ja nie znam wagi wogole, th nie podaja...mantissa wrote:No to po usg.

Wszystko w porządku, mały waży ok 1580 i wymiarowo wypada już na 30w1d. Nawet lekarz powiedział, że duży wypada. Kurczę, tak się trochę zaczynam martwić czy nie jest za duży. Głupie myśli jakieś mam, kopnijcie mnie.
Generalnie łożysko 2 stopień, cokolwiek to oznacza, ułożony dalej główkowo. Tylko pysia nie chciał pokazać i się rączkami zasłaniał. Jak będzie mi się chciało skaner wyciągnąć, to wrzucę fotę.
-
Mam to samo! Powieś sobie mokry ręcznik na kaloryferze.Krysti wrote:Sucho w nosie w buzi dokucza mi to tylko ,grzejniki przykrecilam .
Polecam też rhinoton, albo inne kropelki na bazie soli morskiej. Dobrze nawilżają i dzięki nimi mogę przetrwać noc.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość